הסדרה שאני הכי מתגעגעת אליה....

היא ללא ספק 21 JUMPSTREET. הייתי מוכנה לתת הכללללללללל כדי שיחזירו אותה! זו התכנית שגרמה לי לרצות להיות שוטרת (עד שהתגייסתי למשטרה והבנתי שהשוטרים בארץ לא נראים כמו ג'וני דפ ושכזה אקשן יש רק בטלויזיה). פשוט אחת התכניות המעולות. למי שלא מכיר (למרות שאני בטוחה שמכירים) זו היתה תכנית על יחידה של שוטרים סמויים שנשלחים לבתי ספר כתלמידים וכאלה. אה כן, וגם החתולים הסמוראים!!!! ואגב, טוב לדעת שקיים פורום סדרות נוסטלגיה!!! אני אבוא להטריד אתכם מדי פעם בפעם

pharaoh08

New member
הסידרה שיסידרה לי את החיים

היא צבי הנינג'ה,הגרסה הישנה עדיין יש לי את הפרקים הראשונים(הכי טובים) בוידאו המשפט שהשפיע עלי הכי הרבה הוא של לאונרדו, בפרק הראשון, "לא אוכלים לפני שמתאמנים" מאז אני עושה ספורט כל בוקר לפני ארוחה וגם לומד איגרוף ואומנויות לחימה יש עוד משפטים שאני לא שוכח "אתה קטן אמונה" (אומנוס לשרדר) "כלב ליקלק, השתחווה למורנו הדגול"- נאמר ל- -המטו יושי(ספילינטר) כשאורוקו סאקי(שרדר) תקע לו סכין בחולצה כדי שלא יוכל להשתחוות, וכשהמטו יושי הוציא את הסכין שהפריע לו, התלמידים האחרים חשבו שהוא רוצה לרצוח את המאסטר של הקבוצה, אז זרקו אותו לביבים, שם חי עם העכברושים (והפך לאחד כשבא במגע עם התרכובת) מישהו זוכר את הפרקº ? :) o.ם צבי הנינג'ה. צבי הנינג'ה!

8Lithium8

New member
אוו גם לי יש 4 פרקים ראשונים

על קלטות :) ראיתי כל פרק שיצא XD

אנימניאקס!../images/Emo179.gif

אחת הסדרות שאהבתי במיוחד... ואף אחד עוד לא הזכיר אותה
התוכנית כללה גם את שלושת האחים - יאקו, ג'קו ודוט - וגם כל מיני דמויות מצוירות כמו פינקי והמוח.

גלבטרון

New member
אני בעד עליסה בארץ הפלאות

לא רק שזו הסידרה היחידה משנות ה-80 שמישום מה לא שודרה שוב עד היום . אלא שזו סידרה מקסימה, מונפשת טוב, עם דמויות נפלאות (כגון: נבי ארנבי). הסידרה היחידה שבה עליסה לובשת שמלה אדומה ולא כחולה. אני מת לראות את הנמר שוב בורח ממלכת הלבבות וצובע את כל היער בפסים כדי להסוות את עצמו. לראות את הארנב הלבן מקנא ומתחרה בארנב השחור. לראות את מלך הלבבות, כי את האמת שכחתי איך הוא נראה בסידרה. לראות שוב את האריה וחד הקרן נילחמים. זו הייתה סידרה טובה

גלבטרון

New member
או בעד ג'יג'י ו-/או אנ'גל (Flower Angel)

שתי סדרות מקסימות המראות שלא צריך אלימות כדי שילדים יצפו בה. ג'יג'י ילדת הפלא, ביתם של מלך ומלכת השמים אשר גודלת תחת חסותו של רופא על כדה"א. היא מלווה בכלב גדול חמוד ופרוותי, קופיף נחמד וציפור צהובה קטנה, יחד הם מנסים לעזור לכל מי שהם נתקלים ובכל פעם שיש בעיה שג'יג'י לא יכולה לפתור (כי היא הרי ילדה) בעזרת מקל הקסמים שלה היא הופכת לאישה מבוגרת בעלת ידע מקצועי נרחב אשר יעזור לפתור את הבעיה. (מעין סידרה "מתחזה" מקורית). אגב, יש עוד סידרה של ג'יג'י נעשתה שנים לאחר המקורית, אם סיפור דומה, רק החיות נראות שונה וג'יג'י היא נסיכה של ממלכת המים ולא השמים ומאוחר יותר יצא אף סרט אשר הפגיש בין שתי הקבוצות - ג'יג'י מול ג'ג'י - עכשיו את זה אני רוצה לראות. וכמובן ה"ותיקים" ביננו יזכרו את נסיכת הפרחים אנג'ל, אשר יוצאת ממלכת הפרחים על למנת למצוא פרח נדיר (אשר כל עלה שלו בצבע אחר) ובדרכה גם היא עוזרת לכל מי שזקוק וכל פעם שהיא צריכה קצת עזרה, בעזרת התליון שעל צווארה היא ניגשת לפרח ומימנו מקבל סט לבוש בעל יכולת לעזור בפתירון המצב. גם אנג'ל הייתה מלווה בחיות נאמנות, כלב גדול וחום וחתולה חביבה לבנה וכמובן שסטפן צלם תמיד היה שם לעזרתה. אלו היו סדרות שלימדו ערכים ולא רק צרכנות

גלבטרון

New member
כמעט שכחתי את טאוטאו ומשלים שועליים

סידרה נפלאה על פנדה קטן שיחד עם חברו הקופיף לומד מאימו ערכים דרך סיפורי אגדות קלאסים. כנ"ל לגבי משלים שועליים, אם אני לא טועה זו הפקה ישראלית, לא? בכל מקרה, אני זוכר את הכישרון של האומן ביצירת הסידרה שפשוט הדהים אותי ובזמנו "הדליק, אותה על פלסטלינה מחדש. שוב, הדבר מראה כי ילדים לא צריכים רק סדרות עם מכות ודם כמו דרגון-בול זי אלא ניתן לעשות סדרות ללא אלימות שילדים אוהבים ואולי חשוב לא פחות, שלא מנסות למכור להם מוצרים בכל שניה על המסך.

אוי נכון טאו-טאו !!!! איך שכחתי !!!

אחת הסדרות המקסימות ביותר שאפשר איי פעם לראות בטלויזיה מתאים אפילו לימינו !!! הייתי מאוהבת בתוכנית הזאת אני לא מאמינה ששכחתי להזכיר אותה עד עכשיו !!!! עמק עמק נעלם הכי שמח בעולם רחוק רחוק כל כך רחוק פורחים בו פרחים נהדרים למעלה עפות הציפורים עפות עפות כל כך יפות גר פה טאו טאו הנה טאו טאו בואו נבלה איתו כך סתם יחד עם כל רעיו ואמא גם אם טעיתי במילים נא לתקן אותי - תודה.......

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifעל משלים שועליים../images/Emo63.gif

"הנה הנה אנחנו מתחילים לספר לכם משלים שועלים אז הקשיבו ילדים וכדאי להתסכל כי לכל משל יש מוסר השכל" אכן הפקה ישראלית מאת היוצר רוני אורן. הסדרה הציגה משלים מוכרים דרך יצירה בפלסטלינה. אני עוד זוכרת את משל השועל והכרם, ולא נשכח את השועל והחסידה (מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברך!). סדרה אכן טובה. ד"א, היום רוני אורן הוציא סדרת ספרים שנקראת סודות של פלסטלינה (אני חושבת שיצאו כבר 3 ספרים, את ה2 הראשונים כבר יש לי) שמדריכים אתכם שם איך ליצור מפלסטלינה את החיות. http://www.youtube.com/watch?v=YLW0tjwzliU

porky169

New member
עליזה(ולא עליסה) שודרה מאז 86../images/Emo134.gif

פעמים רבות בינהם בערוץ הילדים בשנים 95-96 והיום חזרה לערוץ ג'וניור ולVOD

סלים וארזה

New member
מנהל
הסדרות שיותר ותיקות מכל מה שכתבתם - מספר 1 אות אות אות בואו נטייל על כל האותיות ונספר לכם סיפורי מעשיות נשיר לכם שירים נקרא את הספרים ולפעמים נראה לכם סרטים מצויירים בואו נטייל על כל האותיות ונגלה לכם דברים וגם שטויות בואו נצא אל הדרך כבר כי עד שנגיע מ-א' ועד ת' בוודאי כבר יהיה מאוחר שירים ונפלאות התיבה המזמרת (עם האחים והאחיות)

סלים וארזה

New member
מנהל
מספר 2 שירים ונפלאות יש לי המון מחברות של שירים יש לי בלב מנגינות יש לי בכיס החולצה כוכבים ובראש יש מיליון מחשבות ועוד יש לי כן יש לי המון הפתעות אלף סיפור ואחד שרק לא יבואו פתאום הגדולים לקלקל לי את כל המשחק יש לי, יש לי, יש לי לה לה לה

סלים וארזה

New member
מנהל
סדרה 4 משפחת בובינוע בכפר קטן ליד הגלבוע גרה בנחת משפחת בובינוע אמא בובינה אבא בובה ואחות בוגילה ואח בורן חמודים כל כך הכי בעולם ותינוק, כן תינוק גם בו-סבתא גם בו-דוד חיים הם ביחד וזה טוב עד מאוד

סלים וארזה

New member
מנהל
סדרה 5 התיבה המזמרת עם האחים והאחיות לא זוכר את שיר הפתיחה, אבל בסיום תמיד היה השיר "ש-שלום" ש-שלום שלום לכולכם היה נפלא אתכם לכם שלום שלום בילינו יחד שעה של נחת אבל זה ככה צריך לזוז אתם הייתם מאה אחוז אבל זה ככה צריך לזוז ש-שלום...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifפלפל ירוק! הו איזה צחוק!

כאלה יצורים חמודים שכל הזמן ניסו להפחיד, טופי שהיתה תותחית, ושוקו שהיה יותר נחמד ממפחיד.. והמכשפה, שתמיד איימה אליהם, אבל היא לא באמת היתה רעה. והחתול! הו כן.. החתול..... אבל רק בגלל השיר פתיחה, רק בגלל זה כ"כ נהנתי לראות את המפחידנים... http://www.youtube.com/watch?v=MOTtMVmCj1E|סלניק|

למעלה