../images/Emo80.gifולסיום, שתי סדרות אבל בלי וידאו
כי לא מצאתי...
הזעפן, אורך התכנית לא עלה אני חושבת על רבע שעה, וגם זה בלחץ. באוד פשוט, אנימציה פשוטה עם צבעים ישנים. לא כזה מרהיב, אבל איך אפשר פשוט לא להתאהב בזעפן ובדרקון הירוק? זה מאוד מזכיר את הסרטונים של זאב הערבות שמנסה להשיג את ארוחת הצהרים שלו (רוד ראנר). רק שהפעם זה עם מילים והם נוסעים ממקום למקום בחיפוש אחרי מפתח קסמים, אני בכלל הייתי בספק אם הוא קיים.. מעולם לא הראו אותו, אף אחד לא יודע בכלל על מה הם דיברו, ומעולם לא יצא לי לראות פרק שבו הם מוצאים אותו בסוף. אבל היה כיף לצפות. האקלברי פין. התכנית היתה משודרת בחופש הדגול בעיקר. תמיד זזתי מצד לצד בשיר הפתיחה, כ"כ מלהיב. מסעם של האק וגי'ם שהיה עבד שחור באותה התקופה על נהר המיסיסיפי. מעולם לא הייתי מושבעת של סיפור האקלברי פין, אבל היה משהו בסדרה הזאת, לודעת מה, שפשוט משך אותי. תמיד כשהיא התחילה חשבתי לעצמי שאין לי כוח לראות אותה ורציתי להעביר, אבל רק אחרי הפתיחה! ואז, בכל פעם מחדש, הייתי יושבת וממשיכה לראות את הסדרה. עד הסוף. עד הפרק האחרון, שדיי אכזב אותי. ציפיתי למשהו גדול יותר. לודעת מה בדיוק. אבל הסדרה בהחלט השאירה בי את חותמה ועד היום כשאני מצחצחת שיניים אני נזכרת בפרק ששני הנוכלים לקחו את האק ואת ג'ים (העבד השחור) והריכו אותם לעזור להם למכור חומר שאמור לעזור לשיניים אבל בסוף מדובר סתם במים עם סוכר, מה שרק הזיחק לשיניים.