alisa20

New member
למרות....

שאני לא מהפורום ראיתי את ההודעה בעמודהפורמים הראשי של תפוז....
הסידרה שהכי היתי רוצה לראות שוב זה צער גידול בנות
זו סידרה שליוותה אותי בתקופת הילדות , גדלתי יחד עם הדמויות, למדתי מהסיפורים שהציגו בסדרות, סידרה שלימדה מוסר השכל ולימדה מתבגרים לקחים שונים
והכי חשוב זאת היתה סידרה קלילה ומאגניבה
לא מזמן ראיתי תוכנית על הכוכבים מהסידרה הזאת ואין, הם כל כך השתנו במיוחד הבנות ובכלל היה נעים לראות את הדמויות כמו שהם עכשיו כי כמעט לא רואים אותם על המסך.

M i k e s F a n

New member
היי alisa../images/Emo24.gif

אהבתי את מה שרשמת כי הסידרה הזאת באמת חינוכית ומומלצת לכל הדורות אני מתההה עליה!!!!! כל אחד מהשחקנים הלך לכיוון אחר.. חלק הצליחו (התאומות אולסן) וחלק לא..

Koala Girl

New member
יותר נכון...

חלק הצליחו (התאומות אולסון) וחלק לא (כל השאר)
למרות שג'ון סטאמוס עשה כמה דברים...

alisa20

New member
../images/Emo9.gif

כן נכון התאומות אולסן הצליחו בגדול
ושאר השחקנים גם ניסו, אבל אף אחד לא ממש הצליח

סוף סוף מישהו שמבין בסדרות איכות קורעות מצחוק

סוף סוף מישהו שמבין בסדרות איכות קורעות מצחוק....חחח הייתי חולה על מוש השור אם יחזירו אותו אני לא אפספס אף פרק !... מוש השור עובד וטוב לו מוש מוש מוש מוש עבודות קשות לרוב לו מוש מוש מוש מוש הוא איכר חרוץ אבל תמיד יש הפתעות (תראו).. וכדאי לכם לפגוש את מוש מוש מוש מוש...

כן מאוד - מוש השור ודני שובבני הכי קרעו אותי

כן מאוד - מוש השור ודני שובבני הכי קרעו אותי אני מתה לראות אותם שוב

bilba

New member
אני בעד מוש השור!!!!

שנים אני מחשפת את זה. אחת הסדרות המצויינות ולצערי לא משדרים את זה אף פעם. נמאס לטחון שאלתיאל קוואק ודרדסים. יוחזר מוש השור!!!!

אני מסכימה איתך ! היה קורע מצחוק

עד היום אני מסוגלת לצחוק ממנו אני חייבת לראות את כל הפרקים

פרקר לואיס

סדרה שפשוט הקדימה את זמנה וירדה מוקדם מדי מהאוויר. סיטקום מוצלח במיוחד, שהעביר לי הרבה אחרי צהריים בחטיבת הביניים. והדמויות? אח, הדמויות הסטאורטיפיות של שנות ה90. ה"cool" (פרקר), החנון (ג'רי), המורד (מייקי), השמן (קוב), המנהלת הביצ'ית (מיס רוסו) והאחות מהגהנום של פרקר. איך אפשר לשכוח משפטי מפתח כמו we have achieved coolness, Mental note, Eat now וכמובן שורת המפתח של הסדרה: Let's Synchronize Swatches לפני ששלושת הגיבורים של הסדרה היו יוצאים למשימות מטורפות. ההומור ההזוי, הדמויות הצבעוניות, העלילות המשונות - כל אלה בתוספת המשחק הטוב של כל חברי הצוות, הופכים את הסדרה הזאת לסדרה שהכי בא לי לראות בחופש. גם בשביל להזכיר לעצמי איך זה היה כשהיינו צעירים וגם כי לדעתי, כמו שאמרתי, הסדרה הקדימה את זמנה והיום היא הייתה עובדת מעולה גם.

בטטהמן

New member
אתה מתכוון: ירדה מאוחר מדי מהאוויר

הסדרה עצמה היתה אחלה עד שפארקר הכיר את החברה שלו. מכאן העסק התחיל להתדרדר. במיוחד זכורה לילרעה העונה בה רוב (כל?) הפרקים התרחשו בחופשת הקיץ על הים ולא בביה"ס עצמו בתקופת הלימודים. כן, כן, לדחוף את הדמות של המנהלת באופן מפתיע כל פרק אל חוף הים / הדיינר של החבר'ה הצעירים זה לא רעיון מבריק עלילתית...

rocket

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אושRתי

New member
את חביתוש

ולמה-כי אז אוכל לקחת שוב בלי רשות את המפתח של חביתוש

חביתוש זה לא סידרה זה חלק מסידרה....

חביתוש זה חלק מהסדרה רגע עם דודלי, הוא לא סידרה בפני עצמה........ !!!

למעלה