שרשור כלולות

תשובות (הו כמה כיף שאפשר שוב לכתוב

בפורום ) 1. כן. יש חשיבות לטבעת נישואין מעבר להיותה תכשיט. למרות שאצלי אי אפשר בהכרח לדעת שזו טבעת נישואין. אצלי יש סימן יותר מובהק לנישואין (וגם לדתיות) וזה הכובע. (למרות שגם לפני החתונה הלכתי עם כובעים בקיץ ובחורף, אבל לא כל הזמן). 2. כן. עונדת ולא מורידה בדרך כלל.נדמה לי שרק בחדר לידה הורדתי אותה. 3. השקעתי אנרגיה וחיפושים רבים עד שמצאתי את מה שרציתי. 4. לא רציתי טבעת עגולה "שייבה" כי זה פשוט נראה עלי לא טוב. אני מאד אוהבת את הטבעת שלי. היא מיוחדת עבורי ויפה במיוחד.

עינבלית

New member
../images/Emo7.gifאוי ואבוי לי...

נתחיל מהסבר. בהריון התנפחתי נורא והסרתי את הטבעת. מאז נעלמו עקבותיה ולמרות שהייתי שמחה לשוב ולענוד אותה, אין שמץ של מושג איפה היא, וחיפשתי כבר המון. אבוד. אנחנו קידשנו זו את זה וזה את זו בנשיקה ולא בטבעת. הטבעת היא מהחתונה הרבנית, ועבורי היא תכשיט המסמל את האיחוד בברית הנישואין, אך המשפחה שהקמנו מסמלת הרבה יותר (ואלי בגלל זה לא מציק לי יותר מדי חוץ מכאב לב קטן וכלכלי משהו, שאיבדתי את הטבעת). לפני שהתנפחתי והסרתי אותה- ענתדי אותה יום ולילה במשך 4 שנים. בלי הורדות והסרות. אפילו בבריכה. הקניה היתה די פשוטה, חיפשנו אחת שתתאים למידות האצבע שלי (דקה במיוחד דאז וגם עכשיו) ורוב הטבעות היו גדולות לי. חיפשתי משהו בצבע אחיד, לא נוצצת מדי ולא פשוטה מדי, משהו שיהיה לי נעים להתעסק בו ולהתבונן בו. בסוף מצאנו בחברה למדליות, ממש חיכתה לי. במידה הנכונה ועם דוגמא של @@@(דומה)שיצרו נצנוץ משגע אבל לא בולט מדי. בדיוק לטעמי. משהו מעניין- אחותי התחתנה לפני כשנה, והטבעת שהיא בחרה כמעט זהה לטבעת שלי. ואולי תשלחו לי מילה טובה ומחשבה טובה ואני אמצע סוף-סוף את הטבעת האבודה?

odeia

New member
תהפכי כוס (תבקשי ממנה לעזור לך

ואחרי שמצאת, לא לשכוח להגיד לה תודה ולהחזיר למקום).

טבעת נישואין מחנות יד שניה

אני כנראה מייחסת חשיבות לטבעת כי היא אחד מהתכשיטים שאני נוהגת לענוד יומיום. מורידה אותה בבית (לפני נעליים וחזיה
). סיפור בחירת הטבעת קצת חריג: החתונה שלנו היתה חתונת בזק. התחתננו על הדשא של ההורים והכל התארגן מאוד מהר ויעיל. כל כך יעיל, ש-ד' קנה לי את הטבעת בעצמו, לבד, בלי מדידות ובלי התייעצויות. כיאה ל-ד' (אנטי מיינסטרימי מוצהר) הוא קנה את הטבעת בחנות יד שניה יקרה להחריד ("בורדו" בת"א למי שמכירה). אלא שהבחירה שלו ממש לא התאימה לי (עיצוב של קארטייה עם לאופרד שרוע על הטבעת מקצה לקצה ומציק לאצבעות הסמוכות). זה היה יכול להיות הריב הראשון שלנו, אבל ד' השאיר אופציה להחלפה. כשהלכנו להחליף התאהבתי מייד בטבעת אנגלית מתחילת המאה ה-20, מזהב כתום, שכולה חרוטה פרחים. מאוד אוהבת אותה והיא מקשטת יד אחת. היד השניה זה כבר סיפור אחר...

isidora

New member
אהבתי את הסקר ../images/Emo13.gif

אני מ-א-ד אוהבת את טבעת הנישואין שלי ולשמחתי חזרתי לענוד אותה בשבוע שעבר אחרי די הרבה זמן (היא "התכווצה" בהריון
) אני חושבת שיש לה משמעות עצומה. עד לטבעת הנישואין שלי תמיד ענדתי טבעת אחת או שתיים (אחת על כל יד) ותמיד הורדתי אותן ברגע שהייתי נכנסת הביתה. הן פשוט הציקו לי על היד. את טבעת הנישואין, לעומת זאת, ענדתי ולא הורדתי מאז (עד ההריון כאמור) מתוך מחשבה על הסימליות שבכך. גם אם לא תמיד נוח לי - אני תמיד נשואה. היה לי די קשה למצוא טבעת אבל כשהלכנו לחפש (גם לבנזוגי יש טבעת) נכנסנו ל H.Stern "רק להציץ" והתאהבתי בטבעת שלא היתה בתקציב שלנו. יצאנו משם מתוך הבנה שממשיכים לחפש אבל יומיים אחר כך האיש הביא לי את הטבעת הזאת. היא די פשוטה. עשויה כשתי טבעות ומשובצת ביהלומים קטנטנים בצורה א-סימטרית (יש תמונה עד כמה שאפשר לראות) ולמרות שהיא לא כשרה, היא הטבעת שבה קודשתי.

galiaS

New member
עיקר המשמעות שאני מייחסת לטבעת

זה שהיא מזכירה לי כמה התרגשתי לענוד אותה ביום תחונתנו. אני עונדת אותה באופן קבוע. לא היה לי קשה לבחור אותה, זה מה שחיפשתי, אבל אני לא מתה עליה, כבר ראיתי יפות ממנה.

galiaS

New member
ועוד משהו...היתה לי טבעת אחרת

שאמא שלי נתנה לי כשהודענו שאנחנו מתחתנים. זאת טבעת שעברה בירושה במשפחתנו כמה דורות. כמה שבועות אחרי שקיבלתי אותה חזרתי בטיסה מחו"ל והורדתי אותה כדי לעבור בבביקורת דרכונים האוטומטית (טביעת כף יד) והשארתי אותה על מכשיר הביקורת. כל כך הצטערתי שגיליתי את זה. היא היתה כל כך יפה וחשובה לי.

אנידס

New member
עוד טרם החתונה החלטנו יחד ששנינו לא

נענוד את הטבעות. התקופה היחידה שהשתמשתי בה היתה במהלך ההריון.

nurilu

New member
כמעט שלא עונדת ומאז ההריון בכלל לא

אני שונאת תכשיטים. הטבעת מציקה לי ועד היום לא התרגלתי אליה. בהריון האצבעות קצת התנפחו ואז היא גם לא עלתה עלי. היה לי קל מאד לבחור טבעת. הלכנו לצורף שהוא חבר של בעלי והוא הכין לשנינו את הטבעות, שהן פשוטות ויפות. חוץ מזה אני לא ממש מייחסת חשיבות לסמלים, כך שגם במקרה הזה אין לטבעת משמעות מעבר להיותה תכשיט.

סיגל73

New member
אני בעיקרון לא עונדת טבעת אבל..

מאז שמתן נולד קשה לי להיות עם טבעת ולטפל בו. אני קניתי טבעת מזהב לבן עם שלושה חישוקים בפנים. מאוד עדין ויפה ויחסית לא עלתה הרבה. ראו תמונה מצ"ב. אני מאוד מאוד אוהבת את הטבעת שלי והייתי עונדת קבוע עד שמתן הגיח לעולם.(היום הוא בן חודשיים וחצי). בכל אופן באירועים או במקרים שאני ללא מתן אני עונדת את הטבעת.

אדר שלי

New member
אוהבת את טבעת הנישואין שלי../images/Emo23.gif

הטבעת שלי פשוטה אבל עם הרבה נוכחות. חברה שלי היא צורפת והיא עשתה לי אותה. מזהב לבן, דקה ורחבה מאוד (כלומר, מגיעה כמעט עד לפרק האצבע).
מבחינתי לטבעת יש הרבה משמעות מעבר להיותה תכשיט כסמל לנישואין שלנו.
אני עונדת אותה באופן קבוע, אבל מסירה אותה במקלחת ובשינה, פשוט כי לא יכולה לסבול תכשיטים על הגוף בשני המצבים האלה.
לא היה לי קשה לבחור טבעת. כמו כל דבר אצלי, היה לי ברור בדיוק מה אני רוצה. לא השקעתי המון אנרגיה בבחירת הטבעת וכאמור - העדפתי אותה פשוטה מאוד אבל עם הרבה נוכחות.

ayush

New member
סקר חמוד ../images/Emo13.gif

אני ממש אוהבת את הטבעת שלי. בתקופה זו שוהי הטבעת היחידה שאני עונדת (לפני ההריון היו עוד כמה וכמה) אני מורידה אותה בשניה שאני נכנסת הביתה (כחלק מטקס ההתפשטות) עד כמה היה קשה ? היה...המון שיטוטים עד שמצאתי את הטבעת שמצאה חן בעיני...היא טבעת מזהב לבן "מקומטת" לתומר יש טבעת פשוטה מזהב לבן והוא עונד אותה כל הזמן.

הנה התשובות שלי:

כן - בודאי שיש משמעות לטבעת - מעבר להיותה תכשיט.
כן - עונדת את הטבעת באופן קבוע.
מורידה את כל התכשיטים שעל הידיים (כולל שעון) כשמגיעה הביתה. ככה אני רגילה. עונדת הכל מחדש בבוקר לפני שיוצאת מהבית.
לא היה לי קשה לבחור טבעת מפני שידעתי שאני רוצה טבעת יחסית פשוטה שאוכל לענוד בשילוב עם טבעת האירוסין (שגם היא מעוצבת פשוט פשוט - טבעת פשוטה משובצת). השילוב בין שתי הטבעות יפה מאוד ולפעמים אפילו חושבים שמדובר בטבעת אחת.

daldan

New member
גם אירוסין וגם נישואין

יש לי שתי טבעות טבעת האירוסין, זו שאיתה קיבלתי את הצעת הנישואין המרגשת (בהזדמנות נספר עליה). וביד השניה אני עונדת את טבעת הנישואין (שילוב של זהב לבן וצהוב עם חריטה של גבעול עליה. עונדת את שתיהן כשאני מחוץ לבית (מורידה אותן כשאני נכנסת לבית ועוברת למדי ב'...) מאד אוהבת את שתי הטבעות האלו האחת כי בעלי השקיע המון מחשבה ברכישה שלה (עפ"י האחיות שלו שהוא שיגע אותן עד שהוא בחר) והשניה טבעת הנישואין חשובה לי פשוט כי היא מה שהיא.

meravido

New member
המ....

כן אני חושבת ככה. וגם אני עונדת אותה בגאווה להראות את מצבי העכשוי.
עונדת אותה במהלך היום (כשאנמי מחוץ לבית). איך שאני מגיעה הביתה אני מסירה כמו את השעון, החזיה והנעליים ואם יש שרשרת אז גם אותה. לצערי, מאז הלידה אני עוד דביבונה אז היא קצת לוחצת ולכן עדיין לא השבתי אותה לאצבע.
די מעוצבת אם כי פשוטה - מכסף רקוע ועליה 3 טבעות דקיקות דקיקות מזהב שפעם היו מסתובבות והיום (אחרי שניתקו ממקומן וקובעו לאחר תיקון) כבר לא.

אחלה סקר!

לטבעת נישואין בהחלט יש משמעות גדולה בהרבה מלכל תכשיט אחר- גם אם היא סתם תקועה במגירה- היא עדיין נושאת בחובה את כל ההבטחות שהבטחנו זה לזו כשהחלטנו להינשא.
כשעבדתי מחוץ לבית הייתי עונדת את הטבעת כל בוקר - אבל מאז שאני בבית, ובמיוחד מההריון האחרון (עם הבצקות הטבעת כלל לא עלתה לי על האצבעות) היא מונחת במקום של כבוד ליד שאר התכשיטים. לעומת זאת- את עמית לא תתפסו בלי הטבעת שלו.
בחירת הטבעת הייתה קלילה, נכנסנו לסדנא של הצורף (חבר של חבר מבורסת התכשיטים) והיא מיד קפצה לי לעין. טבעת מעגלית מזהב לבן, חלקה מבריקה וחלקה מט- ובמרכזה פס דקיק של זהב צהוב. עמית התלהב ובחר את הגרסה הגברית של אותו עיצוב.

1במיה

New member
רק אני איבדתי את שלי פעמים...

עם הטבעת (ה3 במספר) אני משתדלת ללכת (כשאני זוכרת) בכל מקום שאני מתיישבת אני מורידה את הטבעות שלי ולא תמיד זוכרת לענוד אותן בחזרה כך קרה שאיבדתי טבעות ובינהן גם טבעות נישואין. זה לא שלטבעת אין משמעות בעיני פשוט יש לי קצר בזיכרון ואני מפוזרת חבל"ז ממש בעיתית כך שהכל כולל הכל (חוץ מהילדות שלי) נעלם לי ופתאום חוזר חזרה..

בלינקה

New member
אז מה תגידי עלי?

אני זרקתי את הטבעת שלי לפח! המזכירה במשרד רוקנה בשבילי את הפח בשירותים, והצליחה למצוא את הטבעת שלי, במעמקיו (ועל כך אני מודה לה מאד).

למעלה