כנראה שהתגבשה עסקה לשחרורו של גלעד שליט!

klapim

New member
אחות את לא מדייקת

צר לי שאת לא יודעת עובדות בעבר אחרי שחרור עיסקת גובריל חלק מהמחבלים ששוחררו הרגו שוב עשרות ישראלים זו עובדה!!! ואם זה היהבעבר אין שום סיבה שזה לא יקרהגם בעתיד.

נו באמת ,גם פה אני צריכה לציין שידוע לי הפרט

שלאחר עיסקת גבריל ,וגם ללא עיסקה זאת היו מפגעים שלא היו אסירים לשעבר.וזו גם עובדה! אין לנו ערבות על שום ערבי אם יצא מהכלא ולמד את עונשו או סתם מחבל צעיר ובלתי שפוי שמגיע לשדוד למשל חנות תכשיטים בהוד השרון. תמיד היו פיגועים וכניראה עוד יהיו ,וזה שאחרי עיסקאות יהיו גם פיגועים על סמך פיגועים שהיו ,הם יתכנו גם ללא עיסקאות.

poseidon111

Active member
הגדולה של אדם היא ללמוד מההיסטוריה

ומשם להשליך על העתיד.הבעיה שלשם כך צריך להכיר את ההיסטוריה.אם היית קוראת אותה,היית רואה את עקומת הפיגועים קופצת לאחר כל שחרור המוני.

klapim

New member
אחות ומה עם ערך חיי אדם

אזרחים שחלילה ירצחו? מה שונה הדם של גלעדשליט מדם של אבוטובל או אברמובויץ?

noaxxx

New member
אבל האמא הזו היא לא אני.

עבור האמא, ברור שאין מחיר גבוה לתשלום, אם זה לא היה ככה זה היה מדאיג. לי יש את הפריבילגיה להסתכל על המצב מזוית אחרת, פחות רגשית.. יחד עם העובדה שאני שמחה שהוא חוזר, כמובן. ולגבי אוכלי החינם בכלא.. מה שכתב לך פוסידון מבטא בדיוק את מה שהייתי עונה לך על זה.

adiyon2

New member
אני בטוחה שנתנו בדיוק מה שהיו נותנים בהתחלה

לדעתי העסקה גובשה על מנת להשכיח מאיתנו את המחאה החברתית. נתניהו יודע שהוא לא יכול לפתור את כל הבעיות החברתיות, וכנראה רוצה שיזכרו משהו שהוא עשה, אז החיליט להענות לדרישות לשחרור גלעד.

אני ממש לא מאמינה שזו הסיבה

מה גם שלעיסקה יש המון מתנגדים, היום פחות שומעים אותם, כי הוא עדיין בשבי, אבל כבר הבוקר בעיתונים יש מאמרים נגד. וחלילה יהיו פיגועים, זה יהיה על הראש שלו. שמעתי הבוקר את גיסו מדבר, אמר דברים קשים ואיומים ואני מאמינה שנשמע עוד כאלו בעתיד הקרוב, כך שזו חרב פיפיות, לא ייתכן שזו הייתה הסיבה.

Madam Buterfly

New member
שייתנו להם ממש לא משנה שיחנקו עם הנבלות

שלהם גם ככה יש להם עוד עשרות אלפים של מחבלים בפוטנציה מה שלא ישחררו זה חלק קטן ממילא הכי חשוב שגלעד יחזור כשתהיה אבא תבין אין מחיר לילד שלך

KEEK

Member
אני ממש לא מסכים איתך.. מה קשור לאבא?

מה אין לי אחים? הורים? אין רגש עד שאני לא אבא? אני מנסה לחשוב על התמונה הגדולה לתת להם מה שרוצים זה לפתוח דלת לעוד חטיפות של חיילים. אבל עזבו זה לא הנושא עכשיו לא אעכיר את האווירה.. מקווה שיחזור בקרוב בריא ושלם..

puma141

New member
קיק..גם אם דעתך אחרת ממה שקרה בעניין,

לא תוכל לשנות לגבי המקרה הזה. נסה לחשוב טוב, תשמח!עבורו,עבורינו,עבור המשפחה..אל תכנס למקומות שלא תוכל במקרה כבר לשנות

KEEK

Member
לכן אמרתי שאני לא אעכיר את האוירה

אני באמת שמח בשבילו, בשביל המשפחה שלו, וגם בשבילנו כמדינה אנושית. מאוד התרגשתי ששמעתי את זה בחדשות בהפתעה אבל קשה שלא לחשוב על ההשלכות..

אי אפשר להעכיר את האוירה אני חושבת ../images/Emo13.gif

גם מי שנגד העסקה, אני מניחה ששמח שהילד חוזר הביתה, מאמינה להתרגשות שלך, של כולם. נכון, יש השלכות ואולי הן תהיינה קשות, אבל אני מאמינה בכח שלנו כמדינה וגם בצבא ולדעתי מחבלים לא חייבים לשבת בכלא כדי לפעול נגדנו, הכלא הוא רק אמצעי ענישה , הם יכולים וגם פועלים למעשי טבח ופיגועים גם משם...מצד שני, אף אחד מהם לא חסין כשהוא מחוץ לכלא, למעשה אני מאמינה שלחלקם היה עדיף להם להשאר בכלא כדי להשאר בחיים...

KEEK

Member
ויונית לוי מצאה לה יום להתחתן ../images/Emo8.gif

כמה חיכתה לשדר את החדשות האלה גנבו לה את המומנט

חחחחחחחח זה יהיה מעולה

היא עוזבת את עידו מתחת לחופה "מצטערת מאמי, חיכיתי לרגע הזה חמש שנים, להתחתן אפשר גם מחר" ורצה לאולפן, מעיפה את הזר מהמרפסת ומגיעה מתנשפת , בועטת בדני קושמרו קלות ומתיישבת לשולחן .............."תמונות קשות אמנון, תמונות קשות..."

למעלה