דיון: שאלות ללא מענה

JohnLocke

New member
סמוקי בדמות כריסטיאן

היה זה שאמר ללוק להזיז את האי, ואז בן עשה את זה במקום לוק. ג'ייקוב מעולם לא דיבר ישירות עם בן עד שבן הרג אותו.

carmelo

New member
לא, סמוקי מוסווה ככריסטיאן שלח את לוק...

וגם התכוון שלוק יעשה את זה ולא בן. למרות שאת החלק הזה בתוכנית שלו אני לא כ"כ מבין...

ravens

New member
התכנית שלו היתה

שלוק ימות ואז הוא יתחזה אליו וככה יקבל גישה חופשית לג'ייקוב. מה שלא ברור לי זה איך הוא ידע שבן ירצח את לוק . אם היו מראים קטעים שסמוקי בדמות כריסטיאן מסית את בן נגד לוק כדי שירצח אותו וגם אומר לו להחזיר את הגופה לאי אז מילא. מה גם שבן אילתר על דעת עצמו והזיז את האי ,בניגוד לרצון המקורי של סמוקי שלוק יזיז.

tamarhp

New member
אאל"ט

הוא אמר ללוק שהוא יצטרך למות, אז בכל מקרה הוא תכנן שלוק ימות, אפילו שיתאבד.

ravens

New member
נכון אבל ...

אבל איך הוא ידע שבן יחזיר את הגופה לאי ,אלא אם כן בתור כריסטיאן הוא אמר לבן להחזיר את הגופה וזה לא מסתדר כי בן באופן מפתיע עזב את האי.

JohnLocke

New member
הוא אמר ללוק שכדי לחזור

צריך לפנות לאלואיז הוקינג. אלואיז חשבה שכדי לחזור לאי צריך לשחזר את הטיסה, ולכן ג'ק צריך להביא גופה של איש יקר לו כתחליף לכריסטיאן, שהוא היה לוק. השאלה הפתוחה היא איך סמוקי ידע שאלואיז תעשה את הדברים האלו בדיוק.

tamarhp

New member
אלואיז אמרה להם

שחייבים שהטיסה תהיה כמה שיותר קרובה למקור, וצריך את הגופה. כנראה שסמוקי ידע שזה מה שאלואיז חושבת. נדמה לי גם שסמוקי עצמו הפנה את לוק לאלואיז, לא?

Tapudy

New member
יפה אמרת, בדיוק מה שאני חושב ../images/Emo45.gif

אנשים התפלפלו והתפלספו על כל עצם שהיוצרים זרקו להם בקשר למיתולוגיה. נכתבו אינסוף ניתוחים ותיאוריות שניסו לנחש לאן הכותבים מכוונים. לא זכור לי שנכתבו תיאוריות שלמות על השאלה אם קייט בסוף תהיה עם ג'ק או עם סוייר. אבל הנה, הגיע הסוף, הוא אכזב קשות מבחינת המיתולוגיה וכולם פתאום "זה היה הכל על הדמויות". ממש לא יאומן. לאנשים אין סטנדרטים יותר? לא חבל לכם על בזבוז הזמן? לי זה נשמע כמו מקרה חמור של דיסוננס קוגניטיבי.

reasonforall

Active member
דעתי..../images/Emo58.gif

ג'ולייט עברה חוויה של כמעט מוות בעצם. במהלך החוויה הזו היא כנראה ראתה תמונות מ "המציאות המקבילה", המציאות שבה הם כולם מאושרים, המציאות שבה הם נפגשים. ג'ולייט לא ידעה שהיא רואה את המוות, היא חשבה שהיא מצליחה לראות את הצד השני של החיים שלה - "מה היה קורה אילו.."

koolk

New member
לדעתי היא ראתה את עולם המעבר בעקבות ההקרינה

האלקטרומגנטית (כמו שקרה לדזמונד) והיא חשבה שזה עבד..

ozba1

New member
ג'ולייט אמרה שזה הצליח, משום התמונה הגדולה

מכיוון שהיא ראתה את כל העלילה שנפרשה , והבינה שבעצם הפצצה שהיא הפעילה היא היא התאונה שגרמה לדברים לזוז כמו שהם ולתרמית הרוכה the long con של ג'יקוב להצליח... ברגע שמסתכלים על העלילה של אבודים החל מהרגע שבו היא פוצצה את הפצצה, הדברים מאוד מתבהרים ורואים את המזימה, פרסמתי כבר פה את כל העלילה הנפרשת מרגע פיצוץ הפצצה אבל בלי הרבה יחס כנראה, בכל מקרה אפשר לקרוא את זה גם בבלוג שלי כאן (שיעודכן מההרחבה באנגלית אוטוטו) כאן: http://tinyurl.com/lostExplained או באנגלית מפורמט יותר טוב עם עוד כמה צעדים כאן: www.ozba.wordpress.com/lostexplained וגם פורסם בלוסטפדיה כאן: http://lostpedia.wikia.com/wiki/The_End/Theories

elena16il

New member
למה לג'ק היה בן???? ועוד כמה שאלות..

היו המון דברים שניסינו להתמקד בהם כל העונות ובסוף לא הייתה להם באמת שום משמעות. * למה דווקא המספרים האלה?, *לפי איזה קריטריונים גיקוב בחר את המועמדים (אפילו בSUPERNATURAL היה יותר הגיון לבחירה 'שלו')? *מה המשמעות לכך שלבן של מייקל היו כשרונות מיוחדים?.. *למה בחיים האלטרנטיביים לג'ק היה בן??... אחרי שלוק אומר לו שבכלל אין לו בן, מפסיקם להראות אותו, אבל לא ברור למה הוא בכלל היה "בדמיון" שלו? ואני בכלל חושבת שזה סוג של "בריחה" לסיים סדרה כזאת בהודעה כללית ש-כל אחד מת בזמן שלו אבל כולם נפגשים פה בגלל שבילו את החלק הכי משמעותי של החיים שלהם ביחד... זה יכול להיות מתאים להמון עלילות... ובכלל לא מתקשר לכל המיסטיקה המסובכת של הסדרה הזאת. ניראה לי זה מסכם הכי טוב מדוע התאכזבתי.

tamarhp

New member
לגבי ג'ק והבן שלו

המציאות ה"אלטרנטיבית" היתה עולם מעבר, עולם שאחרי המוות אבל עוד לא "העולם הבא". בעולם הזה הכל (כמעט) היה אידיאלי יותר מאשר המציאות (לפני ההתרסקות) במציאות א'. למשל ג'ין וסאן היו מאוהבים, ג'ון עמד להתחתן, סוייר היה שוטר וכן הלאה. לכן גם לג'ק היה בן. בעולם הזה הם בעצם הגשימו את הרצונות שלהם בצורה כלשהי.

JohnLocke

New member
אני לא חושב שאפשר להגיד שזה היה אידיאלי

זה פשוט היה מקום להתמודד עם הבעיות שלהם - לוק עם הלן והקושי לחיות כנכה, סוייר התמודד עם רצון הנקמה שלו, קלייר התמודדה עם רגשות האשמה לגבי עזיבת אהרון, בן טיפל באביו לאחר שהרג אותו בעולם האמיתי וכו'. הרצונות של ג'ק היו להתמודד עם בעיות האב שלו, ולשם כך "יצר" ילד שבזכותו הוא למד לסלוח לאביו שלו, כמו שאפשר להבין בפרק 5.

למעלה