יא-בייבי! פרק 51 חלק ב'-הסוף!

kelly7i

New member
אני לא חושבת שהיתי נשארת בחיים

בשביל מה נשאר לחיות? בשביל מה לקום בבוקר? לקחו לה הכל..=\

meningher

New member
את לא נורמאלית

סוף מטורף מדי לאחד הפיקים הטובים. אני הייתי מסיימת את זה דווקא בסוף טוב. ולא הבנתי את הקטע של יא בייבי. מה היא ניסתה להגיד? זה ממש חשוב לי אז אם את תוכלי להסביר לי אני אשמח

butbut

New member
../images/Emo26.gifאם קראת מן ההתחלה-היית יודעת שדני שלח

לטל הודעה פעם אחת..זאת הייתה הודעה אחרי התכתבות ממושכת שלהם. אבל טל לא פתחה את ההודעה הזאת, ובמשך כמה זנים הייתה לה הודעה אחת שלא נפתחה מעולם. באותו היום לפני שהיא התאבדה היא פתחה את ההודעה, וגילתה את זה. אז היא החליטה לסמס את זה לכול מי שהיא מכירה בתור מצבת זיכרון לפיסת האהבה היחדיה שהזכירה לה את דני, ויזיגיר אותה במותה. וזה. :] אני לא חושבת שהסוף מטורף מידי- אני חושבת שהוא קיצוני מעט. אם תסתכלי על הכול בגדול...את תביני שאת בעצם..את באמת הצלחת להרגיש את כול הרגשות בפרק אחד. מה שבמשך כול הפיק-לא קרה! כו המטרה שלי הייתה ליצור סגירת מעגל מבחינת החיים של טל. וזה מה שקרה. סגירת מעגל. אם הייתי מסיימת בסוף טוב לא הייתי מרוצה מן הפיק בכלל. =] ואני שמחה לשמוע שאת חושבת שזה אחד הפיקים הטובים=]

Maddie

New member
מגעילה מגעילה מגעילה!../images/Emo185.gif

בוטטטט
את לא מבינה, אני בוכה כמו ילדה קטנה! התיאורים, הכל! השאלות של טליה, הצרחות של איימי, ג'יו, טום, בן והמוות של כולם ודני בכלל. זה פשוט כואב לי אני לא יכולה לישון בגללך
עיניי מטושטשות מדמעות בגללך! איך הרגת לי את כולם ככה?! ככה הרסת את מקפליי?! אניי בוכה כמו תינוקת! כמו תינוקת! וזה לא מצחיק

butbut

New member
ת'אמת? אני מבינה מאוד...מאוד מאוד...

אני יודעת גם שזה היה הכי קיצוני שאפשר. אבל תחשבי על זה בגדול. זה סגירת מעגל מבחינתה של טל אביב. :]

Maddie

New member
יופי שזה סגירת מעגל!../images/Emo185.gif

יכלת לסגור אותו אחרת
דיייייי בא לי שוב לבכות!

butbut

New member
אני לא בטוחה שייתי יכולה...אחרי הכול

יכולתי להפסיק את הפיק בהולדת הילדים שלה. זאת גם סגירת מעגל רצינית
אבל המוות פשוט בגר את כולללל הקצוות. אומנם שהוא יצא די...קיצוני. משהו.

butbut

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifאני לא יכולה לומר יותר מזה../images/Emo9.gif

LindZiv Cohan

New member
גאדדד../images/Emo7.gif../images/Emo119.gif

כמה בכיתי...
במיוחד בקטע שטל מקליטה את הבת שלה
את חולת נפש, זה מה שאת!
איזה פיק טוב זה היה! באמת מוכשרת

butbut

New member
כן זה בהחלט קטע ששבר את הרוב כאן../images/Emo9.gif

תודה רבה
אולי אני חולת נפש-אבל אתן קראתן את כול הפיק הזה במשך כול הבערך חצי שנה הזאת! XDDD
תודה-תודה-תודה

ענבז

New member
וואי אני בוכההההה גאד!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

בוט! באיזהזכות את הורגת שם את כולם?????????..................... סתם, אני לא כועסת עלייך או משהו :( אני ראיתי שכבר מלא בנות אמרו את זה אבל אני באמת יושבתת ובוכה מול המסך :(:):):):)( לא אהבתי את הפרק, הזה, היו בו יותר מדישינויים של מצבים בעינייי, וכמובן שהתאבסתי מהסוף -אני דווקא בדרך כלל אוהבת סופים שהם לא הפילי אבר אפטר, אבל זה כבר היה באמת עצוב מדיי - הקטע עם ההודעה היה פשוט גאוני. לא היה יכול להיות משפט סיום יותר יפה מזה! זה פשוט חתם את הסיפור כמו שצריך. קיצור - הפיק הזה הוא בין הספרים (!!) שהכי אהבתי בחיים שלי, וקראתי המון וברמה מאוד גובהה, אז קבלי ח"ח XD את פשוט כל כך מוכשרת, גרמת להגיע לתחושות קיצוניות והכול מכמה מילים כתובות על דף אינטרנט
חבל יל שנגמרה התקופה של לחכות כל פעם שהפיק יתפרסם, לתכנן את היום שאני אספיק לקרוא.. האם יש מצב לעוד פיק ? (לא פיק המשך, הכוונה לפיק אחר) אוהבת המון 3>3> ענבר :)

butbut

New member
ענברררר../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif=]]]

אממ...אני אגיד לך..זה פשוט היה צריך להיגמר ככה כזה שיהיה כזה "אפטר אבריפינג"...מבינה? כדי שאחרי שהכול קורה-מה נסגר עם טל. ואז המגעל שלה[האישי] נסגר..[עם טליה ומוכר הבלונים.. ואז סגירת המעגל הגדול-שזה בעצם ההודעה מדני..שזה מין...אירוניה- כי טל מפרסמת ת'הודעה לפני שהיא מתה-וזאת הודעה שמראה אהבה ניצחית. בקיצור- חשבתי על הכולXD
כשאני כותבת המטרה שלי זה להיות חוצפנית, ולנסות להוציא ממכן את כול הרגשות האפשריים[בההתחלה זה היה צחוק אם את זוכרת- אח"כ יותר כעס- ואז הזדהות של אהבה- ואז בכי בין לבין- והוסוף הכי הרבה בכי...כי זה נוגע ללב
]. אממ... אני מתכננת לשכתב את הפיק הזה לספר. אבל אם זה לא ייצא לפועל-ברור שאני יעשה עוד פיק- אני מקווה. אני אוהבת לכתובXDD 3>
בוט.

ענבז

New member
שאלה:כתבת את הפיק עד הסוף ואז פרסמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

או שכתבת כל פעם פרק ואז פרסמת? כלומר ידעת את הסוף כבר בהתחלה שפרסמת או לא? חח חפרתי קצת יששש נגמרה תקופת לחץ !!!! אבל היום יהיה לי יום קשה בערב :( פגישה עם כל מיני אנשי מקצוע וההורים :( לאמשנה נעבור את זה :) ill be ok XD ענבר :)
אהה וחוצמזה, בא לך להסביר לי מה הקטע של המאומץ וזה?.. מדי פעם יש הודעה שמישהי "מאמצת" ואני לא מבינה כלום XD

butbut

New member
כתבתי את הפיק עד פרק 40..ומשם תכננתי

לעשות "סוף". ואז בנות כאן ביקשו ממני להאריך- אז עשיתי את זה ^^
. אממ...ואז את הסוף העכשווי לא ידעתי-זה לא היה צפוי גם בשבילי. ומאומץ זה סמיילי כזה שכול אחד שם בכול הודעה שלו כדי שידעו שזה הוא. נגיד המאומץ שלי אולי יהיה
לכול ההודעות.
זה סתם נחמד=]

גרבע

New member
בוט ../images/Emo70.gif

אתם צוחקים עלי! אני כתבתי לך תגובה בגודל של לפחות 3 עמודים ואני כמו מטומטמת סגרתי את זה בטעות XD איזה סתומה אני
זה כזה מבאס. אני אתחיל מהתחלה. אני דוגרי מתה פה אני כל כך בהלם זה כזה מגניב וכזה מתאים וזה פשוט גאוני
כאילו ואו. אני אגיד בקצרה מה שכתבתי. יעני תקציר. הלב שלי כל כך בהלם בוט את לא מבינה
איחלתי לטל למות כל החתונה, וגם במשך הלידה שלה, איחלתי לילדים שלה חטיפה מג'ורג , ולדני שהוא יתעשט ויזרוק אותה, אהבתי את השמות של הילדים ורציתי להגיד לך שא פסיכופטית לא קטנה את ילדה חולנית יותר מהסרט המנסרים מטקסס ומה שכתבת כל כך גאוני וסוף כזה טראגי וכל כך אהבתי אותו !כל כך אהבתי את זה שכולם מתים לה!סוף סוף היא סובלת קצת XD הללויה! האמת חשבתי שהמוכר יאנוס אותה זה היה כל כך לא צפוי! את לא מבינה באיזה שוקתה אני נמצאת! הסיפור שלך כזה הלחיץ אותי וכולי בלחץ עכשיו XD וגם כשהם נשרפו האמת,אני מעדיפה שכולם ימותו וטל תסבול מאשר שטל תמות XD כי צריך לרחם על מי שחי לא על מ י שמת כל כך אהבתי את הפיק! ואת הפרקים ואת התאורים שלך על כמה שטל יפה
אני כל כך בשוק. עדיין. ומחר אני כל כך הולכת לא להפסיק לחשוב על זה XD זה כל כך קקי טוב מספיק לחפור XD בקיצור-
מאוד אהבתי,במיוחד את הסוף הטראגי.הוא היה כל כך מגניב XD השריפה כל כך מצחיקה XD מגיע לטל!מגיע לה!ף פעם לא אהבתי אוה משום מה XD אני מתה על הכתיבה שלך ! בהחלט העברת בי תקופה. את התקופה של קריאת הפיק שלך אני לא אשכח בחיים! אי אפשר לשכוח את הסוף של הפיק.זה כזה בום ! אני מתה על הפיק שלך |לה| ועליך XD!
תמשיכי לכתוב
צור [אני עדיין בשוק ולא נראה לי שזה יעבור.הלם.]

גרבע

New member
XD אוקי נרגעתי קצת ../images/Emo9.gif

XD אוה ויש לי עוד כמה דברים להגיד XD מה עם דאגי.? והארי? ומה עם ההורים של טל? חעחע הלואי שזה היה אמיתי הלואי.והייתי כל כך צוחקת על טל זה כזה כיף XD אני כל כך אוהבת את הפיק שלך עדיין לא התנתקתי מהמוות ! סוף מחורפן XD ילדה מרושעת XD

גרבע

New member
אומגד אומגד רגע!

קראתי את הסוף שוב, ואני כזה קוראת "טל התאבדה..." אומגד! רגע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בשוקתה! טל מתה! ויפידופידו! אני בהלם! טל מתה! חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוקי.יאי.

גרבע

New member
אה כן ../images/Emo70.gif ועוד משהו

איך טל מתה ?XD היא כאילו נרקבה? סוף גאוני.. כל כך גאוני....

butbut

New member
מה קרה לכולם? אני לא יודעת...בגלל שזה לגמרי

לא מציאותי-ני לא ממש יודעת מה קרה שם. אני חושבת שלעולם לא נדע גם
ואממ טל התאבדה- היא ירתה בעצמה...אני עדיין א סוגורה על יריה או קפיצה מצווק או מקום אחר גבוהה. נראה כבר.

למעלה