בוט ../images/Emo70.gif
אתם צוחקים עלי! אני כתבתי לך תגובה בגודל של לפחות 3 עמודים ואני כמו מטומטמת סגרתי את זה בטעות XD איזה סתומה אני
זה כזה מבאס. אני אתחיל מהתחלה. אני דוגרי מתה פה אני כל כך בהלם זה כזה מגניב וכזה מתאים וזה פשוט גאוני
כאילו ואו. אני אגיד בקצרה מה שכתבתי. יעני תקציר. הלב שלי כל כך בהלם בוט את לא מבינה
איחלתי לטל למות כל החתונה, וגם במשך הלידה שלה, איחלתי לילדים שלה חטיפה מג'ורג , ולדני שהוא יתעשט ויזרוק אותה, אהבתי את השמות של הילדים ורציתי להגיד לך שא פסיכופטית לא קטנה את ילדה חולנית יותר מהסרט המנסרים מטקסס ומה שכתבת כל כך גאוני וסוף כזה טראגי וכל כך אהבתי אותו !כל כך אהבתי את זה שכולם מתים לה!סוף סוף היא סובלת קצת XD הללויה! האמת חשבתי שהמוכר יאנוס אותה זה היה כל כך לא צפוי! את לא מבינה באיזה שוקתה אני נמצאת! הסיפור שלך כזה הלחיץ אותי וכולי בלחץ עכשיו XD וגם כשהם נשרפו האמת,אני מעדיפה שכולם ימותו וטל תסבול מאשר שטל תמות XD כי צריך לרחם על מי שחי לא על מ י שמת כל כך אהבתי את הפיק! ואת הפרקים ואת התאורים שלך על כמה שטל יפה
אני כל כך בשוק. עדיין. ומחר אני כל כך הולכת לא להפסיק לחשוב על זה XD זה כל כך קקי טוב מספיק לחפור XD בקיצור-
מאוד אהבתי,במיוחד את הסוף הטראגי.הוא היה כל כך מגניב XD השריפה כל כך מצחיקה XD מגיע לטל!מגיע לה!ף פעם לא אהבתי אוה משום מה XD אני מתה על הכתיבה שלך ! בהחלט העברת בי תקופה. את התקופה של קריאת הפיק שלך אני לא אשכח בחיים! אי אפשר לשכוח את הסוף של הפיק.זה כזה בום ! אני מתה על הפיק שלך |לה| ועליך XD!
תמשיכי לכתוב
צור [אני עדיין בשוק ולא נראה לי שזה יעבור.הלם.]