יא-בייבי! פרק 51 חלק ב'-הסוף!

Maddie

New member
גם אני;(זה לא מצחיק../images/Emo7.gif../images/Emo185.gif

אני בוכה כמו ילדה. התהפכה לי הבטן שראיתי עכשיו ת'תמונה!

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifגם לי!אני רואה סרטון שלהם והבטן שלי

מסתובבת:S כאילו משו רע יקרה אוחחח בוט מה עשית ליייייייייייייייXD

screamin pittas

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אלוהים! זה כל כך עצוב
איך את יכולה להתאכזר אליה כל כך? זה כל כך סוגר מעגל כזה, שהבת שלה מתה בגלל המוכר בלונים. אני עדיין לא מאמינה שעשית את זה
זה הפיק הכי יפה שקראתי, וקראתי הרבה. בוט את ממש מוכשרת, בפרק אחד גרמת לי לצחוק , לכעוס, להידהם, להתאכזב, להזדעזע ובמיוחד לבכות. תוציאי את הספר, את צריכה לעשות משהו עם הפיק הזה, הוא הרבה יותר מסתם עוד פיק.
אני כל כך מדוכאת עכשיו, זה מוות כל כך אכזרי

butbut

New member
אממ...יש לי תשובה אלייךXD:] זה אכן סגר מעגל:]

זה סגר מעגל כי טליה היא התוצרת של האהבה של טל. היא כאילו טל. אני ממש ממש ממש שמחה לשמוע שאת באמת חווית פולל רגשות:] זאת הייתה המטרה.
אני יעשה- בלי נדר. מצטערת על הסוף. 3>

screamin pittas

New member
לא נורא, זה סוף ממש טוב!../images/Emo24.gif

אוי אני סותרת את עצמי
אבל עכשיו אחרי שנרגעתי יש לי עוד כמה שאלות ודברים לומר>< מה קרה עם הארי ואייזי ודאגי וג'קלין? ומה קרה עם הילדים של טום וג'יו? ולמה ההורים של טל לא עזרו לה להתמודד עם המוות של כולם? ולמה לעזאזל עדיין לא גילינו למה יש לה כתמים כחולים?! ואיך הייתה אמורה להיות עונה שנייה? או שזה פשוט תקציר של כל העונה השנייה? וואי, הקטע עם השריפה ממש מזכיר לי סימס>< כי תמיד הייתי הורגת שם אנשים ותינוקות בשריפותXD עכשיו כל פעם שאני שומעת שירים ששמת בפרקים אני נזכרת בסוף של זה>< זה באמת הפיק הכי טוב שקראתי אי פעם, וזה גם הפרק הכי טוב. זה סוף כ"כ אכזרי אבל גם ממש גאוני [במיוחד עם ה-יא בייבי!] ועכשיו כשאני חושבת על הסוף, אז הוא באמת כל כך מתאים בשביל להפוך את הפיק הזה לאפילו מעבר למעולה. הפיק הזה כל כך שונה, והרבה יותר בוגר מפיקים אחרים, והתיאורים ממש טובים, ואת פשוט כל כך חייבת להוציא ספר!

butbut

New member
../images/Emo23.gif אני מצטערת על הסוף-אני רק מקווה שאת

כן תוכלי להאמין. אחרי הכול-יקריתי-זה רק סיפור. אבל בטח התחברת אליו.

michalie XD

New member
דדדההההיייייי

בוטטטט כבר העניים שורפות לי מרוב בכי ואני רצינית אני לא מפסיקה לבכות. אין לי מילים לגביי הפיק הזה... הוא הפיק הכי יפה שקראתי אי פעם ואני נשבעת שבחיים לא קראתי פיק כזה מרגש,מצחיק,הפיק הראשון שגרם לי פאקינג לבכות ושאמא שלי תבוא אליי מודאגת לשאול למה אני בוכה

butbut

New member
ואאוו אני...ברצינות-מחייכת עכשיו!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

:] אני לא יכולה שלא. XD אני פשוט...בהלם=] אני שמחה שאהבת את הפיק- באמת אבל
.

butbut

New member
כן, אבל טליה מתה וטל לא:] טלהי היא הסגירת

מעגל של טל.

kelly7i

New member
למה רצחו את טליה למה???????????

לא השאירו לטל כלום! גאד אמא אמא אמאאאא

kelly7i

New member
לא נשאר לה בשביל מה להשאר!

אז אחרי זה היא לא השאירה את עצמה!XD

butbut

New member
ברור שהיא לא השאירה את עצמה! כולם מתו!

איך אפשר להישאר בחיים אחרי שהאהבה שלך הולכת הילדים שלך הולכים..החברים... זה החיים! מי צריך חיים שכאלה?

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifמה לעשות.. אבל אני למשל לא

הייתי מתאבדת.. נו באמת. זה חיים.. גם אם היא איבדה כל מה שחשוב לה.. זה ממש לא יודעת.. אני הייתי נשארת בחיים

butbut

New member
אני הייתי מתאבדת-אחרי שאיבדתי את האהבה שלי,

וחלק מן הגוף שלי[הילדים]..זה הכול בחיים.אוה והחברים! לא חושבת שהיה לי את הכוח להישאר ולהיות כמו איזה צל שמשוטט ברחובות ומחפש אחרי עצמו. לא נראה לי שהייתי מתאהבת שוב או יולדת שוב. אז עדיף כבר למות. איזה מין חיים אלו? ><".

למעלה