מיטללל

New member
תראה

אני ממש לא רוצה להיות על תקן ה"מגינה על המערכת הצבאית" כי: א. אני מודעת לריקבון שלה. ב. אני הכרתי חלק פצפוני שלה. מה שאני מנסה להגיד שק.קישור לא אמורה להיות כלבה. מהותה היא להיות לעזר אנשי מילואים. במידה וזה לא קורה, ומקבלים ממנה תשובות נמוכות מינוס אפשר להתלונן בפני המפקדת שלה, לתקשר עם המ"פ במיל' או אפילו לדרוש שיחה עם המג"ד.

הן לא האויב, את זה אמרתי...

גם בתגובה למרינה. הן פשוט, היום, לא מה שאני שומע מההורים שלי ושל חברים. פעם אפילו הק.ק., וזה תגובה גם לדרק מיוז, הייתה, כמו שספרת על עצמך מיטלל, עושה הכל כדי לעזור למילואמניקים שלה, בתחום החוק והסביר, כמובן. היום, כמו שאני המילואמניק, הבסיס לקיום התפקיד הזה מלכתחילה, רואה אותן, הן פקידות עם דרגות על הכתפיים, וכמו כל בעל דרגות כתף בצה"ל... הדרגות עולות להן לראש. להכנס לריבים איתן? הרי את המ"פ שלי אני מכיר, כבר, אישית. אבל עדיין, זה די מרגיז לשמוע בחורה בת 20 נותנת לי פקודות, ממש כך, פקודות, בטלפון פעם בשנה. עם כל הכבוד... אני פקודות הפסקתי לקבל לפני שבע שנים בבקו"ם. אני אזרח שמדי פעם לובש מדים ומשחק בחיילי נדמה לי. זה, אם לפשוט לפי הסיפורים, מה שאבד, ההבנה שדווקא בימים אלו שמילואים הם כבר לא הכרח, לפחות לא דה-פקטו, מי שכן עושה אותם צריך לקבל את מלוא ההבנה. 10% מהאוכלוסיה החייבת והמספרים יורדים בהתמדה כל שנה. אבל אני כבר גורר את הויכוח הזה לדיונים שאמורים להיות מנוהלים ע"י אנשים בדרגים בכירים וחבל שהם לא ורק אנחנו כן. אנחנו אלו שאוכלים את הקש.

Dark Muse

New member
תגובה די מטומטמת...

למה אתה חושב שלקצינות קישור, שהן ילדות בנות 19-21 כפי שכתבת, יש בכלל כל כך הרבה מה לדון בעניין? בסך הכל יש להן מפקדים ויש להן פקודות שעליהן לבצע. אני מסכים איתך שמילואים ככה באמצע החיים, יכול להרוס לאדם תוכניות, ובחברה קפטיליסטית שכל אדם צריך לדאוג לעצמו לקריירה שלו ופרנסה שלו, וגם כמובן למצבים משפחתיים, מילואים ברגעים לא נוחים יכולים לשבש את החיים ולהרים עליהם קשיים רבים. אבל גם להיות בן 18 טיפשעשרה וללכת לצבא בלי ששואלים אותך זה בדיוק אותו דבר! למה שילד בן 18, עם ראש על הכתפיים, לא ילך וילמד לתואר ויצליח בחיים ויהיה איש קרירה מעולה, ובמקום זה ילך להיות איזה חייל בלאי 3 שנים באיזה יחידה עורפית, מתקן מחשבים של בולבולים או ראש לשכה של איזה סגן אלוף אדיוט? התגובה שלה היתה פטריוטית שבאה מהלב, כי היא דואגת למדינה והיא איכשהו מחוברת למילואימניקים ולגיוסם, אבל את הבעיות שתארת כאן אין להפנות אליה, אלא לאנשים האחראים באמת. למה היא אשמה שהצבא לא מחזיר פיצוים לאנשים שפספסו מבחנים? היא אשמה שהצבא לוקח חיילים בדיוק ברגעים קשים? היא אשמה שיש מלחמה? יצאת מתלהם, אני לא יודע מה ההודעה הפלצנית הזאת שלך, אבל תכלס, אם אין לך משהו חכם לכתוב עדיף שתשתוק.

צריך להיות פלצן כדי לזהות אחד...

זה לפחות מה שאומרים. באשר למתלהם... עוד לא התחלתי. ואגב, כל זה רק כדי לסנגר על, מה זה היה, "חייל בלאי... מתקן מחשב של בולבולים" וכן הלאה. רגשי נחיתות, אח שלו? קרבי זה הכי, אחי.

Dark Muse

New member
וואלה קרבי זה הכי

אבל אם הם יוצאים לאזרחות והם דיבלים כמוך, אז זה לא משנה מה הם היו בצבא...

pain is MY love

New member
אתה יודע איך אתה נשמע עכשיו?

"אוי יו יוייייייי" "קשה לי ורע לי ויש לי מילואים" "בוהווווו" באמת אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף שתשתוק.

pain is MY love

New member
ואני משערת גם

שקצינות הקישור שלך לא מחבבות אותך במיוחד ואתה אותן.. כי אחרת אני לא מבינה מאיפה כל המירמור הזה וסתם לידע כללי, אני ישבתי היום במשרד עד 11 בלילה וזימנתי חיילי מילואים חיילים שביקשו, שרצו, שהתנדבו ושהיו מוכנים להגיע מעכשיו לעכשיו חיילי מילואים שאוהבים אותי ושמודים שלי וממלאים לי את המשרד במכתבי תודה והערכה. כן, עדיין יש את ה"פראיירים" שמשרתים במילואים ושאפילו אוהבים את זה תתפלא אולי פשוט לא נפלת על קצינת הקישור הנכונה..

לא רגילה שלא כולם מסכימים איתך?

לא מוצא חן בעיניך שקיבלת תגובה, די מנומקת ומסוברת ובטח שביותר משני משפטים, שלא תומכת בך אוטומטית? מישהו, מישהו... אני, אמר משהו שפגע לך בציפור הנפש שלך, כמו למשל שזוהר נפגעה? דווקא לי לא קשה, אני לא האח של זוהר. אף אחד משניהם. ומילואים... כבר עשיתי השנה הקלנדרית הזו, אבל אם יפול עליי צו 8, יפול. החיים קשים, אני יודע. אבל, ופה אני ממש נעלבתי, כשאני בוכה זה נשמע יותר "איהי, איהי, איייייהי" לא "בוהווו". זה ממש העליב אותי.

pain is MY love

New member
וזה בדיוק הזמן שלי לפרוש ממנו

כי עדיין יש כאן אנשים שעושים משהו בשביל המדינה הזאת מ6 בבוקר עד 12 בלילה והם גם צריכים לישון קצת לפעמים. לילה שקט שיהיה.

lb22

New member
מרינה בלי לפגוע בך

את ממש תורמת למדינה.. להרים טלפונים.. בואי נגיד שיש כרגע כמה מאות אנשים שתורמים הרבה יותר ממך ... ד"א נראה אחרי שתשתחררי אם תעשי מילואים מה יקרה אם יקפיצו אותך בזמן הכי לא נוח לך. לי עשו את זה פעם אחת ולמזלי יש לי מפקד טוב אז הוא הבין את הבעיה ואני מחכה שיגיע הצו מילואים (הרגיל) הבא שלי שאמור להגיע עוד אממ...חודש וחצי.

pain is MY love

New member
אתה יודע מה?

אולי אני רק מרימה טלפונים (שזה כבר מעיד על הרבה בורות מצידך) אבל לפחות אני עושה את זה ואם אני לא אעשה את זה אף אחד אחר לא יעשה את זה.

lb22

New member
מה עם המשקיות שלך?

לא עושות את זה? :) נו אם זה מה שאת עושה אפשר להגיד בערך שכל תושבי גוש דן גם עושים משהו מאחרים את תושבי הצפון. ד"א מרינה יקרה , את זו שאומרת שאת הולכת לצבא לזמן מילואמינקים מה כבר אפשר להבין מזה? ואם כל הכבוד מה כבר יש לקצינת קישור לעשות במצב לחימה חוץ מלזמן מילואמניקים ולדאוג שהכל בסדר עם החיילות שלה ועם המילואימניקים שלה? את לא איזה קצינה בכירה שיש לה עוד המון על הראש כמו אני לא יודע מה . אה ועוד דבר אני מבין בצבא הרבה יותר ממה שאת חושבת....

Dark Muse

New member
לא נראה לי...

לפחות זה משתקף מדברים אחרים, כמו להגיד ששום דבר לא מעניין את האויב חוץ מהדת

pain is MY love

New member
אם אתה כזה חכם

וכל כך אוהב את הצבא אני היום אפילו מארגנת לך כניסה לבסיס שלי בוא תהיה במשרד שלי יום אחד, תעשה את העבודה שלי, תלך לדיונים שלי ותשתלט על החיילים שלי נראה אותך חוזר שפוי ועוד מעיז לפתוח את הפה אחר כך..

lb22

New member
עזבי אני לצריפין לא מגיע...

מספיק הייתי שם 3 שנים..... ואם את לא יכולה להשתלט על החיילים שלך איזה מן מפקדת את? מה צריך לחשוב עליך ... הרי החיילים האלו הם תחת פיקודך אם קורה להם משהו את אחראית (את בערך כמו אמאבא שלהם) לא? זה לא מה שמלמדים אותך האמונים עליך? בדיוק כמו שאם לך קורה משהו המפקד שלך אחראי לזה (כמובן אם זה קורה בצבא) ואם קורה משהו לחיילים שלך את אחראית לזה. אני לא יודע באיזה אופן את מפקדת על חיילך אבל ברגע שאת אומרת את מה שאמרת פה מה זה אומר על כישורייך כמפקדת (ולא כקצינת קישור ) אני לא משווה את מה שאני עשיתי בצבא למה שאת עושה אבל גם את לא היית מסתדרת עם מה שאני עשיתי בצבא אז בואי לא נכנס לאם או איך אני הייתי מסתדר בתפקיד שלך במצב כזה

מיטללל

New member
טוב

קודם כל - איפה היא כתבה שהיא לא מצליחה לשלוט על החיילים שלה? הזלזול שמשתמע מההודעות שלך ממש לא לעניין. אנחנו לא בתחרות של "מי עשה, טחן, ותרם יותר בצבא?". מרינה ציינה באחת ההודעות פה שבימים האחרונים היא "מבלה" בערך 12 שעות ביום בעבודה. היא תורמת ליחידה שלה רבות. היחידה שלה מהווה חלק מהצבא. מפה זה מתחיל ונגמר. הייתי מסבירה לך למה להיות ק. קישור זה לא תפקיד כזה קליל, כפוי טובה ומחרפן מוחות :) אבל זה נראה לי מיותר. כמו שמיותר לזלזל בתפקיד שאתה לא מכיר לעומק, כזה שלא שירתת בו ובטח לשפוט את האדם שמשרת בו.

Zoharrr

New member
../images/Emo45.gif

שנה הבאה אני אעשה שירות לאומי, בטח גם זה לא שווה לכלום בגלל שאני לא הולכת להיות לוחמת נכון? לא,אם אני לא הייתי עושה את זה במשכורת דיי זעומה אנשים אחרים היו צריכים לעשות את זה ולקבל המון כסף ובכך,אני תורמת לא פחות מלוחם. גם הפקידות בקרייה תורמות. ומרינה,בטוח תורמת.

למעלה