הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

BrokenDream103

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני ממש שונא את ליה.
המטרה שלה במשחק זה אשכרה לבחון מי הכי גברי, ולסווג גברים לפי קטגוריות מופלצות שהיא בוחרת. ליה, די!
אין לי כח לשמוע את התלונות שלך כל היום. אמן תגלי שהבעל שלך הוא הומו או קוקסינל ותפסיקי להתלונן על כל גבר שנחשב "לא ראוי" בשבילך!

RageBot

New member
חח מה פתאום

אני רוצה לראות את זה בשביל המשחק האסטרטגי.

איכסה. סבאנה האלו דוחים

איכס . מזה הקבלת פנים הזאת מול נועם ? שהוא חיבה להם את האש ...המבטים..מולי.. דייי איזה דוחיים !!! הוא כ"כ חמוד..ופאק! הוא הכי חזק אז תגידו תודה ותשתקו ! ורואים שהוא דיי בודד בסבאנה חוץ מעם שחר שדיברה איתו פה ושם .. כולם שם נואצים בו מבטים ומגעילים עליו . ועם הוא ישאר בסבאנה הוא לא יישרוד . מולי הקרפדה הזה[טוב נו,גם חתיךP:] יעיף אותו ! אווווווווווחחחחחחחחח נועעעעעעעעעעעעעםםם
אתה פשוט חמוד
איזה מצחיק משה ..חחחחחח !
ומסכנה ויקה , האמתי היא פרחה אבל היא גם צודקת . היא חלק מהקבוצה וזה לא הוגן שהיא כל משימה צריכה ליהיות בצד . הם צריכים להתמודד גם עם חלשים ולא להשאיר אותם כל הזמן מחוץ למשחק . :/ גם כשנועם הדליק את האש .. אף אחד לא יתלהב..אמר לו תודה..נתן לו חיוך.. רק המשיכו להביט בו במבט שונא . ואז פתאום כשגיא שואל את נועם עם הוא רוצה להישאר או לא בתאום סבאנה תוקעים לו חיוכים של אוהבים . אגב .. דן פשוט מגעיל אותי מרגע לרגע! יאני הוא שמח שהםפ הפסידו..עכשיו הוא שולט והוא חושב שהכל בשליטתו . ודיי זה מחרפן. שיעיפו אותו קיבינימט !

אתם גנובים? הרי ברור מה נעם בחר../images/Emo67.gif

הוא בחר לחזור לג'יבארו. רוצים לדעת איך אפשר לדעת את זה בוודאות? פשוט מאוד: כשהוא מדבר למצלמה, שימו לב שהוא לובש את הז'אקט של משה וזה כביכול אחרי שהוא כבר עבר לסבאנה. אז איך בדיוק יש לו את הז'אקט של משה? ברור, בגלל שהוא חזר לג'יבארו. עכשיו הבנתם? אין צורך יותר בספקולציות והשערות. ההפקה נכשלה בעריכה.

שקוף שויקה הולכת לעוף. פחות חשוב מה יעשה נועם

בפעם הראשונה פרק ההדחה יהיה קצת יותר מעניין. גם יהיה את הבלאגן בג'יבארו, גם הדו-קרב באי המתים, גם ההחלטה של נועם וכרגיל אתגר הכח הכפול.

cheelly33

New member
לא דובר על צ'אט בסיום התכנית?../images/Emo2.gif

יש הרבה על מה לדבר.. קדימה!

cheelly33

New member
נוו.. בואו לצ'אט!!../images/Emo124.gif

במקום להציף את הפורום בהודעות, בואו לדבר LIVE

חדשה!

מישהו מוכן להגיד לי מה הסיפור של ליה לדברים טוב שלא היא עלתה על נעם כל הזמן רק אומרת שהוא גבר והוא התבגר ועכשיו יש לה גבר במחנה 0_O חופרתתת!! ועידן הזה כל כך מעצבןןן אותיי אני כל כך שונאת הוא הוא כזה מגעיל אותי!

israelisurvivor

New member
על פרקי הדחה יש יותר מה לכתוב../images/Emo3.gif

-זה רק אני שפרק הזה ממש שם לב לדברים הקטנים האלו כשהאנשים מדברים: מראים את מולי חושש מהגעתו של נועם...אפשר לשים לב שהוא לא מגולח (זקנקן) - שנייה אח"כ רואים אותו מדבר לבד (למצלמה) והוא מגולח לגמרי אבל מדבר על הגעתו של נועם...שוב שחר עם התסרוקת השונה לגמרי נראית שונה ומדברת על זה. אותו דבר עם עידן, שמופיע מגולח כשהוא מדבר על הגעתו של נועם. וכמובן נועם מדבר על מה שגיא הציע לו וזה כשהוא לובש את הג'קט החום של משה שנעמה גם לבשה בעבר - סימן די ברור שהוא חזר לג'יבארו, או שעובדים עלינו פה. -סה"כ לא פרק הכי מפתיע...ידענו על המריבה בין ויקה לנעמה...שקצת הגזימה לדעתי אבל היא בתכלס די צודקת. היה קצת מפתיע שזה קרה עוד בזמן המלחמה והראה לשבט השני את החולשות בשבט. שום דבר חדש באי המתים, עומר פוגש את טינה...אומר כמובן שהוא מאוכזב שזה לא מישהו מג'יבארו ובטוח שהוא הולך לנצח. סבאנה חיים טוב...אבל זה לא יהיה קל אם נועם יילך. הם באמת לא קיבלו את נועם נחמד במיוחד...ומולי נהיה די מיותר. מבחינת מחנה מסודר וזה הם יותר מתקדמים מג'יבארו...אבל חברתית - ג'יבארו הרבה יותר מתקדמים...וגם זה (מחנה מסודר) רק הודות לעידן ובעיקר "המבוגרים" בסבאנה. רביעיית מולי-גיא-ליה-ורה לא עושה יותר מדי במחנה ולא ברמה החברתית של ג'יבארו. יהיה מעניין יותר בהדחה מי הולך...יש מצב שזו ויקה אבל כנראה ישמרו על דן. אם ויקה תינצל...סיוון או משה. נראה מי ינצח באי המתים...ומה סבאנה עושים.

Black Balloon

New member
וואי

נעם בטוח יחזור לג'יבארו, אחרת הוא יהיה ממש בסכנה. אוף, הוא כזה חמוד ;[ אני די בטוחה שיעיפו את ויקה. והלוואי שאחריה את דן.

idanoosh17

New member
כנסו

לצ'אט תפוז לחדר "הישרדות הישראלית"! יאללה בואו נדבר שם בלייב

BrokenDream103

New member
רק אני רוצה שדן ישאר?? =/

הוא המתמודד הכי מעניין לדעתי.. איתו יש את כל האקשן. מפרק לפרק אני מוצא את עצמי דואג לאינטרסים של דן, ועוקב אחרי כל צעד שלו. וואלה, החלטתי. דן הוא פייבוריט שלי :] לא משנה כמה חרא הוא יכול להיות. הוא ה-שחקן. אני מקווה שהוא לא יעוף בפרק ההדחה :[ אם לא הוא, זו ויקה. ואם הוא יהיה מספיק חכם כדי למנוע את זה, כמו תמיד, אז יעיפו את סיוון אני חושב. יש פה עוד מישהו שדן הוא פייבוריט שלו? כמוני, שלא סבל אותו בהתחלה, אבל הפך למתמודד העדיף עליו??

אוהד 49

New member
לא

אחי תקרא מה שכתבתי עליו (פה איפשהו למעלה באחד השירשורים לא זוכר בדיוק..) וכן יש מצב שהוא *שוב* יקמבן ויתחמן ויעשה תרגיל שייגרום להדחתה של סיוון או של יעל..מאשר שאו הוא או ויקה יעופו..

למעלה