הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

לדעתי דן יעוף.

ועם זה יקרה, עומר יאכל אותו!!!
וזה יהיה יפה לראות חחחחחחחחחח

blur2

New member
הלוואי שלא יחזור. ג'יברו האלה גרועים.

סבאנה לשלטון

סאמוואן

New member
איזה כיף שנועם המטריף עבר לסבאנה!

מקווה רק שהוא יישאר ולא יבחר לחזור אליהם.. וסוף סוף הם שוב הפסידו בחסינות הג'יבארו האלה...עומר יכסח להם את הצורה-אם הוא ידיח את טינה כמובן! ויאללה שהדן הזה יעוף כבר!!!

idanoosh17

New member
אחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני במקום נועם הייתי מכבה לסבאנה את האש ועובר לג'יבארו...לא לפני שאני דופק לסבאנה איזה 2 מעילי גשם, חתיכת ברזנט ו2 כריות!!!!!!!! הוא לא מתאים בסבאנה והוא לא ייתחבר שם!

dacou194

New member
מזתומרת לא יתחבר שם?

שכחת שמדברים על נועם או כמו שליה אומרת : " נועם הוא גבר גבר "(!) אין לה מושג כמה שהיא צודקת!

ואי ואי הליה הזאת חופרת. אין משפט אחד שלה בלי

ואי ואי הליה הזאת חופרת. אין משפט אחד שלה בלי המילה "גבר". שיגעה אותי. ו.. עפתי לישון

smanma

New member
חח אני שונא אותה

והיא אוהבת להתלונן על כל דבר,אבל ממש על כל דבר,וגם נימאס לי לשמוע את המבטא שלה

נכון חחחחחחחחחחח

בפרק הראשון יש קטע שאני אומרת שהיא הולכת לחפש משו עם "מושיק" והיא אומרת את זה כל כהך מצחיק! חחחחחחחח

smanma

New member
אם אני לא טועה

היא אומרת,זה מייימש מיייייטורףףףף!

היא חכמה יותר מכל הבנות האחרות שם

מנהיגה עם שכל. אז מה עם המיבטא? היא אסטרטגית והיא תנצח עוד הרבה ימים

idanoosh17

New member
ליה....

אל תזלזל בה...תדע לך שהיא הבחורה הכי חכמה שם על האי....היא חככמה מאוד וגם קצת מתוחכמת

XקוקיX

New member
חח אשכרה

אני וחברות שלי כל היום מחקות אותה
"גבר צריך להיות גבר ולעשות דברים של גבר! ואם הוא לא גבר, הוא צריך לעוף, והוא חייב להיות גבר גבר" חח.. היה הכי מצחיק שהיא אמרה "יש לנו פה בשבט אחלה שני גברים, אני וורה"
אבל האמת שכשהיא אומרת את זה על נעם, היא מקבלת את מלוא ההסכמה ממני.

היא כלבה שחבל על הזמן

והיא רק מקטרת שלא עושים כלום והיא בעצמה יושבת ל התחת של ולא עושה כלום הלוואי ויעיפו אותה וכמה שיותר מהר יהיה יותר מעניין לראות הישרדות בלעדיה וגם בלי דן !!!!!!!!!

idanoosh17

New member
אמממ

אולי הגברים שם מרגישים מאויימים ממנו!!!! הם יעיפו אותו מהר מאוד....אז אולי לשחר ליה וורה הוא יתחבר...זה לא יעזור שהבנים יעיפו אותו ויחרימו אותו

ein ani

New member
ה"בנים" שם תמיד מאויימים

אולי כי הם לא מספיק "גברים"- חוץ ממושיק כמובן שהוא מלך. המועמדים שלי לגמר הם: ליה (כן, כן) מושיק ונועם.

למעלה