הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

אוהד 49

New member
חחחחחחחחח

אתה רק אומר את זה כי אתה אוהב את ג'יבארווווווו!!!!! חחחח..אבל הרגת אותי: "לא לפני שאני דופק לסבאנה איזה 2 מעילי גשם, חתיכת ברזנט ו2 כריות!!" גדוול

rosedal

New member
הפקה עלובה וזה נמאס!

נועם נועם נועם נועם נועם נועם דיי כבר כמה אפשר לטחון...... תגובות המתמודדים באמצע ההחלטה של נועם האם לחזור.... כאילו זה ממש לא במקום.... דיי אתם עלובים. חבל שלא העתיקו בדיוק בדיוק כמו הישרדות האמריקאית. הם פשוט הורסים. חוץ מזה נעמה מעצבנת אותי.. שיעיפו אותה. עד היום לא הגבתי ותקפתי כמו כולם ,השתדלתי לתת כמה תוכניות בשביל לבחון את האיכות של ההפקה. אבל דיי זה כבר צףףףףףף

נמ.. מה אתה רוצה שנגיד?

כזאת הפקה חרא, אל תראה תתוכנית. ולגביי נעמה - היא חייבת להישאר. הכי נורמלית שמה.

XקוקיX

New member
אני גם אוהבת את נעמה

היא לפחות מדברת מתוך הגיון וכועסת מתוך הגיון. ואני ממש הסכמתי עם הכעס שלה על ויקה, ועם כל הכבוד לויקה שהיא חמודה ויפה, היא חלשה, היא מודעת לזה, היא צריכה לעוף. זה החוקים.

rosedal

New member
עוד לא התייאשתי.

בנתיים אני אצפה. ראיתי שהם קיצרו את "מה יהיה בפרק הבא" - לפחות זה. מה לעשות , אחרי שראיתי כמעט את כל העונות ,אז לראות משהו שונה וחפיפניקי זה קצת מוזר לי.

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif נעמה חייבת להישאר!!

היא באמת הכי נורמלית שם..ושוב ראינו מה דן שווה- לא היה משפט אחד שהוא לא היה אסטרטגי!! כל משפט, כל מילה שלו זה "אוקיי, מה אני עושה עכשיו" "זה טוב לי או לא? מצד אחד..מצד שני.." "זה שהלכתי עם ויקה לא יצטייר טוב, מצד שני.." כככלללללללללל הפרק כללללללללל הזמן!! רק "מבחינת אסטרטגיה זה...." חלאס!!! לבנאדם אין רגש!! הוא כמו מכונה- אוטומתית חושב אסטרטגית אחרי כל מהלך שקורה!! כולם שם בני אדם, מדברים יחסי אנוש..אצלו זה אוטומטית- נגיד קורה משהו בלתי צפוי- הוא ישר "תשמע..זה אולי...אבל מצד שני..עכשיו קורה ש.." מספיק כבר!

ראית מה הפרס? מה יעזור חברים?

צריך לחשוב בשני מישורים- מאמץ שיבטי במשימות והפלות אלה שלא יאפילו עליך.. זה לא קל.

אוהד 49

New member
בואי נגיד ככה- הוא כבר נימאס!

ולא סתם הוא יורד בסקרים... הסקרים נערכו בכלל לפני שעלה הפרק השני ואנשים עדיין לו ידעו מי הוא באמת.

למה ממשיכים לתת להם אמצעים כמו ברזנט ומעילים?

אולי שישכנו אותם בבית מלון וזהו? חלאס, רוצים לראות איך אנשים שורדים בלי כל הדברים האלה, אחרת אפשר לראות פרוייקט Y.

ועוד דבר..

האם מישהו ירים את הכפפה ויספור כמה פעמים המילה "גבר" יצאה מהפה של ליה? בסוף נגלה שהיא עצמה גבר.

למעלה