משחק

אלה...פשוט הילדה

הכי משוגעת ומצחיקה שהכרתי בחיי ושהכרתי אותך ידעתי שזהו סיפור אהבה!@

Z A M i

New member
בנאדם שכיף להתקל בו.

פשוט כל פעם אני רואה אותך במקומות הכי הזויים בעולם..וזה תמיד כיף.. פעם זה תחנה מרכזית, אחרי שאני חוזרת מהדרום, ואז את מארחת לי חברה באוטובוס.. פעם זה כשאת עולה על 186 בפ"ת אחרי יום נוסטלגיה עם צחר, ואז,שוב, את מארחת לי חברה באוטובוס. ועוד..ועוד... אחרי שכתבתי את זה, הגעתי למסקנה, את בחיי כדי לארח לי חברה באוטובוסים!
ישתבח שמך לעד.

liloosh tt

New member
אללללה:)

אלה בלה!!! מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק וואו, איך אני שמחה שיצא לי להכיר אותך! :) מטורפת. מצחיקה. מלאה שמחה.

Dug E

New member
ואני: "מה תומר עושה פה אחרי 8 שנים?"../images/Emo12.gif

נדהמתי לגלות שאף אחד לא הגיב לך...

אתה באמת אחד הקסמים פה.. אפילו מתקרב לנס... תמיד שם כשצריך.. גם את זה פעם בשנה.... אני געגע!

פשוט חתיך טילים

בעלי לעתיד
כיף לבקר אותך באריאל תודה שהאכלת אותי ברגעי רעב לא מוסברים
יש לך כלבה אחת החמודות
תיהיה בקשר אוהבת אישתך לעתיד.

Z A M i

New member
מותק של בחור..

הילד שיש לו כל פרק מההסטוריה של היהודים.. (וחצי מזה השגת במרמה
) אנחנו גרים באותה עיר, ולא מכירים מספיק..איך זה הגיוני תגיד לי?.. בקרוב נבוא אלייך, ניקח כמה דברים לסרט..

חמוד לאללה.

וחתיך
תמיד טוב לפגוש בך סתם באמצע הרחוב
בקרוב אצלך, הא? ["אריאל השתלטו על הפורומים!"
.]

Dug E

New member
אני לא מאמין שהפעם הראשונה שראיתי אותך

הייתה לפני כמה חודשים. מה אני אגיד? אתה נראה אחללה בנאדם! בהצלחה בניהול הרישמי
.

בנצ'וק..

אחד כזה שאפשר מצד אחד לצחוק איתו על הכל, ומצד שני לדבר על הדברים הכי רציניים. שאפשר להתבכיין לך, ואתה יודע להתבכיין בחזרה (מסתבר
) תמיד שם לעזור כשצריך וגם כשלא. מבריזן חוצפן כזה, שבא לחמש דקות ונעלם, אבל תמיד משאיר טעם טוב אח"כ. אחד כזה שהייתי רוצה להכיר להורים
אוהבת המון!

בן,

אני חושבת שזה אחד הפספוסים שאני לא מכירה אותך יותר לעומק. בעיקר שאתה גר באריאל
אתה מתוק, ונראה ממש טוב
וצריך להיפגש יותר.

liloosh tt

New member
בנרובין!

בן... איזה אחד שנהג פעם לשלוח לי הודעות, והיום לא משתין לכיוון שלי:) סתם. מההכירות שלי איתך, אתה אחלה בנאדם רק חבל שככה אנחנו כבר לא מדברים ואני לא אתפלא אם אתה לא זוכר אותי:)

למעלה