משחק

S h A b i T

New member
עשרות אגורות זה גם כסף.

רק בזכותך יש לי ערך לכסף.
כפרעלייך, הילדה בעלת אלף הצעיפים שמפוזרים בכל קצות הארץ. :) אני שמחה לראות שאת חיה, הייתי בטוחה שנמחקת אי שם....

נשמאמי. :)

פשוט כיף לי שזכיתי להכיר אותך. אומנם זה לקח קצת יותר מידי זמן, אבל נראה לי שהיה שווה.. את הכי חתיכה בעולם!
[נהייתי אריאלניקית] ותאמיני או לא, אבל יש לי תחושה קלה שאני כבר מתגעגעת..
.

נופר,

תעצרי רגע. תקחי אוויר, תעקי, תצרחי תשתוללי. תסלחי לעולם, על החוקים שבו, על הדרך שלו. תשבי עכשיו על הכסא, תדליקי סיגריה ותחייכי. [ואני חושב שרק את מבינה למה התכוונתי]. ובשביל הצחוקים - אולגה הג'ירפה שליטה

Z A M i

New member
אחח..

רק בזמן האחרון ממש עיכלתי שהנוכחות שלך בחיים שלי עושה לי טוב. לקח לי זמן, כן.. אבל כל עכבה לטובה. כמו שאמרת, בלי תנאים. פשוט פה. אפילו כדי לאחר, כדי למלמל שטויות, כדי להצחיק ולהעלות חיוך.
עובדה, גם כשרציתי, לא הצלחתי..

אוחנה,

מצחיקה טבעית, ככה אפשר להגדיר אותך בקצרה למי שלא מכיר. אבל וואלה? לא. יש שם מעבר. ואת יודעת כבר כמה אני מעריכה את זה, על אף כל הדברים שעברנו ביחד, מעטים האנשים שהייתי אומרת עליהם.. [הזדמנות שלישית] אבל לך כנראה מגיע. את עושה לי טוב, את גורמת לי לצחוק גם כשהעיניים מתות. תודה לך על זה, כי לא הרבה מסוגלים.

yuvizz

New member
אוחניטה.

באמת שהקסמת אותי בבוםבמלה, תודה. את בן-אדם מקסים.. והלוואי והייתי מכירה יותר.
.

Dark Tear

New member
אהבת חיי.

תמיד אבל תמיד כיף לי להיות לידך. ואני פשוט אוהב אותך ברמות מטורפות!!!!! זה במלוא מובן האמת, את חברה לחיים. אין עלייך בחיים האלו.

נופר...

מילים לא יוציאו ממני את מה שאני באמת מרגישה עמוק בפנים. את ילדה מקסימה,וחיבוק ממך הוא התרופה אצלי להכל,באמת,הוא ככ אמיתי. באותה תקופה שהכרתי אותך ממש,לא הייתי מכניסה כל אחד לחיים שלי ככה,והיה בך משהו ככ מיוחד שלא יכלתי להתעלם או לפספס. את בנאדם אמיתי,ובין האנשים הכי טובים שיצא לי להכיר דרך הפורום הזה. תודה על כל מילה,על כל חיוך,חיבוק ואהבה. אני אוהבת אותך (ואני משארת שאת יודעת עד כמה)

The Kinslayer

New member
אני לא הרבה במילים.

את האופי שלך אני אוהב, השמחה החיוורת הזאת שתמיד נראה שיש לך על הפנים אני אוהב, אני רק אגיד לך דבר אחד, מהלילה ההוא על כביש החוף: גם רגעים רעים, בסופו של דבר- הם רק רגעים.

כפרעלייך אוחנה

מרבה לשכוח את יפית ברחבי ת"א, למלמל שטויות לא ברורות להתלהב מאיזה סיפור מצחיק,לגמגם את כולו ולהרוס את פאנצ' את געגוע של חודשים ואז חיוך גדול ומחמם.

אוחנה.

מאז השיחה שלנו, אני חושבת שהכל באמת השתנה. שבאמת הבנת המון דברים, ובאמת ראיתי בך שינויים. אני נורא אוהבת את זה. חזרת להיות האוחנה שהכרתי פעם. את תמיד משאירה לי חיוך על הפנים. יש בך המון, אבל את טורחת כל כך להסתיר את זה. תוציאי את זה. כי יש בך מה להוציא. אני אוהבת אותך. ממש אבל.

liloosh tt

New member
א-חות שלי.../images/Emo99.gif

|אני יכולה לקרוא להמון חברות טובות "אחיות", ולא חסרות כאלו. אבל יש לי רק אחות אחת, שהיא אחות בנפש, וזאת את. היכרות פתאומית. לפעמיים אני תוהה אם שלחו אותך בשבילי. מלאך שלי, פשוט מלאך. ההקשבה, הצחוקים, הדיבורים, האכפתיות, העומק, ההבנה... הכל. את מסוג האנשים, שבאמת נמצאים בשבילי בכל מקום ובכל זמן. את משהו מיוחד. בחיים לא ראיתי את עצמי נקשרת בצורה כ"כ אמיתית לבן אדם, כמו שנקשרתי אלייך. אל תלכי לעולם לא אל תלכי, אל תלכי לעולם לא אל תלכי...אף פעם...
אוהבת אותך בכמויות אדירות. |לב-ש

naama0

New member
אוחנה !!

אני חושבת שמהרגע הראשון שפגשתי אותך אהבתי המון ואם אני זוכרת זב כשהיה לך יום הולדת בעזריעלי והתבקשתי להביא עוגה וישבנו ואכלנו את העוגה עם כפיות על הגג..... את פשוט אדם מצחיק וטוב וחכם ... אוהבת !

Z A M i

New member
לא ממש מכירה..

אבל אתה מסקרן אותי קצת. o_O נראה לי אחלה בנאדם..

hadas2401

New member
אתה...

אתה אליאב. מה שהיה כבר לא יחזור להיות, אבל צריך לשמוח על מה שהיה, לפחות זה. תודה על כל האהבה שהענקת לי במשך הזמן הזה, הייתי באמת מאושרת בתקופה הזאת. פשוט.. תודה.

mooshki

New member
אתה הוא

"הנחבא אל הכלים". פשוטו כמשמעו. תמיד רואים אותך לשניה, אם בכלל. בכל מקרה - אתה יפה. את זה אני כבר יודעת! ומסיפורים ידוע לי שאתה קורע

למעלה