משחק

אליאב

בחור שקט שתמיד רציתי להכיר יותר הבן אדם היחידי נראה לי בפורום הזה שיצא לי לראות אותו יותר מהפעמים שיצא לי לדבר איתו פעם הבאה שאני רואה אותך לא יעזור לך יושבים לשיחה

"בקושי מכירים", אבל מתים להכיר אותך יותר.

אתה נראה באמת בן אדם נורא מיוחד, וראיתי את זה בעיניים שלך בזאפה, במקרה, כשנפגשו המבטים. יש בך משהו שבאמת הייתי רוצה מאד להכיר, והייתי שמחה אם זה היה קורה. אתה מסקרן, וכן, למרות שאתה אוהד בית"ר

eliavtu

New member
../images/Emo12.gif

אממ.. לא נפגשנו בתיאטרון? ויותר חשוב - יש לך מסן.? תצרפי אותי אם כן
[email protected] אני רוצה מאוד להכיר אותך חח.. !

ילדה יפה.

ראיתי אותך כמה פעמים בודדות, מפגש, הופעות, והדבר הראשון שעלה לי בראש שאת פשוט יפה. ובליקשר - מעניינת. באמת...

hadas2401

New member
ליאני...

את מדהימה. וזה חשוב שתדעי את זה. לראות אותך ברגעים הכי לא צפויים זה הכי כיף בעולם. להתנפל עלייך שלא תביני מאיפה נחתתי עלייך
והרגעים האלו איתך.. פשוט טובים. תודה עלייך. אני אוהבת אותך

ליאנו'שש

הילדה הכי יפה בגן יש לה עיניים הכי יפות בגן ותמיד תישארי הילדה הכי יפה בגן ובאמת צריך להכיר יותר

אותך אי אפשר לפספס.

השער הג'ינג'י בעל הנוכחות הכי חזקה, בכל הופעה בתאטרון, בכל מפגש.. משיחה אחת איתך אפשר לצאת נדהמים, ולחכות לפעם הבאה שייצא לנו לדבר. מכל מומלצים שלך אני נקברת
. סתם. את באמת בן אדם מקסים, והלוואי שייצא לי להכיר עוד מהליאן הזאת, כי עדיין לא שבעתי. את נהדרת!
.

מתוקה

את פשוט קסם.. חבל שלא יצא לנו לראות אחד את השני יותר מידי זמן.. וקצת התפספס בזמן האחרון (גם עם ההופעה וגם עם המפגש) אוהב אותך המון יפייפיה שכמוך

את.

אחת יחידה ומיוחדת. כמה שאני אוהבת אותך,כמה מקום יש בי שהוא רק שלך,בשבילך. הרגעים,הנסיעות,החיבוקים,הצחוק,הכאב,הבילבול,המרחק. נשמאמי.

מהממת אחת.

בחיי, אחת מהאנשים כאן שאני יותר שמחה שהיכרתי. רק לראות אותך ממלא אותי בכזה כיף ואושר. כזאתי יפה ומתוקה ותמימה
אוח כמה שאני אוהבת אותך!

ליאן ,

כן, אנחנו בכלל לא מכירים. אבל אף פעם לא התעלמתי מהעיניים שלך. הניצוץ עם העצב הזה, קצת עייפות. אבל משדרות הרבה תקווה. מקווה לזכות להכיר אותך מתישהו :)

2shahar

New member
את..../images/Emo23.gif

את היפה שלי והמלאכית שלי שתמיד תמיד נמצאת מעבר לפינה את קסם ואולי היחידה שאני באמת יכולה לחשוב עליה את זה את מדהימה בפנים אפילו יותר מאשר מבחוץ אני כ"כ אוהבת אותך, תמיד תמיד..

אמנם לא מכירה..

אבל ממש אשמח להכיר ולראות מי אתה... אז. נעימאוד- אני נופר, בת 17 מאריאל. וזה האס"ק: 311774971

Tom 7

New member
../images/Emo9.gif

הוספתי אותך... בכל מקרה הנה שלי.. 255087965

למעלה