משחק

Tom 7

New member
חח אין בעיה.. ../images/Emo13.gif

מת להכיר.. אבל לא יוצא לי..

Z A M i

New member
../images/Emo9.gif..../images/Emo28.gif

ילדה שבלי לומר מילה, פשוט נכנסה לי ללב, בלי יותר הסתבכויות.. כל פעם שאני רואה אותך יש לי חיוך ענקי שצץ משום מקום.. את פשוט משרה אווירה שקטה.וטובה. שלא תעיזי לחשוב אחרת,משם סיבה(נכנס מאחת,יוצא מהשניה) ולמרות שאת מנצלת אותי כדי לגרום לספיר לקנא, אני אוהבת אותך. נ.ב.. אפרופו רואה, סופ"ש הזה, נראה לי שאנחנו בחיפה, בסמינר..
דברי איתי.

לגרש את החושך עם טיפה של

אור.
זה מה שאת בשבילי. הלוואי שתמיד תישארי פה להאיר לי את החיים. זה לא אותו דבר בלעדייך.

../images/Emo85.gifהכרתי אותך ביום הסטודנט

ואת אחת המצחיקות באימאשלי עשיתם צחוק מהציצים שלי וזה העברנו 4 שעות בשירותים ובסוף שילמנו(אין לי מושג איך עדיין שתהיי בעניין) את אחת הטובות אני צריכה להכיר אותך יותר

מור,

יודעת לזהות בין לרע, יש בך את החושים ואת היכולות לפרוח בשנייה, אם רק תרצי. מגלה את עצמך ובודקת, נזהרת. וכשאת מדברת כל העולם מקשיב, המילים שלך שואבות את האחר אל תוך מלכודת האמת. ולהתאהב בך זה כל כך קל, רק אל תפחדי לדבר. תודה לך על תשובות [מחפש תשובה ולא מוצא], תודה לך חיוך כזה אמיתי.

מור שיץ היקרה

ילדה באמת מתוקה צריך לדבר יותר ותבואי אלי פעם אחרי שההיתי אצלך פעמיים כבר תבואו את והכוסית של חיפה

מור,

אני לא כל כך זוכרת איך זה התחיל (ואל תגידי שוב "הופעה בנס ציונה!"), אבל אני רק זוכרת שזה סיפור אהבה
. את באמת אדם נורא אמיתי, נורא מקשיב, נורא כנה, נורא מתחשב ואכפתי. ואני אוהבת את כל התכונות האלו שבך, אני אוהבת אותך. איך שאת, ואפילו אהיה חוצפנית ואבקש שלא תשתני. כל ביקור בחיפה, כל ביקור שלך באריאל (למרות שזה לא קורה הרבה...בכל זאת 8-4
), כל מבט בעיניים וכל נשיקה על הלחי וחיבוק חם ואוהב, מתארים לי כל פעם מחדש כמה את אחת ומיוחדת. כמה אין לך תחליף. את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק
מאוחר מדי, את בלב שלי.

אחח,את.

את נשמתי. את כל כך הרבה. אני לא בטוחה שנכון לי לפרט את הכל פה. את בחיים שלי בצורה שאני לא יכולה לתאר במילים, קוראת אותי לפני כולם.יודעת בדיוק. למרות כל הקשיים. את בהחלט הקופה האהובה עליי.

The Kinslayer

New member
כוס תפוז.../images/Emo11.gif

באמת שכתבתי משהו מפוצץ. נסתפק בזה שאני שלח לך חיבוקים.
אה, ואת כפרה.

שיצי.

אחת הילדות הכי מיוחדות שאני מכירה. את כשרונית בטירוף, את נורא נורא בוגרת, החיוך שלך זה הדבר הכי יפה שקיים. העיניים שלך מלאות בשמחה ובצער. אבל את תמיד טורחת רק להראות את הצד השמח. אנחנו מכירות כל כך הרבה, ואף פעם לא דיברת איתי על דברים שמפריעים לך. את תמיד רוצה רק לעזור לאחרים. אני אוהבת אותך. אל תשני לעולם. הלוואי שהיית מבינה מה את בשבילי, וכמה אני אוהבת אותך!

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifציצים!

את תמיד תישארי אצלי בלב, יום הסטודנט בטכניון יזכר לתמיד, כולך ג'ינג'ית חתיכה
"תעשנו תעשנו, שיחשבו שאנחנו מבוגרות"

"אם תלכי מפה מחר

תשאירי לי פרח. אני אשים אותו באגרטל כחול, ועד שהוא יבול אני אחכה לך. ובזמן, שאת לא כאן, הפרח יהיה לי הסימן..." יפה שלי, זוכרת את הורד המפורסם מעזריאלי? אז אמא שלי עשתה סדר וזרקה אותו.
אבל הפרח שבליבי עדיין לא נבל ובטח שלא נזרק לשום מקום.. [כמה פיוטי מצידי] והוא עוד מחכה לך כמו גדול, עד שתשובי... מתגעגעת אלייך כמו החיים. ועוד קצת יותר.

אי שם

במחוז הגעגוע שבתוכי, רוצה כבר להשלים את הכל אם זה בכלל אפשרי. רוצה לחבק ולהרגיש שאת עדיין פה, שלמה. רוצה להתפקע מצחוק ולהגיד לעצמי בלב "כמה כייף שאפשר לצחוק ככה" רוצה לראות פתאום גדלת, שונה כזאת ... אבל עדיין מבינה את הכל. תודה לך, תודה לך על עוד עולם מדהים שזכייתי להכיר.

GaL 161

New member
מאוהבבךנואשות

תקשיבי זה לא הולך ככה. אני לא מוכן לריחוק הלא מוסבר הזה. אני באמת אוהב אותך מאוד מאוד. אעאעאע תעשי אותי עכשיו ג'ינג'ית כוסית על שכמותך. איך איך איך אני אוהב אותך איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
מאוהב|

למעלה