משחק

../images/Emo121.gifחרמנית

ויפה, ובעלת קעקוע של נחש סגול ואות יפנית כלשהי שנראה לי שהיא אומרת "כח" או משהו בסגנון וג'ובניקית מסריחה!!, משחקת עם ילדים שעתיים ביום.. גרה בדירה על חשבון הצבא.. ועוד מרוויחה יותר מלוחם קרבי! יא סנילית

LoLi Goddess

New member
בואנההההההה חחח

חרמנית?? (ישמצב)... יפה?? (נראה לי) אבל קעקוע סגול??? הוא לא סגול! הוא שחור עם הצללות חח והקעקוע השני אומר "אנרגיה". ואני לא ג'ובניקית!!!!!!!! אני 11 שעות ביום על הרגליים, עם שעה וחצי מנוחה באמצע, ואחרי זה יש לי רק 3 שעות זמן לעצמי! ויש לי תפקיד חשוב!!! אז תזדיין... ולמה סנילית?

../images/Emo121.gifתיזכרי בשיחות הראשונות שלנו

קבוצת תמיכה לסנילים.. "שלום, אני שי ואני... מה? איפה אני?!"

little WhiSper

New member
../images/Emo12.gif

גמני. (גם צכה לדבר איתך, וגם הולכת *מקווה* להיות מורה חיילת)

Dug E

New member
לפחות משה הביא יתרון אחד עצם קיומו

הכיר לי אותך
. אני עוד לא מאמין שרק לפני פחות משנתיים הכרנו לעומת קצב הקירבה שלנו. הצבא קצת ריחק,אבל שאנחנו נפגשים אין שום תחושה של פספוס..כאילו אנחנו עדיין כל יום נפגשים כמו פעם. אוהב המון

ב י ז י

New member
נימפומנית!

כפרעליך :] אחת המוזרמות והמצחיקות שהכרתי, מקווה שייצא לי להכיר אותך יותר לעומק. [ולא בקטע כזה, סוטה!] יאללה מתי את באה לעיר הרשע והפשע? או במילים אחרות, מתי רואים אותך? [יאללה הגיע הזמן לישון, ליל"ט י'נשמאמי]

את...?

השריטה שלך לא הייתה מביישת את השבר הסורי אפריקאי.. את מותק את! ואיכשהו, למרות שאין בנינו קרבה מטורפת (ואפילו פחות) את תמיד תמיד גורמת לי לחייך!

למעלה