עידכונים מהוילה - יום 29, ה- 29.9

מייליי

New member
למה יש לי הרגשה ש..............

מחפשים סיבות בכוח לשנוא ... מה שיפרה כבר עשתה לך ?
באמת דיי עם השנאה ....

דורוN

New member
האם שי הצליח במשימת הזריחה?

למה השאירו את זה בגדר תעלומה?

atraf1

New member
כי יש פרק ביום שלישי

אז כנראה השאירו את זה לאז. אבל לפי מה ששודר מסתמן שהוא הצליח במשימה.

ההיפך ../images/Emo185.gif

לפי מה ששודר הוא לא הצליח במשימה. כי הוא סיפר להם שהוא צריך אותם לסליחות בזריחה, מה שאמרו לו בפירוש בחדר האח הגדול לא להגיד. וגם אני זוכר שאמרו לו לגרום להם להתלהב מהזריחה והם לא התלהבו. ועוד דבר אחרון, לא ראיתי אותם אוכלים את הארוחה שהבטיחו לשי, אז כנראה שהוא לא הצליח.

atraf1

New member
כי בסיום הפרק ביום שלישי

כי לדעתי בסיום הפרק ביום שלישי יפתחו להם את החצר והארוחה תחכה להם. אבל נחכה ונראה.

טלטוש

New member
אני מהמרת שכן

הוא הוציא את כולם לראות את הזריחה, הוא לא סיפר להם את המטרה האמיתית של המשימה שלו, אלא פיברק משהו שונה לגמרי. היו בחוץ מעל 6 איש. אכן, ל נרשמה התלהבות, אבל מה לעשות שהזריחה לא היתה מלהיבה באותו הבוקר?

Saladin

New member
רק אני שם לב...

איך רנין נתלית על שי ועל צבר? אם אני תייסיר, אני מכין לרנין סרט חדש אחרי שהיא יוצאת מהאח הגדול. סוג של סרט אימה שמכין חבר מריר לחברה האהבלה שלו, שאפילו לא מודעת לאיך הדברים שהיא עושה נראים (בלי קשר להשתייכותה למגזר שמרן) מרוב שהיא עסוקה בלצעוק, לבכות ולפעור עיניים.

Saladin

New member
הוא יכול לעשות לה מה שהוא רוצה.

לא משנה מה הוא יגיד לה, כל עוד הוא מתייחס אליה אין סיכוי שהיא תצביע נגדו. שי עכשיו צריך לפעול אצל כל מי שאפשר כדי לקרב אותם אליו ולמנוע מהם להיות מושפעים מחותרים אפשריים נגדו. שפרה היא דמות כזו למשל. היא שמרה מרחק מכל מה שהלך בין נעמה ושי והיא מתייחסת לשי כאל גבר.

Q u a Q u a

New member
הוא בעייתי...

אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו. לא מסוגלת לשמוע אותו חופר וחופר וחופר (כמה אנרגיות יש לו לחזור על אותו משפט שבע עשרה פעם!) מצד שני, אם הוא יילך, אנחנו נמות משיעמום (כי גם בובליל ממצה את עצמו כבר)

superjets

New member
שי אמר משהו מדהים

"כל מי שבחרתי בו עלה להדחה" קודם כל זה קצת לא חוקי לדבר על ההצבעות שלו, דבר שני זה באמת נכון, כל הפעמים שבהם הוא אמר שני אנשים, שניהם היו מועמדים להדחה. התוכנית שלו היא להשאיר שמונה אנשים שבעיניו הכי ראויים ואז may the best man win.

Saladin

New member
נו באמת...

קצת מגעיל לשמוע את זה, בכל זאת. איזה גרופי את.

Saladin

New member
שום בדיחה.

רובוט מושלם? הוא זבל של בן אדם. לזבל לא צריך להחמיא, צריך לרצות לזרוק אותו.

Saladin

New member
אם יש לי פייבוריט,

הוא בטח לא זבל כמו שי. עד שראיתי איך הוא צעק על נעמה נהניתי מהמשחק שלו והוא עשה את זה בסטייל. אבל לראות גועל נפש שכזה, אלימות אין מילה אחרת, ולומר על מישהו כזה שהוא מדהים? זה בהחלט משתלב טוב עם רעיון כמו "האח הגדול". שי אוהב לדבר על אנשים אמיתיים. אז כנראה שאמיתי זה אלים ודוחה בשפת האח הגדול של שי. פייבוריטים לא חסר. הכי פייבוריטית שלי היא ונסה.

bibaso

New member
אם היית צופה במה ששודר עד כה פעם נוספת

היית עכשיו קולט את זה עליו בשלבים הרבה יותר מוקדמים

למעלה