עידכונים מהוילה - יום 29, ה- 29.9

דורון

New member
הורג אותי שהיא מתפלאת שהיא רווקה

דמיינו את הלוקשיין הבא: אתם יושבים בבר, מולכם יושבת שיפרה. אתם מסתכלים לה בעיניים, היא מחזירה מבט וחיוך ואתם אומרים לעצמכם יאללה בוא ניגש. אתם מתקדמים ולאט לאט מתחילים להבין שחוץ מפנים יפות מדובר פה בבחורה שאכלה איזה פיצה או שתיים בחיים שלה
אתה אומר לעצמך טוב קילוגרם או שניים עודפים לא ירתיעו אותי ומתחיל לשוחח איתה. הדיבור המעורפל. היהירות הבלתי נגמרת. העובדה שאתה שואל משהו ומקבל בתמורה אוסף של מילמולים חסרי תכלית. כן, אין פה מקום לבילבול, הבחורה קוּ קוּ. אתה זורק איזה תירוץ וחוזר לחברים. ברקע אתה שומע את שיפרה זורקת עוד איזה משפט של דקארט או אריסטו שלא קשור למציאות. אתה ממשיך להתרחק ושואל את עצמך, מי לעזאזל הוציא את הבחורה הזאת מהסגר באברבנל?

דורון

New member
ברוכה הבאה לעולמם של הגברים

אם תביני את העולם הזה מהר יש מצב שלא תסיימי כמו שיפרה, לבד ובודדה חחחחחחחחח.

ליטליקSD

New member
אני אף פעם לא בודדה.

יופי שאתה מכיר אותי לפני שאתה מדבר. עולמם של הגברים? אני מכירה הרבה והם לא דומים לך בשיט. אתה בושה למין גברי. תעשה קומבינציטה בין מה שנעמה אמרה על רנין ועל שי, זאת בערך הדעה שלי עלייך.

האמת ששפרע הייתה הפייבורטית שלי בהתחלה

אבל עכשיו נחשף פרצופה האמיתי...או האין פרצוף שלה..הבחורה כולה פוזות !!!!!!!!!!!!!! ההיצמדדות שלה לרנין אתמול הייתה דוחה, הדיבור שלה מעצבן, ההתחברות שלה לכוח , לשי המגלומן....הבחורה לא רק מוזרה היא פשוט דוחה

טלטוש

New member
דורון הגזמת לחלוטין - שפרה לא שמנה

זה שכולן בבית אנורקטיות לא הופך את שפרה לשמנה. אנורקסיה זו מחלה להזכיר לך. לאכול שתיים או שלוש פיצות או בכלל לאכול נורמלי לא הופך אותה לגרועה. מה שאמרת עכשיו זה בדיוק מה שגורם לבנות בתיכון להקיא את ארוחת הבוקר, הצהריים והערב שלהן - כי גברים חושבים שזה מגניב להראות כאילו יצאת הרגע מאושוויץ. והאמת אני מקווה שאתה לא תיפול על אחת כזאת כי הטיפול בהן הוא ארוך וכואב ולצערי פעמים רבות נגמר במוות.

דורון

New member
חוזר בי!

לא הייתה שום כוונה בשום דרך לעודד אנורקסיה ושלל הפרעות אכילה מהסוג הזה.

טלטוש

New member
דווקא כן

האם פגשת לאחרונה מישהו אנורקטי. האם הסתכלת עליו טוב טוב? אז אני כן, ואני יכולה להגיד לך שכל התופעות הפיזיות הן מאוד דומות, גם הרזון הוא אותו הדבר והמחלות שנובעות מחוסר במזון ובויטמינים שחיוניים לגוף משפיעות בדיוק אותו דבר הן במקרה הזה, והן במקרה הזה. למרות שבמקרה אחד מדובר על הרעבה מרצון ובמקרה השני הרעבה מאונס.

Prime Time

New member
אז המראה החיצוני

דומה. אני מדברת הלאה מזה. אני רואה את זה מוגזם ועל גבול האבסורד להשוות מה שקרה שם למה שאיזה ילדה/ נערה עושה לעצמה רק בגלל דימוי עצמי, לחץ חברתי וכו'... הייתי רוצה להמשיך את המשפט אבל זה בטח יפגע באנשים שכותבים פה, ולכן אני עוצרת כאן.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifשפרה הכי סקסית שם בבית-

יש לה גוף מדהים ורגליים יפהפיות. הלוואי עליי (ועל קרן הדחלילה
).

למה יש לי הרגשה

שכשרואים אותך חושבים "טוב, הבחור איבד שערה או שתיים מהראש בחייו" או "אבל לפחות הם נדבקו לו לגב", או "טוב, בוא נגיד שבשביל להגיע לקומה השניה של המקרר הוא יצטרך כיסא", אבל בכל זאת בחורה אולי כן תיגש כי היא תחשוב שבחור נמוך או שעיר או מקריח לא ימנע ממנה לגשת, ואז היא תראה עד כמה אתה שטחי ונבוב ותחשוב "מי נתן לבחור הזה רשות לצאת מהבית?" לא כולכם שטחיים. אתה שטחי.

דורון

New member
הייתי מת לוותר על כמה סנטימטרים

189 סנטימטרים בדיוק. כל נעל עם סוליה טיפה עבה ואני נראה כבר כמו אנטנה
לפחות לנבחרת הכדורסל בתיכון זה עזר לקחת אליפות. וגם בעיניין השיער את לא בכיוון. סורי

metrosexual

New member
עם איך שאתה נשמע לא נראה לי שפרה

הייתה נותנת לך להתקרב אליה בכלל

קרמפה

New member
../images/Emo2.gifקראתי ודמיינתי

ובן אדם, לא להאמין כמה בני אדם יכולים להיות אחד מהשני, כמו שאני שונה ממך. תשמע את זה מנקודת מבטי: הייתי מתקדם לאורך הבר ולאט לאט מתחיל להבין שחוץ מפנים יפות מדובר בבחורה עם גוף משגע, נשי ויפה כמו ציור רנסאנסי, מתקופות לפני בחורות היו צריכות להקיא בשירותים כדי להיות דוגמניות או סתם להחשב "כוסיות" כי "רזה זה יפה". אגב לא צריך ללכת כל כך רחוק. אני מבטיח לך ששפרה הרבה יותר קרובה ל60-90-60 המפורסם של מרלין מונרו (בתמונה) מאשר קרן למשל. אחרי שהתעשתתי אני צריך גם להתרגל לתספורת המגניבה, ולתהות האם זו מחווה היסטורית או סתם רצון לשבור שגרת התספורות והראשים הדומים בארץ. (הידעת ש62% מהנשים בארץ צובעו את השיער? הרוב המוחלט לבלונד כמובן, כי "בלונד זה יפה") אחרי זה לגמרי איבדתי אותך לגמרי. מהסיבה הפשוטה שהשיחה היום יומית ביותר של שיפרה נשמעת לי הרבה יותר מעניינת מכל שיחה אחרת של הדיירים האחרים. אם אני אתחיל עם בחורה בבר סתם כך בנוף המקומי, אני אהיה מאושר לגלות שהיא בכלל יודעת מי אלו דקארט ואריסטו, על אחת כמה וכמה לצטט אותם. אני פשוט אשמח לגלות זאת כי משמעות הדבר שיהיו לי איתה שיחות מעניינות, וסביר להניח שאוכל ללמוד ממנה הרבה. אני ממשיך בשיחה, זונח לחלוטין את החברים, ומקווה מאוד שמתחיל פה בשהו רציני, אחרי הכל בחורה כזאת, סליחה, אישה. באמת שלא מוצאים כל יום.

למעלה