עידכונים מהוילה - יום 33, ה- 3.10

quarantine

New member
מעלה גדולה היא לפעמים להגיד וואלה טעיתי.

לדעתי אדם יוצא גדול יותר ברגע שהוא מודה בטעות. ואלה שלא מודים לדעתי יש להםאגו בשמיים.

המשפט הוא :

"אדם ניכר בכיסו , כוסו וכעסו " ולא נמדד. כתבתי פירוט למעלה באשר למשפט תחת הכותרת : ***הבהרה***

גם טעית וגם אתה מתקן מישהו שכתב את הרעיון

בצורה נכונה? (בניגוד אליך שכתבת את ההיפך הגמור) פשש איזו עזות מצח...

תקשיב אוויל משריש .

כתבתי הודעה + הבהרה באשר לפיתגם . אני בדקתי בגוגל וטרחתי לתקן את עצמי ולהבהיר ( אתה מוזמן לעיין בשעות הפירסום של כל אחד מהפירסומים שלי בנושא ) . בעוד שאתה ממשיך להטעות אנשים ועוד לטעון לעזות מצח ? מעבר לתגובה הזו אתה באמת לא ראוי לתגובה נוספת .

../images/Emo88.gif הפורום קרס מרוב הודעות למשך כמעט שעה

כל ההודעות על ונסה הפילו את הפורום חחח

יNOT

New member
אני לא יודע אם זה הפורום או כל תפוז

שקרס בגלל ההודעות על ונסה

quarantine

New member
לדעתי המשפחה שלה תראה איך היא מבזה את עצמה

ויוציאו אותה משם איכשהו או שהיא תצא בעצמה. היא דלוקה לשי על התחת. וכמו שאחרים כביכול צבועים היא מתנהגת בצורה זהה הטהורה הקטנה הזאת.

שאלה .

תגיד אתה מודע לזה שכל המחשבה שלך מושפעת מסטריאוטיפים ? כי אם זה כך אני דיי משוכנע שיש לך אף גדול ואתה רודף בצע . ובירצינות : ומה המשפחה של ונסה אמורה לעשות ? או שזה שני דברים שונים ? ( בגלל המוצא של כל אחת מהן כמובן .) ולגבי הצביעות . ממתי לנתח מתמודדים אחרים בוילה זה קשור לצביעות ? אם אתה היית בוילה עם אנשים במשך חודש לא היית משוחח על שאר המתמודדים בלבל של המשחק ? היא אמרה שיוסי ועינב מסוכנים ושהיא לא סומכת עליהם . זאת לא הכפשה ואף לא השמצה . צביעות = ללכת ללכלכך מאחורי הגב ואז לשחק אותה החברים הכי טובים . זה לא מה שקרה כאן כי אין במה שהיא אמרה ליכלוך או השמצה .

quarantine

New member
את* לא אתה

לדעתי לרנין יותר קשה מלרוב המתמודדים בשל העובדה של מה שמחכה לה בחוץ. תקרא לזה סטראוטיפים אבל אלה החיים בארץ. דיברתי עם מספר ערבים שאמרו לי שלדעתם היא מבזה את עצמה ומשפחתה והחבר שלה. לדעתי האישית היא לא עשתה דבר רע אבל היא תסבול מהסביבה שלה על התנהגויות מסויימות שהן מקובלות אצל שאר האוכלוסיה ולא אצל הערבים( תקרא לזה סטראוטיפ או וואט אבר זה המצב ובגלל זה היא בכתה בשבועיים הראשונים) לגבי ההתנהגות שלה אתמול היא אמרה לשי שיוסי אדם רע והוא צבוע וגם הבת שלו צבועה. היא כל הזמן מפגינה חיבה ליוסי וביקשה ממנו לדבר בערבית כדי שיזכיר לה תא הבית ביקשה ממנו טיפים והוא אמר לה שהיא צריכה להיות יותר אקטיבית ותנחש מה? דקה אחרי השיחה פתאום נכנס לרנין רוח חיים, פתאום היא התקרבה יותר לאחרים. איך אתה מסביר את ההתקרבות שלה לקרן? לא צביעות? אם היא חושבת שקרן צבועה אז למה להיות איתה? ולפי ההגדרה שלך לצביעות היא עשתה את הכל. רק לא הבנתי למה אמרת שיש לי אף גדול ואני רודפת בצע?

סליחה , את .

את דיברת עם ערבים ? את טרחת לברר האם הם מוסלמים או נוצרים ? האם הם חיים בנווה שלום ? או שהסתפקת רק בלדעת שהם ערבים ? כי רנין במקרה היא אדם , בת לדת הנוצרית וחיה בנווה שלום ( ישוב מעורב של יהודים וערבים בעל רמת חיים גבוהה מאוד ) . עיקר הסטראוטיפ שעליו את מבססת את דברייך הוא הסטראוטיפ של הערבי המוסלמי . על מנת להבחין בהבדלים את יכולה להסתכל על ההבדל בין תושבי לבנון הנוצריים לבין התושבים של ערב הסעודית או של עיראק . את תגלי שהערבים הנוצריים לא שונים בהרבה מהמנטליות של היהודים כאן בארץ . ועוד תיקון : רנין לא אמרה שיוסי הוא אדם רע אלא אמרה שיוסי הוא אדם מסוכן ולא אמין . והיא התכוונה בכל הנוגע למשחק . היא לא התכוונה שיוסי מסוכן במובן של רוצח . לגבי האף הגדול ורדיפת הבצע , עיזבי , הכל סטראוטיפ . אם את היית נניח מתמודדת באח הגדול בחו"ל אז היה נמצא שם אנטישמי אחד ( לפחות ) בפורום שיכתוב שאת רודפת בצע ( בגלל מוצאך ) ובגלל הסטראוטיפ שיש כלפיי היהודים . אני מקווה שכעת את מבינה את כוונתי . ועל זה נאמר : " דברים שרואים משם , לא רואים מכאן "

quarantine

New member
כמה דברים

שאלת אם אני מכירה ערבים? אני בסביבה שרובה ערבית ולמדתי ואני עובדת עם ערבים אז אל תחשוב שאתה מכיר אותי ממספר הודעות פה כדי להגיד שאני מדברת באוויר. אני מודה על ההסבר על מקום מגורה ודתה של רנין. אני לא ביססתי א ת דבריי על הערבים המוסלמים. זה נכון שמבחינת המנטליות של הערבים הנוצרים הם יותר קרובים אלינו מהמוסלמים אבל עדיין הם שמרנים יותר מאיתנו(אני לא אומרת שכולם) ועובדה שהיא הייתה בחששות לגבי מה שקורה בחוץ ומה יגידו המשפחה שלה והסביבה שלהם. דיברתי עם ידיד שלי על זה במקרה גם ערבי והוא אמר לי שהיא מביישת את עצמה ואת המשפחה שלה ואת החבר שלה בעובדה שהיא לא נשמעה לו כשאמר לה לצאת משם ומהר. אני חושבת שזאת עמדה קיצונית אבל אני חוששת שהרבה חושבים כמוהו. הכבוד של המשפחה הוא חשוב גם לנוצרים וגם למוסלמים ויש להם קרובים/חברים שהם לא בנווה שלום שחושבים שהיא עושה מעשה שלא יעשה(שוב אני לא מסכימה עם העמדה הקיצונית הזאת) וזה פוגע בכבוד המשפחה שלה כביכול. דעתי האישית היא שחבל שהמצב במגזר הערבי(מוסלמים או נוצרים) הוא עדיין שמרני מידי ומעמד האישה שם לדעתי לא מפותח מספיק. לי אישית חורה כל פעם שאני שומעת שהגבר הוא קובע הכל והבנות חייבות לציית ואבוי אם לא(אבל זה עיניין אחר לגמרי) אין מה לעשות יש קבוצות בכל מקום גם בתוך מגזר מסויים יש סטראוטיפים בין אם זה לפי איזורים שאנשים גדלו בין אם זה לפי מצב אקונומי. אין מה לעשות הלוואי וכולנו היינו שווים אבל זה לא כך. שבת שלום:)

כמה דברים

אז קודם כל , גם את הפמניסטית הראשונה לא קיבלו בסבר פנים יפות . וגם את משחרר העבדים הראשון וגם לא את זה שהטיף בעד שיוויון זכויות בין הלבנים לבין כהי העור בארה"ב . רנין לא צריכה להרגיש מחוייבת לפעול על פי הכללים הללו שיש כאלה במגזר שלה שתומכים בהם ויש גם כאלה שלא . רנין גם שהתה זמן ממושך בבריטניה וגם אישה משכילה בזכות עצמה ובעלת תואר . ואם לא נראה לה לפעול על הכללים הפטריארכליים זאת זכותה הבלעדית . זה לא אומר שהדבר הזה יבוא לה בקלות . אבל מיכאן ועד שאנשים יתחילו לכתוב בפורום הזה כאילו הם מכירים את המשפחה שלה ואת חבר שלה . או שחבר שלה צריך לעזוב אותה , המרחק הוא גדול ! אנשים כאן שוכחים שיש אנשים ( נניח תאייסיר ) שקוראים את הפורום הזה . אז תאייסיר כביכול מקבל לגיטימציה לחשוב שזכותו להוציא את רנין מהוילה וזכותו להחליט מה טוב עבורה . וזאת מבלי שהיא עשתה בעצם כלום ( אז היא התחבקה עם כמה דיירים , ביג דיל ! ) . ותאייסיר גם עלול לחשוב שזה ממש לא בסדר שהוא כתב לה מסר לצאת משם והיא לא יצאה . אבל הכי גרוע זה באמת לכתוב שהוא צריך לעזוב אותה . זה כבר סתם רוע טהור . אנשים ( ואני לא פונה אלייך אישית אלא בהכללה לכל מי שיקרא את ההודעה הזו ) , תחשבו קצת לפניי שאתם משחררים את הרסן ומתחילים לכתוב כאן דברים על המתמודדים . תיתכן שיהיו לדברים השפעה גם מעבר לתוכנית . ואז במקרה הזה אתם עושים עוול גדול מאוד לאנשים . אתם פוגעים להם בחיים הפרטיים . ואת זה לאף אחד מיכאן אין אישור או זכות לעשות .

יNOT

New member
ומה קורה עכשיו ?

יש משהו מעניין? כל אלה שהבטיחו סקס, יכולים לקיים את ההבטחה הזו
?

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אתה פשוט אחד מאלה , אה?!

בתור אחד שהכריז על עצמו "גאון מלידה" דיי חסמת לך כל אופצייה לשיחה עם פשוטי העם. ובכל זאת כמה זמן יש לך את השם הזה?! אתה שותה הרבה מיים מינרלים?

האמת תתפוצץ לרנין בפנים

שהשחקן היה היחיד ששיחק בה!!!! נראה לי דלוקה על התחת של שי!!! דומה לערבי מה לעשות
הוא מנצל את "השכרות" שלה כדי להכניס לה מחשבות שלו לראש שלה. וגם לא יכאב לי הלב אם תייסיר יעזוב אותה! ויהיה מגיע לה!!

למעלה