עידכונים מהוילה - יום 33, ה- 3.10

את צודקת !

לרגע שכחתי שאנחנו משחקים את המשחק " גלה את הצבוע " ולא את המשחק " קח את המיליון " . כי בטוח שמי שיטיח בכולם בדיוק את מה שהוא חושב ינצח במשחק . רנין אולי לא משחקת חכם את המשחק כמו צבר או יוסי או שי ( איש איש בדרכו ) אבל היא משחקת את המשחק . וזה משהו שכנראה נשגב מבינתך להבין .

להגיד "בלה בלה בלה" על דעה של אחר זה מאוד

מכבד, נכון? אז אל תטיף לאחרים על איך שהם נוהגים לכתוב כאן, לפני שאתה מסביר לעצמך מה מכובד ומה לא. תודה

וואו אתה כלכך משעשע ...

לקרוא את מה שאתה כותב בתגובה למעלה בצירוף התגובה שלך : " ‫במסורת היהודית שלי :לערבים אין מקום בארץ הזו!‬ " אספרסו מקיאטו אני חושב שזה צירוף מרתק של בורות , גזענות , טימטום , ועזות מצח . ואגב למי שכן מתעניין הכותרת בלשון " בלה בלה בלה " באה רק בשל העובדה שאותו הכינוי כתב במספר מקומות שונים את אותן הטענות . ולא משנה איזה תגובות שהיא קיבלה היא המשיכה לכתוב את אותו הדבר כאילו שהיא קיבלה עונש מהמורה לכתוב 100 פעם רנין מגעילה / רנין צבועה . ובגלל ההצפה הזו כותרת התגובה היא " בלה בלה בלה " כי זה לא באמת חשוב לה מה אנשים יגיבו או יגידו .

Eil

New member
רנין לשי: "יוסי מסוכן, אתה יודע"

"...וגם הבת שלו. הם משחקים משחק מלוכלך". וצבר מבסוט מאירועי הלילה וההקאות של ונסה: "זה טוב, זה מגבש את הבנות".

שי נחש! מדבב אותה כשהיא שיכורה

ומנצל את זה כדי לדעת מה היא חושבת ותוך כדי שם לה רגל

../images/Emo45.gifבדיוק, אוהבים לתקוף בעיקר את רנין, אבל

שי פשוט מזעזע, הוא מנצל את העובדה שהיא שיכורה כדי להוציא ממנה הכל, וגם מנצל את העובדה שהיא דלוקה עליו.

bibaso

New member
שי לא הוציא ממנה כלום שהוא לא הכניס לשם קודם

לפי מה שראיתי בסיטואציה הזאת הוא יותר דאג לשמור עליה במין סוג של בידוד כדי שלא תדבר יותר מדי ותסגיר ל - 3 ה"רעים" מבחינתו (קרן והבובלינים) שהם על הכוונת העתידית. את מה שהיא אמרה הוא כבר דאג להכניס לראשה במהלך השבועיים - שלוש הקודמים. כל מה שנותר לו לעשות זה לתת לה ציון "עבר בהצלחה" על מה שאמרה.

Eil

New member
רנין לשי: "יוסי מסוכן, אתה יודע"

"...וגם הבת שלו. הם משחקים משחק מלוכלך". וצבר מבסוט מאירועי הלילה וההקאות של ונסה: "זה טוב, זה מגבש את הבנות".

Punkd1

New member
אני מתחיל לחשוד שרנין עושה הצגה !כמה צביעות?!

שימו לב איך היא מדברת זה לא כמו שאדם שיכור מדבר יש משהו בה בנימת קול ובתוכן הדברים שלה שאפשר להבין שהיא מנצלת את היותה כביכול " שיכורה " לרכל וללכלך על יוסי ועינב ולהתחיל שוב להעמיד את פני המסכנה הערבייה שכולם שונאים ... כמה צביעות בין רנין ושי ... כמה ?!

Jason2

New member
שכחתם שזה משחק?

ככה משחקים אותו, יש רק מנצח אחד בסוף.

quarantine

New member
לגמרי. האמת גרמה לי לחשוב אם כדאי להשתכר...

ולאבד את הראש. כשאתה שיכור אתה חושב שאתה חמוד ומתוק והכי סקסי בעולם ובסוף יוצא שאתה מתנהג כמו דביל. להבא תשתו בצורה מבוקרת אנשים תראו לאיזה ביזוי מגיעים.

quarantine

New member
נכון.. והמשפט הידוע. אדם נמדד בשלושה דברים

בכיסו כוסו ובכעסו.

יNOT

New member
זה משפט של מישהוא מפורסם...?!

משכונת התקווה?!
או שזה לקוח ממקור אחר? ואם כן איזה? כי זה קרע אותי מצחוק

יNOT

New member
להתעלם מהפוסט שלי מעל, אני אידיוט ../images/Emo171.gif

מי שרוצה להבין למה שייקרא את הפוסט של ביקורת מוסיקה.

למעלה