עידכונים מהוילה - יום 42 , 12.10

ליאורי13

New member
אני חושבת שצבר טיפש,חכם לא היה מכניס את עצמו

למקום שהוא לא יכול לצאת ממנו,צבר נכס לנישה הזו ברגע שהוא התחבר עם שי
 

א ח ת18

New member
לא בהכרח

יכול להיות שהוא מבין איך שי מתנהל אבל מעדיף להסתיר את זה, וככה הוא יכול לדעת את התוכניות שלו ועל מי הוא מתכנן. למרות שעד עכשיו זה ממש לא נראה ככה, אני מפתחת תיאוריות רק כי אני ממש רוצה לראות את שי הולך מחר הביתה ואוכל את הכובע.
 

ליאורי13

New member
ושיקר בהרבה אינפורמציה שהעביר לצבר הטיפש

ליאון אמר לו שכשהוא מדבר עם אחרים והם"מלכלכים" על שי הוא אומר שי בן אדם טוב? מישהו ליכלך על שי בפני ליאון?
 

ליאורי13

New member
תיקון

שי אמר לצבר: "ליאון אמר לו שכאנשים"מלכלכים" על שי הוא אומר שי בן אדם טוב?" מישהו שמע שמישהו ליכלך על שי ליד ליאון?
 
על מה יש לצבר לדבר עם שפרה מחר??

למה שי אמר לו אתה תדבר איתה מחר? הם מנסים לעשות עלייה משהו?.
 

א ח ת18

New member
הם מתכננים עכשיו לעשות גם שיחה עם שפרה

כמה מאמצים שי עושה בשביל לפרק את השלישייה של עינב-אשר-יוסי כי הוא יודע שאין לו סיכוי נגדם
 

shy6

New member
אחד החוקים הוא שאסור ליצור קבוצות

כדי לצבור כוח בהדחה. שי,צבר ורנין אשכרה עושים את זה. עכשיו שי טחן ללאון את המוח שעה ,אמר לו "אתה בין ה3 שאני סומך עליהם",עכשיו הוא מתכוון ללכת לדבר גם עם שיפרה.
 

ליאורי13

New member
וברגעים אלה הוא {שי} מחכה לטרף הבא - שיפרה

השאלה אם גם שיפרה תיפול למלכודת שהוא טומן לה מסכנה אם היא כן תהפוך לטרף מאוד מקווה ששיפרה תהייה מספיק חכמה ותפעיל את האינטואיציות שלה על הנחש
 

אור2221

New member
אבל במה זה תורם לשפרה לא לשתף פעולה?

שיפרה לא תנצח מול עינב/יוסי היא כן יכולה לנצח מול שי/צבר. היא גם לא יכולה להשיג את הנאמנות של שלישיית הבובלילים. עדיף לשפרה, אסטרטגית, שהאקסטרות (ונסה ואיתי) וגם הבובלילים יעופו - ואז היא תישאר עם רביעיית המחץ, הסיכוי שלה משתפר נגדם.
 

בבהדש

New member
שי הזה מתיש. איך הוא מוסיף נפח סתמי לכל מה

שהוא אומר. הוא חושב שהוא מחזק את הדברים שהוא אומר באמצעות דוגמאות אבל הוא אומר את אותם הדברים בוריאציות שונות. "כמה עצוב לך כמה עצוב לי, אני מדבר על המשפחה שלי היא מדברת על המשפחה שלה, אני מספר את הרגשות שלי היא מספרת את הרגשות שלה" וכו' וכו'. ראבאק אתה לא יכול להגיד "כמה עצוב לנו, אנחנו מדברים על הרגשות והמשפחה'" (סתם אספתי כמה דברים שעלו לי לראש) למה לחזור על כל דבר סתם. לא יכול לשמוע אותו.
 

My Little Fairy

New member
נראה כמו אותיות בערבית.

הם בד"כ ערים בשעות כאלה? ושי תמיד זורק "בונא את מכוערת" כל 5 שניות?
 
למעלה