עידכונים מהוילה - יום 42 , 12.10

eran8080

New member
אם היא אומרת שכל המזמן מתחילים איתה זה לא?

זה לא מתנשא? גם אנשים שבאמ מתחילים איתם כל הזמן לא אומרים דבר כזה, היא בפירוש מתנשאת ובן אדם דוחה.

Fairywitch

New member
זה עניין של פרשנות וראייה סלקטיבית...

היא בוגרת בצלאל- רבים שם כאלה, אמנותיים, מה שנקרא באנגלית ALOOF (מורפיקס מתרגם את זה "מִן הַצַּד, מִנֶּגֶד, מרחוק, מתוך ריחוק"). אלה סוג של טיפוסים (למדתי תיאטרון ותלמידי אמנות למדו איתנו המון קורסים, אז אני מכירה לא מעט כאלה). די- זה לא אומר שהיא מתנשאת וחושבת את עצמה רק כי ככה היא מדברת. אז היא מדברת ככה, וליאון מדבר גם בצורה מסויימת מאוד, ועינב... אה, היא בכלל לא מדברת, היא צורחת. אנשים מדברים בצורות שונות, לפחות חלקם מדברים בנועם ולא מצווחים את אזנינו למוות.

ShukyD

New member
בגדול זה אנשים שצריכים חומות סביבם

הגנות סביב הבפנים שלהם שמרגיש להם פגיע וחשוף מדי אז הם מתנהגים בצורה שתמשוך אליה את כל התשומת לב ולא אל מה שהם באמת <ותודה לגלית
>

Fairywitch

New member
בהחלט ייתכן-

אבל זאת לא התנשאות. זה עלול להתפרש כהתנשאות, אבל זה לא. התנשאות זה... נניח שהערתי למישהו בעבודה שלי שיהיה בשקט, והוא אמר "אל תדברי אללי כמו לילד בן 3, כי אני מבוגר ממך ועשיתי יותר דברים בחיים שלי, ובלה בלה בלה...". ז-א-ת יוהרה.

ShukyD

New member
ברור שלא, היא לא מלאה בעצמה, להפך

חסרה לה כל כך המון הערכה והיא בנאדם מקסים ורואים שהיחס הזה בא מכאב ולא מהפרזה בערך העצמי.. להפך, מתוך חסך זה מגיע אם זה נראה כמו התנשאות או כמו כל דבר אחר... מה שמעצבן אותי אצלה זה לא שהיא חושבת שהיא משהו מיוחד, כי היא לא... זה שהיא לא מבינה שהיא יכולה להיות עצמה ואנשים יאהבו את זה, גם בלי כל ההצגות וההגנות

ליטליקSD

New member
בדיוק בגלל זה

כתבתי בבלוג שלי בישראבלוג (הואפרטי, אבל אני אשמח לתת קישור ואישור למי שיבקש מפה) בזמנו, שבעיני יעזור לה ללכת לטיפול או מאמן אישי או משהו כזה.אני חושבת שיש בה משהו מאוד לא סגור על עצמו. שלא תחשבו לא נכון, שפרה מקסיה בעיניי. [ד"א, השיחה שהייתהבין לאון לשי עכשיו רק גרמה לשי להיות הפייבוריט מבין הפייבוריטים שלי בתוכנית הזאת. תהיו בטוחים שאם הוא עולה להדחה מישהי תצביע לו ותגרור אחרי הרבה מסביבתה הקרובה..
]

droriko

New member
"תלמידי בצלאל הם סוג של טיפוסים..."

תגידי פשוט פלצנים וזהו, מה הסיפור ?

קפרי

New member
doriko, זה לא משנה אם הם סוג של "פלנצנים" או

לא הם פשוט מוכשרים.

droriko

New member
מסתבר שגם בוילה מרגישים את ההתנשאות שלה

תשימו לב איך כולם שם מרוחקים ממנה , אפילו צבר מתרחק ממנה בעוד ליאון מספר שנמאס לו מהזילזול שלה .

אני חייבת להגיב בנושא שיפרה

אני חייבת להודות שבהתחלה חיבבתי את שיפרה,היא נראתה לי אחת חמודה, לא מתערבבת ואמיתית, כשעברו השבועות קרה לי בדיוק ההיפך, ממשהי חמודה היא הפכה לפשוט בילתי נסבלת (עד כדי כך), ה"מתיקות" שלה וה"טוב לב" שלה נראה לי פשוט מזוייף,היא מודעת טוב טוב למצלמות וחושבת שככה אנשים יתחברו אליה, היא רק לא יודעת שכלפי חוץ היא נתפסת כמישהי צבועה,מפונקת (שימו לב לדיבור המעצבן משהו,לא ייאמן אחרי כל 2 משפטים יש את המילה "כאילו" ושימו לב איך היא אומרת את המילה כן, "כה" ואיך שהיא מדברת עם הידיים (מתיימרת להיות "פילוסופית") - שלא לדבר על השירה הילדותית שמביאה רק עצבים),בטוחה שהיא הכי "חכמה" בבית,ובמילה שמסכמת את הכל שיפרה פשוט -מ-ש-ע-מ-מ-ת,חבר'ה זה לא קורה רק לי ולסובבים אותי,שימו לב שזה קורה גם בתקשורת עצמה,אם ראיתם האחות הקטנה בביפ,תראו שרוב האורחים שמגיעים לשם קרה להם בדיוק מה שקרה להרבה מאיתנו,ממשהי שלכאורה נראתה מעניינת הפכה למישהי לא אמיתית ונתפסת כצבועה... חבר'ה זוהי תוכנית ריאלטי ואני בכל אופן מחפשת שם (ואין מה לעשות נראה לי שרובם כאלה) גם קצת אקשן, אם הייתי מחפשת איזשהו לימוד פילוסופי אולי היה נחמד לי לראות את שיפרה, כאן לדעתי זה לא המקום, היא פשוט משעממת, רק תחשבו לכם מה יהיה כשהדיירים החדשים יכנסו, אם לא יהיה את יוסי עינב אשר וונסה ושי (עם כמה שאני לא אוהבת את וונסה ושי) יהיה סוף סוף פשוט "שמח",שוב זאת תוכנית ריאלטי אני מודה שהאקשן עושה בחלקו הגדול את התוכנית,לצערי אם שיפרה תישאר מה יקרה עם הדיירים החדשים?? לנתח את "הידעת" שעל שקית הבמבה??? או גרוע מזה,היא תלמד אותם איך לסרוג???? בכל אופן זוהי דעתי שלי ושל הסובבים אותי...

נועם7

New member
זו לא רק את. גם אני חושבת כך.

היא באמת צדקנית, פילוסופית, מעריכה עצמה יתר על המידה, תופסת מעצמה, באיזשהוא מקום היא חייבת לנחות כבר.

sarit115

New member
גם אני איתך

בנושא שיפרה..הרי היא אמרה שהיא אוהבת להיות צודקת..וכן היא גם מעצבנת אותי..מדברת בטון אחד עם אשר ושותקת ליד צבר..מגעילה

אני מקווה שהמשימה הבאה

לא תהיה הליכה בין חוטים עמוקים וגבוהים תוך כדי אחיזה במוט למניעת נפילה, כי אני חושב שזאת תהיה משימה יותר מסוכנת מהמשימה הקודמת,

cookies10

New member
נכון כשבונים סוכה

שמים סכך בתיקרת הסוכה אז מה פתאום הם שמים שם מחצלת הרי צריכים לראות דרך הסכך את כיפת השמים אז למה המחצלת נמצאת, מה אשר לא יודע שלא שמים מחצלת... ולא שמים סכך על מחצלת...

למעלה