עידכונים מהוילה - יום 42 , 12.10

סקר קטן

היי,שמתי לב שהפסיקו לעשות להם מסיבות ופעילויות בחצר. אם אתם הייתם יכולים לארגן להם מסיבות או פעילויות כלשהן מה הייתם עושים להם כדי להפיג את השיעמום? אני הייתי מארגן מסיבת נושא כמו שהיה בזמנו מסיבת שנות ה70. הייתי מארגן מסיבה שכל המוזיקה והאוכל\שתיה יהיו סביב התרבות היוונית-מוזיקה יוונית וגבינות. או לחילופין מסיבה שבנויה על התרבות האירית-מוזיקה אירית והרבה אלכוהול ובירות.

אני יכולה לרצוח מישהו!~! הם לא מראים תשיחה של

לאון ושי!!! למה הם עושים את זה??? הם פשוט עושים דווקא...מתמקדים באנשים משעממים !!!

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

העיקר הוא יורד על לאון עם צבר ופתאום הוא אומר לו: "לאון כפרה" כמה צביעות יש בבן אדם אחד!!! "אם זה לא הייתה אתה - הייתי שובר את כל הבית גם אם כל המפיקים היו יורדים" בן אדם אלים....

ליאורי13

New member
תודה...שי כל פעם מוצא קורבן חדש ליפול עליו

הפעם זאת שפרה האם היא תצא "חיה" ממנו?

FreshF5

New member
איזו התקלה ../images/Emo13.gif

בהצלחה לזה שיצליח לרדת לעומקו של עניין ניסיתי מעט, מסובך לי מידיי (מה גם שהתחושה אומרת לי שמדובר בתהיות/שאלות רטוריות)

מחדד את הנקודה

אם נניח יש קומיקאי שעושה חיקויים של פוליטיקאים ( כמו טוביה צפיר בזמנו או יצפאן ) ויורד עליהם או מגחך אותם לעין כל הציבור ואח"כ מתחבק עם אותן הדמויות זה נחשב לצבוע ? אני פשוט משתדל להבין את העיקרון ... ואם בין בני זוג אחד מבני הזוג יורד קצת על התכונות של החצי השני בזוגיות עם חבר/ה קרוב/ה שלו ואח"כ עושה עם הבן זוג סקס . זאת צביעות ? כי אני מכיר הרבה אנשים שאוהבים מאוד אחד את השני אבל גם יורדים אחד על השני . מעולם לא החשבתי אותם כצבועים וזה מאוד חשוב לי לדעת האם עליי להחשיב אותם ככאלה . תודה .

הוא כזה שקרן

הוא אומר ללאון: "הייתי חדר ליד שדיברת עם רנין עליי" על איזה חדר הוא דיבר??? כי אני לא מכירה בוילה שום חדר ליד החדר של הבנות. ולאון ה.............אוכל את השקרים של שי!!!

אור2221

New member
שי דווקא עושה לליאון אחלה שיחה

לא יודעת איך לקרוא את הבחור הזה בכלל. הוא מדבר איתו הכי דוגרי בעולם, אני מקווה שליאון יקשיב.

shy6

New member
הוא רוצה להוציא ממנו מידע

אם בחר להדיח אותו. אפילו שאל אותו, ולאון ענה "חס וחלילה".

אור2221

New member
שאלה סופר לגיטימית

אולי מבחינת אסטרטגית, אבל גם מבחינה אנושית.

droriko

New member
לא רק שזה לא לגיטימי

גם אסור לדבר על הדחות , ככה שהוא בעצם שידל את ליאון לבצע עבירה.

למעלה