עידכונים מהוילה - יום 42 , 12.10

אני לא בקיא בכללים

אבל למיטב הבנתי אסור לשוחח על הדחות עתידיות אבל אין מניעה לשוחח על ההדחות שהיו . ואם קיימת מניעה לשוחח על הדחות שכבר התרחשו , אז גם צבר עבר על החוק כאשר אמר לאשר שהוא העמיד אותו להדחה אחריי ראש השנה . ובאופן כללי אני זוכר במעורפל שנושא ההדחות הראשונות ומי הצביע למי בהם עלה מידי פעם . עכשיו אני מבין את הנטיה של אלה שלא נמנים עם אוהדיו של שי לחפש פגם בכל דבר שהוא עושה או אומר או אולי אפילו חושב . אבל בחיאת , אתם הולכים ממש רחוק עם כל הדברים הללו .

צבר בהחלט לא אמר לאשר שהוא העמיד אותו להדחה

זה נכון שהוא התפתל, והיה נראה שהוא רוצה להתוודות, אבל הוא לא אמר לו את זה.

droriko

New member
צבר לא אמר לאשר במפורש

הוא זרק לו כל מיני רמיזות מעורפלות , שאשר עצמו לא הבין אותם (שאל אותו בפליאה "על מה בדיוק אתה צריך להתנצל בפני ") ודיבור על הדחה שהתרחשה הוא אסור , כי דבר ראשון אם אתה יודע מי הצביע כנגדך אתה יודע בודאות שהוא רוצה להעיף אותך מהוילה וזה משנה הכל , ודבר שני כמו במקרה של ילאון ברגע שהוא מגלה לנו הצופים שהוא לא הצביע לשי זה מוריד המון מהמתח לגבי הערב. תאר לעצמך שכל אחד בחופשיות יספר למי הוא הצביע , מי אחרי דבר כזה יחכה ל-9 בערב כדי לצפות בתוכנית?

תיקון והבהרה .

הטעיתי כאשר אמרתי שמותר לדבר על ההדחות שהיו . אבל זה לא משנה את עיקר הדברים שנכתבו בתגובה הקודמת .

sweetdreams

New member
בואו נעשה הפרדה בין שי שמשחק את המשחק

לבין שי כבנאדם. דבר ראשון, בואו לא ניתמם, זה ברור לכולנו שאיך שהם מתנהלים שם זה לא בדיוק איך שהם מתנהלים בחוץ, כי הם משחקים משחק וכולם באו על מנת לנצח, ולא על מנת להכיר חברים, וזה לא צריך להפתיע אף אחד שיש שם אנשים שפועלים בצורה אסטרטגית. עכשיו, מבחינת אסטרטגית בלבד, כל מה ששי עושה הוא סופר-לגיטימי. הוא לא עובר על שום כלל בזה שהוא מדבר עם מתמודדים על מתמודדים אחרים, בזה שהוא מנסה לקרב אליו חלק מדיירי הבית ובזה שהוא נוקט בשיטה של לדעת הכל. זה אפילו לגיטימי אם מנסה להסית או לשלוט בכוח על מה שקורה. מה לעשות, זה משחק. אפשר לאהוב או לא לאהוב את זה, להגיד שזו אסטרטגיה טובה או לא טובה, אבל אין כאן בכלל שאלה אם זה לגיטימי. מכאן ועד להסיק עליו מסקנות כבנאדם, הדרך עוד ארוכה. אני חייבת להודות שברוב המקרים אני דווקא מאוד מסכימה עם העמדות ששי מציג. אני בהחלט מסכימה עם זה שהוא שחצן, אגריסיבי ויוצר אווירה שלילית סביבו, אבל מצד שני הוא גם יודע טוב מאוד להביע את עצמו ולגרום לאנשים לראות את הצד שלו ואף להסכים איתו בהרבה מאוד מקרים משיקולי היגיון. אני לא שמעתי את השיחה שהיתה אתמול בינו לבין ליאון, אבל על סמך שיחות קודמות, ואני מדברת פה על שיחות אחד על אחד (כמו כשהוא דיבר עם איתי ישר אחרי המקרה עם ליאון, או כמו השיחות עם רנין בתחילת התוכנית סביב עניין הקידוש), הוא דווקא ממש לא הבחור שרואה רק את הצד שלו, אלא אחד שיודע לנהל שיחות ברמה גבוהה ולגרום גם לצד השני לראות את הצד שלו. ואם כבר, אז ככה נראה לי שהוא מתנהג כשהוא מחוץ למשחק, וזה לא נראה כ"כ רע..

אור2221

New member
והוא גם צודק

ומבינה גם את הכעס שלו על שפרה, לאור הציטוט שלו. וואי, ליאון צריך להפנים את מה שאומרים לו, שיבין שעשה טעות ויפסיק להצטדק.

netash2

New member
אם שי היה חכם

הוא היה עושה את השיחה שלו עם ליאון לפני שהם היו צריכים לתת שמות להדחות... לאון מאוד אוהב את שי, אז אני בספק אם הוא שם את השם שלו... אבל מאוד יכול להיות שכן בגלל היחס של שי אליו ביומיים האחרונים ואם שי רצה לתקן את זה היה צריך לדבר איתו לפני זה. לא ראיתי את השיחה.. אבל ממה שאתם כותבים אז כנראה שהוא לא שם את השם של שי וחבל. אני מאוד מקווה שהיום הכל יתפוצץ לשי בפנים והוא יעוף...

sweetdreams

New member
אני חושבת שכן, את מי הוא עוד ישים?

שבוע שעבר הוא שם את יוסי וקרן, קרן כבר לא שם אז יש לו קול ספייר, אז למי הוא יצביע?

sweetdreams

New member
למה, מה הם עשו לו?

דווקא נראה לי שעם אשר הוא מסתדר יופי לאחרונה.. תכלס יש מצב שהוא יצביע לאיתי, במיוחד בגלל שהוא דווקא היה קשור לשי, אבל נראה לי שבעיקבות האירועים האחרונים הוא יעדיף מתמודדים שהוא מרגיש יותר בטוח איתם. ובמיוחד שההצבעה היתה לפני ששניהם דיברו..

אשר לא עשה לו כלום, אבל...

אתמול בלילה בשיחה עם שי, הוא אמר שהוא מאוכזב מצבר שכעס על אשר ואמר לכולם שהוא לא יסלח לו, אבל בפועל הוא הפך להיות חבר טוב שלו... מאחר ולאון אדם שמאד מושפע מאחרים, מאחר ולאון די מאוהב (גם) בצבר יכול להיות שלאות הזדהות עם צבר, הוא יצביע גם לאשר. <אוף שיגיע כבר הערב..>

sweetdreams

New member
לא, הוא ממש לא מאוהב בו..

הוא גם לא כזה עיוור, ליאון.. נראה לי שהוא יודע טוב מאוד מה שהוא עושה, הוא פשוט מדיח את האנשים שמפריעים לו.. למה שהוא פתאום ידיח את אשר רק בגלל שצבר כועס עליו?? אם כבר נראה לי שהוא יעדיף להצביע לצבר, כי הוא לא קורא אותו והוא די הפכפך.. כן, שיגיע כבר

baric

New member
לדעתי שי יצביע להדיח....

את עינב ויוסי....או עינב וליאון.....שי אסטרטג מעולה...אני אישית לא מתחברת לגישה שלו למרות שזה משחק...הוא שוכח לפעמים שהקהל בבית הוא זה שמחליט בסוף ורואה הכל בין היתר את המשחק שלו שהוא די שקוף....אפילו ליאון שם לב לזה וראו זאת בשיחה אתמול בלילה שהיתה בניהם....שי רוצה להעיף את החזקים....כרגע לא יעזור החזקים הם עינב , יוסי, אשר וליאון ושי יודע שהקהל בבית אוהב את עינב ויוסי כי הרי הם היו מועמדים להדחה כל כך הרבה פעמים והקהל לא מוותר עליהם ....הוא יודע גם שאף אחד לא הצביע לליאון להדחה ...ושבבית מאוד אוהבים את ליאון (גם הקהל הצופה)...לגבי אשר לא יודעת נראה לי שהוא מתכנן להשאיר אותו כרגע לפחות עד ההדחה הבאה!!! בטוח הוא לא ינסה להדיח את רנין(מתוך אינטרס ברור לי לפחות שהוא יודע שהיא ממשפחה בעלת ממון רב ומשפחה בעלת השפעה רבה, הוא בטח כבר מתכנן מה יהיה אחרי התוכנית, חושב על עסקים ועל משפחתה של רנין שיוכל לעשות איתם עסקים...שי חושב על הההההכל) את צבר ברור שלא ידיח גם לא את שפרה איתי כרגע לא מזיק לו ווונסה היא על הכוונת

blur2

New member
שי - מלך הצבועים.

כמה אפשר? הוא אומר ללאון שלא ילך ויגיד לאנשים שהוא פגע בו בגלל שזה הופך אותו לבחור הרע... LOL! מה הוא עשה מתחילת המשחק אם לא זה? רק אתמול הוא אמר לאיתי איך הוא נפגע משפרה !

אור2221

New member
אז רק אני תופסת אותו ככנה

הוא מפחד שהסיטואציה עם ליאון (בה הוא צדק ב100%) משפיעה על המצב שלו בבית, פחד מובן.

blur2

New member
הכעס שלו מבחינתו מוצדק, והשיחה עם לאון במקום

זאת לא הבעיה שלי איתו בכלל - הבעיה היא איך שהוא מנסה להציג את עצמו, איך שהוא מרשה לעצמו לעשות דברים ולצרוח על אנשים אחרים כשהם עושים את אותם דברים בדיוק...

למעלה