עידכונים מהוילה - יום 42 , 12.10

blur2

New member
רשמית התחילו הניסיונות של שי לעשות לשפרה

רצח אופי. הוא אמר שזה מגעיל לגמרי ששפרה מדברת וצוחקת עם עינב, אז לאון אומר שגם צבר עושה אותו דבר עם אשר אז שי אמר שצבר זה סיפור אחר. *אהמ*בולשיט*אהמ* כנראה זיהה ששיפרה היא השחקנית הכי חזקה בברית שלהם..

השי הזה.........

מצד אחד הוא אומר - שחוץ מצבר ורנין אף אחד לא בא לדבר. ומצד שני הוא אומר - שכולם באו להגיד שהוא לא בסדר...בקטע עם לאון.

ליאורי13

New member
האמת? אין מילים לתאר את הבנאדם זה

הוא פשוט
בהתגלמותו לא יודעת מי יעשה איתו עסקים אחרי שיראה איך הוא מציג ומראה את עצמו

הוא יפסיד הרבה

כל הדיירים - אף אחד לא ישים עליו, אחרי שהם יצאו מהוילה ויראו מזה שי. העסקים - מי ירצה לעשות עסק עם שי השקרן..והתככן.

ליאורי13

New member
נראה לך שאיכפת לו מי ישים עליו מדיירי הבית?

מה שחשוב לו זה לנצח ולצאת "גבר" יש מישהו בבית שהוא עדיין לא הסתכסך איתו?
אוייי ואבוי הוא הבריון של השכונה,אלים ועם פה מלוכלך ומה לא???????????

ליאורי13

New member
הוא מצייר את עצמו איש העולם הגדול ומלא בעסקים

ובכסף. לא הייתה לו שיחה אחת איננטקטואלית,רק על בגדים = חומריות

FreshF5

New member
בדרך כלל אנשים מסוגו

טוב, בעיקר אלה שבהם נתקלתי בדרך זו או אחרת מנפחים ומנפחים את הבלון עד שבסופו של דבר זה מתפוצץ להם בפרצוף

ruti

New member
הוא גם די מכוער בנות. האף שלו ממש נראה מגעיל

הוא חושב שהוא מקסימום דוגמן כמו נעם טור אבל הוא אפילו לא יכול לדגמן תחתון כי הוא פשוט מכוער מדי

מה שי הזה

מנסה להגיד ללאון.... שעם הוא יהיה מחר מועמד להדחה אז זה בגללו.. בן אדם מגעיל מנסה לעשות לו מצפון. הוא הביא את זה על עצמו. הלוואי ולא רק יהיה מועמד להדחה אלה שגם יעוף כבר מהבית הזה!

FreshF5

New member
קל לכתוב שהוא חסר עמוד שדרה

(כן, הוא אולי יצא ככה) אבל מעניין אותי לדעת איך אתה היית יוצא לאחר היתקלות/שיחה עם אנשים כמו שי, שחופרים ומוצצים ושואבים ממך כל פיסת אנרגיה אפשרית עד שרק בנס אתה יוצא מהשיחה בחיים ובוחל בעיקר בשתיקה והכחשה לאחר מכן ואולי נדמה שבצורת ההתנסחות הגזמתי מניסיוני, זה היה גרוע לא פחות מהתיאור אז מה אתה אומר? איך אתה היית שורד? (ראיתי אנשים שבאו בהצהרות דומות לגבי אנשים כמו ליאון, אך נכנעו או ברחו כל עוד נפשם בם)

אז קודם כל

אני מבין את זה שלאון הוא בן אדם חלש ששונא להגיע למריבות ויכול להיות הוא בחר שוב פעם להיות "חסר עמוד שידרה" ולהסכים עם שי על כל מה שהוא אומר. לדעתי הוא פשוט היה צריך לצאת עליו (על שי) להראות לו שהוא לא פראייר אין לו מה להפסיד פה. הקהל אוהב אותו ויאהב אותו יותר עם הוא יתרחק משי.

ליאורי13

New member
עכשיו שי הכניס את ליאון לבלנדר ועשה ממנו

שייק פירות עסיסי - לא נשאר מליאון כלום ולא מאלה שהוא נפל עליהם הוא רוצח סידרתי --- אופי חראאאאא
איזו בחורה תלך עם דבר כזה??? רק מזוכיסטית

bibaso

New member
נראה לי שהוא אומר לו שזה יהיה בגלל שפרה

"שהוציאה אותו "הרע"

droriko

New member
עוד צביעות של שי

אומר לליאון שלא יתערב במחלוקות בינו לבין יריביו (הוא פשוט לא רוצה שליאון יתפוס תפקיד מרכזי בצבא שלו,אלא יהיה רק טוראי נאמן) ומתרץ את זה בזה שזה לא עניינו של ליאון , זה כמובן לא מפריע לו לדחוף לליאון תוך כדי השיחה השמצות על שיפרה.

בבהדש

New member
שי הזה מתיש. איך הוא מוסיף נפח סתמי לכל מה

שהוא אומר. הוא חושב שהוא מחזק את הדברים שהוא אומר באמצעות דוגמאות אבל הוא אומר את אותם הדברים בוריאציות שונות. "כמה עצוב לך כמה עצוב לי, אני מדבר על המשפחה שלי היא מדברת על המשפחה שלה, אני מספר את הרגשות שלי היא מספרת את הרגשות שלה" וכו' וכו'. ראבאק אתה לא יכול להגיד "כמה עצוב לנו, אנחנו מדברים על הרגשות והמשפחה'" (סתם אספתי כמה דברים שעלו לי לראש) למה לחזור על כל דבר סתם. לא יכול לשמוע אותו. "אם מישהו היה אומר לי רגע ככה בחוץ הוא היה מקבל כיסא לראש" - הבן אדם בדיחה מהלכת.

א ח ת18

New member
שי חופר חופר חופר

וכל זה כדי להפוך גם את לאון לחייל שלו בנוסף לרנין.. נמאס כבר מכל התחמנות שלו, זה לא הישרדות!!
אותי מעניין מה צבר הצביע ואם הוא גם נפל בפח של שי

למעלה