עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

kikona126

New member
היא ממש מעצבנת

היא והסבתא שהביאו לתוכנית... שיעיפו אחת משתיהן עוד שבוע!

anonymiss

New member
למי שפיספס את השיחה בין אינה לצבר!!!!!!

השיחה הלכה ככה: אינה: בלה בלה בלה בלה בלה, בלה בלה בלה! צבר: בלה? אינה: בלה בלה בלה, בלהההההההההה בלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה????? להמשיך?

My Little Fairy

New member
למה אתה סתם כותב?

זה היה יותר ככה: צבר: מי הדוגמנית הכי יפה בעולם? אינה: ? צבר: מי הדוגמנית הכי יפה בעולם? אינה: ? צבר: מי הדוגמנית הכי יפה בעולם? אינה: ? אה... קייט מוס. צבר: כמה היא מקבלת ליום צילום? אינה: הרבה, היא דוגמנית בחו"ל. צבר: אבל אם היא באה להצטלם בארץ? אינה: אז היא תקבל כמו בחו"ל. צבר: לא לא לא, היא לא קייט מוס, קייט מוס התאדתה מהעולם. אינה: חי חי חי צבר: היא רק דומה לקייט מוס 2 טיפות מים. אינה: מינימום אלף שקל מבחינתי. צבר: מבחינתך או? אינה: מינימום אלף שקל. יעל: לוקחת אספירין ומעבירה למצלמה 2.

anonymiss

New member
לפיה הקטנה

זה בדיוק מה שכתבתי. אינה דיברה בשפה גבוהה מדי, אז פישטתי את זה כדי שכולם יוכלו להבין.

My Little Fairy

New member
הם לא הבינו בכלל אחד את השני.

זה היה מוזר לראות שיחה של שני חפרנים ואחד לא מבין מה השני רוצה.

בואנה כמה אינה הזו חופרת..../images/Emo67.gif

לא יכולה לשמוע כבר את הקול והצחקוקים האלה שלה

בובה 1983

New member
וואי וואי, חפירות ארכיאולוגיות...

והם מדברים שעה בלי שום פואנטה.... שיעבירו לעינב ויוסי!

אור2221

New member
לשיפרה לא מזיז, היא משועשעת

ואם כבר, היא מעדיפה שצבר יעביר את אינה למחנה ש"צ. (למרות שיכול להיות שאינה תהיה הראשונה בווילה שמצביעה גם לעינב וגם לשפרה...)

jaycom

New member
איזה לא מזיז

אינה עוד לא נכנסה לוילה והיא פתחה בסשן חפירות עם לאון ורנין כמה הבחורה הזאת מעצבנת אותה.. אישית, לא ראיתי היום את צבר ושפרה מחליפים מבט... הבחורה מתפוצצת מבפנים ואני מהמר שבלילה היא שמה לאינה ראש של סוס מת במיטה..

eli7r

New member
אל תדאג הם ישבו ביחד היום...

אבל זה מזיז לה ברור לי...

אור2221

New member
הם ישבו היום שעות בחוץ, פשוט לא הראו

בתנוחה הרגילה שלהם מתחת לשמיכה. אתמול בלילה הם ישבו עם ליאון וריכלו על אינה (צבר שאל את ליאון בזלזול: מה אתה חושב שאני אעשה איתה?) ושפרה ישבה שם וצחקה, ואז אינה הגיעה וצבר הזמין את אינה לשבת לידם ברביעיה על הספה מול שפרה ובלי שום בעיות, ושפרה הלכה אחרי קצת זמן להתקלח והשאירה אותם במכוון לשוחח. היא לא מסמפטת את אינה, אבל היא ממש לא דואגת בגללה ובגלל צבר.

למעלה