עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

LAE

New member
אשמח לעזרה

אפרופו ש"צ - מה קרה ביניהם מאז שהדיירים החדשים נכנסו לוילה? יש לי בעיה בצפייה ואשמח לפירוט.

kikona126

New member
בעיה כי אתה גולש מקינטוש?

כי אצלי היו בעיות מאז שהם עברו למקו המעצבן הזה... אבל הצלחתי לסדר את זה

LAE

New member
לא ממש

בעיית הצפייה הסתדרה לי (בינתיים בלי עין הרע). אני פשוט לא כל היום ליד טלויזיה / מחשב. בגלל זה מעניין אותי מה קרה עם ש"צ מיום שלישי בערב עד עכשיו.

kikona126

New member
אה

לא ממש ראיתי הרבה כי לא היה לי עד אתמול בערב אפשרות לראות משהו באתר החדש (רק אתמול מצאתי סקריפט שהוא מתאים) אבל אתמול בערב, היתה שיחה ארוכה בין שפרה לצבר (שניהם ישבו יחד ליד הבריכה) בהתחלה לאון היה איתם, אחרי זה הם המשיכו לבד..., על החדשים. לא ניראה לי שלשפרה יש ממה לפחד. צבר לא ילך על אינה, ובגלל זה היא גם לא מגיבה שהם ביחד. אינה סתם קרציה, אתמול כל הלילה נדבקה לעינב... כאילו בשביל להראות לקהל שהיא עם הבובלילים...

יNOT

New member
../images/Emo6.gif קראתי את שאר ההודעות שלך,נורא מבדחות...

אם קוראים אותם ברצף, נראה שיש להכל הקשר

דינה128

New member
שפרה בסכנה כי אינה הראשונה שתצביע לשפרה

אינה רוצה את שפרה מחוץ למשחק כי אז צבר יהיה פנוי רק לה. חגית אמרה לצבר שרואים שהם (צבר ושפרה) אוהבים. אז אם חגית ראתה, בטח גם אינה ראתה אותו דבר ואינה רוצה את צבר אז מה השם הראשון שתשים בגריל? שפרה כמובן.

לפני החפירת הדוגמנות הגדולה אינה אמרה לצבר

שאחת החולשות של זה שהיא עקשנית ולא משנה אם יביאו 20 מדענים ויגידו שעכשייום (או לילה?) והיא תגיד הפוך היא לא תשנה את דעתה. אז למה הו למה צבר ממשיך להתווכח איתה אחרי שהיא אמרה את זה??? למרות שזה משעשע.. וחופר.

beep beep

New member
ראיתם איך שפרה הגיבה כשראתה את צבר ואינה?

אינה וצבר מנהלים שיחהבסלון בעינייני דוגמנות. צבר נראה נינוח ורגוע והשיחה קולחת כפי שלא ראינו מעולם בשיחות "תמונות מחיי הנישואין" שלו עם שפרה. ואז שפרה נכנסת לסלון וכשהיא מבחינה בצמד חמד היא נבלמת במקום כאילו נתקעה בגדר מחושמלת. צבר מבחין בה, הם מחליפים מספר מלים ומסתלקת מהמקום.

sima1203

New member
טקטיקה חדשה

של צבר ושפרע, להעביר אליהם למחנה את החדשים. זה פשר השיחות בין אינה לצבר, ובין יוני לשפרע במקלחת. לא יותר מזה. שפרע יודעת שאינה לא מהווה תחרות עבורה. היא לא מחשיבה אותה בכלל.

Lomsahne

New member
מעניין....

כ-ש-כ-ו-ל-ם מדברים עם החדשים זה בסדר וזה תמים אבל ששפרה וצבר מדברים איתם אז זה מתוך כוונות זדון לא {עזוב אני לא אתייחס לעובדה שאינה היא זו שניגשה לצבר ויוני הוא זה שנכנס למקלחת כששפרה בכתה} ? מצד אחד טוענים שהם לא קיבלו את פני החדשים בשמחה והתבודדו ומצד שני בשיחות הבודדות איתם הם צבועים ? אולי תחליטו ?

santa barbara

New member
האמת נראה לי שהיא התעצבנה...../images/Emo4.gif

היא בחדר של האח הגדול, לא?! היא גם ישבה לבד מתחת למדרגות מקודם...

beep beep

New member
שום טקטיקה - החבילה מתפרקת

הכניסה של הדיירים החדשים האירה לש"צ את מצבם העגום במשחק. הם הבינו כמה רע הם נראים בחוץ. זאת ועוד: שפרה הבינה שהיא יצאה ממשימת גניבת החפצים כ"סבתא יכנה הסורגת" וצבר הבין מאינה איזה פוץ יבש הוא.. כתוצאה מהנ"ל שפרה מתפרקת וצבר כבר חושב ומתכנן איך הוא ממשיך במשחק ביום שאחרי הדחת שפרה.

Antonio Montana

New member
אינה לצבר: "ראיתי המון קוק בחיי".

ואנטוניו שואל: היא מתכוונת לקוק מהצורה החיובית (עבורה), או שמא, לקוק שאמור להביא את חוקרי הימ"ר אל תוך הוילה?

יש עוד אנשים בבית?למה הבמאי תקוע על צבר ואינה

בשיחה חופרת ומשעממת כבר יותר משעה?

למעלה