עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

rinatt1

New member
תודה על הפירוט ../images/Emo140.gifהמשפט האחרון הרג אותי!!!!

ואוו נראה לי שלפי השיחה מגלים הרבה על היחס של צבר לשיפרה. הוא לא שם עליה מבחינה רומנטית, ואני חושבת שגם לא מבחינה אחרת אלא אסטרטגיה בלבד.. ולפי הבנתי הוא חושב שהיא מחלישה אותו.. וחס וחלילה שהיא תאשים אותו בזה שהיא תעזוב.. הוא ממש הוליך אותה שולל בסוויטה....והיא אכלה את זה (כמו כל דבר שהיא אוכלת!!). בקיצור הפרצוף האמיתי של צבר נחשף.. ושיפרה נשברת.. אולי הגיע הזמן לפרידה... שיפרה הביתה או צבר הביתה..

Ootch

New member
ההפקה פשוט השחיתה את התוכנית

לא יכול להיות שברגע כזה לא יהיה שידור.

Sycko

New member
אלוהים איזה מתח

הבחורה מתה והבחור פשוט... אוהב בנים?

אור2221

New member
זה מזכיר לי כמה שיחות עם האקס שלי

בצורה מטרידה במיוחד, קשה לי לצפות בדבר הזה.

אור2221

New member
גבר שמסיבה כלשהי

לא יכול לדבר על הרגשות שלו, אבל שואל שאלות שעם התשובות שלהן הוא לא יכול להתמודד.

Sycko

New member
שפרררה אל תלכי הביתה בגללווו

אסור לה ללכת הביתה אסור

הוא נוגע לה בכתף!!!

איזו התקדמות!! אני מעתלפת!!! צבר נוגע לשפרה בכתף ואומר לה שאם היא רוצה ללכת הביתה אז שתלך הביתה.

Sycko

New member
צבר: "אל תשארי פה"

יאללה שונאי שפרה אוהבי שפרה - תדיחו את צבר עכשיו! גועל נפש של התנהגות חוסר איטלגנציה רגשית בשיט

"אל תעשי זאת לעצמך - אל תישארי פה"

אני לא מאמינה. הבן אדם משדל אותה לעזוב. נראה לי שהוא פשוט לא יכול להתמודד עם המציאות המורכבת של הימים האחרונים והפתרון הכי טוב עבורו זה לשלוח אותה הבייתה. לי אישית אין בעיה, יען כי אני לא סובלת את שפרה. אבל בכל זאת, מעניין שהוא משדל אותה לעשות את זה. עכשיו, במילים שלי (הפרשנות עליי) הוא אומר לה בעצם שאין סיכוי לזכות במקום הראשון ולכן אם היא לא יכולה להגיע למקום השני מבלי להוציא את הקרביים אז שתלך עכשיו. (אולי זה בעקבות השיחה עם אינה שהובהר לו שיוסי חזק מאוד בקרב הקהל?)

למעלה