עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

אכדית

New member
איפה כל אלה שהתמוגגו מש"צ מחובקים מתחת לשמיכה

?? צבר בונקר אימפוטנט ושיפרה לא יותר טובה - מניאקית מניאקית עד שהיא נשברת ואז כולם צריכים להרגיש חרא בגללה. שתאכל את הדיסה שבישלה. לא סתם אפילו החברים שלה בוילה מתרחקים ממנה.

juspan

New member
תראו גם את ההבדל בין המשבר של שפרה

לבין המשבר של איתי - לכמה כרכורים ותמיכה היא זוכה, אפילו מ"אויביה", גם אם זה סתם למראית עין (לא רק עינב שזה די מובן מאליו, גם רנין שתוך 5 דקות הפכה את זה לערב הווי, צחוקים וחטיפים ושכחה מהכאב של חברתה, או ליאון שבעיקר כואב ודואג לעצמו). ואילו איתי, מסכן. גם כאן לא זוכה לשום יחס מיוחד, לשום הזדהות ואמפתיה משמעותית ממישהו.

SharonPL

New member
הוא אומר לה ללכת הביתה

היא מודה שרע לה בגללו והוא אמר לה שאם זה עבר את הקו אז שתגיד די ותלך . מסכנה

juspan

New member
לדעתי הוא ממש ממש רוצה שהיא תלך הביתה

אין לו כוח אליה, אין לו עניין אמיתי בה, זה הפך למטרד מבחינתו, אפילו לזייף חמלה אין לו כוח, שלא לדבר על משהו מעבר שכולם עכשיו מצפים לו. עם כמה שאני לא סובלת את הבחורה הזו, אני מרחמת עליה עכשיו. מבחינתי היא עוברת עכשיו השפלה ועוד ממשיכה לגחך מאתנחתות הקרש קומיות הקרש במקום להגיד לו FUCK YOU, ופעם ראשונה שהאנגלית תהיה באמת רלוונטית
הוא אשכרה מתנער ממנה, והיא, האישה החזקה והמתעליינת הסדרתית, מתגלה ככ"כ חלשה עם גברים, מסתבר.

SharonPL

New member
הוא כזה אידיוט

היא מדברת איתו על רגשות והוא מדבר איתה על איך לשחק את המשחק... הבנו שזה מה שמעניין אותו אבל קצת אמפתיה...

Sycko

New member
פשוט מדהים

עינב ושפרה = חברות צבר ושפרה = מתרחקים

מירי 211

New member
איזה בנאדם קרררררר צבר!!

שפרה בוכה ובמקום לחבק אותה חחחחחח ולנחם הוא יושב 5 מטר לידה יאא ועלק אומר לה ללכת...לא שאני מחבבת אותה אבל הוא כזה מעפן!! כמו שאומרים תהיה יפה ותשתוק!!

a10a

New member
מישהו מוכן להגיד לי מה הולך כאן?? בבקשה...

יצאתי ב00:0 בלילה כשהכל היה טוב ויפה... חזרתי עכשיו ואני לא מבינה מה קורה??? מה קרה לשפרה וצבר?? על מה הם רבו??? למה היא רוצה ללכת??? מה היה עם רנין וליאון??? אני לא מאמינה..אני רואה 24 שעות ביממה ורק היום פספסתי 4 שעות והכל השתנה...אני בשוקקקקקקקקקקקק ספרו לי בבקה אפילו בקצרה

משהו עם אינה

אינה דיברה עם צבר. לשפרה זה לא בא בטוב. אבל עכשיו הם מדברים באופן כללי על הלחץ בבית.

Tapudy

New member
שפרה אומרת שהיא "הולכת"

צבר: את הולכת? שפרה: נראה לי שכן היא מתכוונת ללכת מהתוכנית?

Sycko

New member
כן

שלאון יגיח כבר ויעצור אותה התוכנית הזאת לא אותה תוכנית בלעדיה

juspan

New member
לא, היא הולכת לישון

היא בסה"כ מנסה לעשות סצינה מוכרת מהתחום הרומנטי... הבעיה שאין כאן שום רומנטיקה וזה לא עובד לה. אין ספק שהיא היתה בהלם יותר מאיתנו, הוא אכזב אותה בענק. אויש, הוא כ"כ הצחיק אותי עכשיו כשהוא אמר לה "את איתי עכשיו?" כשאמרה סורי, כי זה בדיוק מה שאני חשבתי עליה לפני 5 דקות כשאמרה סורי בפעם הראשונה.

SharonPL

New member
אןף שלא תלך! הוא כ"כ לא שווה את זה

זה שהוא מוגבל נפשית ולא יודע להתמודד עם רגשות לא אומר שבגלל זה היא תהרוס לעצמה את המשחק

היא צריכה להתאפס על עצמה להישאר דווקא

כדי להצליח ולהסתדר בלעדיו. היא חייבת לעשות תפנית חדה ומהר!!! הלוואי ותתעשת!!! שמישהו שם יזרוק לה משהו וייתן לה כוח! מלכתחילה עשתה טעות שנצמדה רק אליו, אבל אף פעם לא מאוחר!!

פלדי1

New member
שפרה לא יכולה לעשות שום תפנית.

את הבחירות שלה באנשים היא עשתה בגלל האופי הרקוב שלה.

מירי 211

New member
עוד מעט הוא יגיד לה רוצה שאני יעזור לך לארוז?

חחחחחחחחחחחחח איזה דביל

למעלה