עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

ExsoTic Cop

New member
וואי איתי יצא מהחדר ורואה את יוני וונסה..

עכשיו בטוח נשבר לו הלב סופית רואים לפי הפנים שלו אפילו לא מזיז תמבט לונסה.

no nick 1989

New member
ונסה פשוט דוחה

אין לה כבוד פשוט.... אני מקווה שיוני סתם מפלרטט איתה ושלא יהיה בינהם כלום כי הוא ממש חמוד ונראה טוב והיא סתם מעצבנת שתעוף כבר..

היא היתה צריכה לחכות לפחות שבוע..

עד ההדחה הבאה אולי איתי זה שהיה עוזב אחרי יומיים שמגיע מישהו חדש זה בהחלט לא עושה רושם טוב.. אבל היא חרמנית היא לא חושבת בבהירות.

ExsoTic Cop

New member
לא פלא שונסה רווקה בגיל 28 ..

בקצב הזה היא תהיה גם רווקה בגיל 40. מסכן הגבר שהיא תתחתן איתו ישר תבגוד בו אין לה ממש רגשות..וגם היא חרמנית תמידית נגיד תראה גבר חתיך מבעלה ישר תסתוונר ותעשה שטויות..אני מהמר שהיא כבר בגדה בעברה בכמה גברים שהיא הייתה איתם לא קשה לראות את זה עם מול מצלמות רואים תהתנגות שלה מפחיד לדעת איך זה בחיים האמיתיים אצלה. לא פלא שאין לה חבר רציני ובקצב הזה גם לא יהיה.

יNOT

New member
אוליי כדאי לבדוק את זה בפורום חתונות

הרבה דברים השתנו בעשרים שנה האחרונות , ובעשור האחרון בפרט. שיקולים כמו , יציבות כלכלית , קריירה, והשכלה גבוהה , נדמה לי שהעלו את רף הממוצע של גיליאי המתחתנים

Tapudy

New member
הבמאים לא לחינם מתמקדים בונסה ואיתי

הם מחפשים איזה רמז למתיחות. אני חושב שאיתי מודע להכל אבל מנסה לשמור על ארשת פנים רגועה. ונסה מצידה יודעת שאיתי הרוס מזה ומנסה להראות שהכל עסקים כרגיל. הפיצוץ קרב!

JasPoint

New member
לא קשה להבחין בקרירות בינהם

לא נראה לי שיהיה פיצוץ כי איתי נמנע מעימותים. איתי בחור טוב ולא מגיע לו להיפגע, אבל הוא חייב להתחיל לגדל חוט שדרה.

droriko

New member
מצד שני

דווקא הפחד מעימותים זה מה שהביא אותו עד השלב הזה במשחק, וגם יביא אותו עוד יותר רחוק .

אור2221

New member
צבר לאינה:

"מערכת היחסים שלנו נמצאת במשבר, היא עדיין לא התחילה" היא טיפוס מוזר, חבל"ז.

אור2221

New member
את שמעת את מה שהיא אומרת?

אין לה חברים אמיתיים, היא לא סומכת על אף אחד, יכולה להתקשר לאחד מאלפי אנשים והם יצאו לשתות איתה. היא לא ממש מאוזנת, לאדם שיש אלפי מכרים ואפילו לא חבר אמת אחד יש בעיות.

SuperCrazySheep

New member
מה זה השטויות האלה?

זה הגיוני לגמרי, יש אנשים שלא יכולים להיפתח לאנשים, יכול להיות שהיא נפגעה מאנשים בצורה כזאת שגרמה לה לטראומה והיא לא יכולה להיפתח לאנשים לעומק ולספר מה היא באמת מרגישה. אני מכירה אנשים כאלה, והם ממש לא בעייתים.

Corall

New member
מדהים

איך שכל אחד בוחר לצטט את מה שהוא ראה בצורה שמסתדרת (כנראה..) עם המחשבות שלו.

אור2221

New member
את רואה משהו אחר?

היא מסובבת דברים אליו, והוא מראה לה כמה היא חסרת מודעות עצמית. צבר לא אידיוט, הוא הבין מה היא אמרה לו אתמול - תהיה יותר מוחצן למטרות התוכנית. אבל מחוץ לתוכנית, לצבר יש משפחה אוהבת, חברים טובים, קריירה בטוחה. הוא מאופס על עצמו, היא ממש לא.

Corall

New member
זה ברור. בלי שום ספק.

אני מרחמת עליה, על המאמצים שהיא משקיעה בנסיונות להוציא ממנו משהו. כי זה קרב אבוד מראש. ו.. אסביר לך למה התכוונתי. מי שלא צפה במה שהם דיברו, וקורא כאן את הציטוט, ``מערכת היחסים שלנו במשבר, היא עוד לא התחילה`` איזה מסקנות הוא מסיק מכך באופן אוטומטי? כלומר, אי אפשר לקחת משפט מסויים של מישהו, בלי התחלה, בלי המשך, ולצטט. זה בדיוק פועל את הפעולה של הוצאת דברים מהקשרם. יש?

למעלה