עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

carmit4

New member
אני לא מבינה מה אתם רוצים מונסה

כן היא יודעת שאיתי מאוהב בה, כן היא לא ממש מתחשבת בו וכן, היא יודעת שמה שהוא רואה פוגע בו אבל זכותה להכיר אנשים חדשים, היא מזמן אמרה לו שהם מבחינתה רק ידידים. גם בבית וגם אחרי התוכנית ברור שלא היה קורה בניהם כלום ואולי זאת הדרך היחידה לגרום לו להפנים את זה ולפוצץ את הבועה שהוא חי בה !!!!! אמנם זאת דרך לא נעימה אבל זאת הדרך היחידה שתעיר אותו ותגרום לו להבין שהיא לא קשורה אליו בחבל.

Carmel Shut Up1

New member
על מה יוני, שחר ועינב מדברים??

ולא מובן לי משהו... הוא רוצה את עינב או ונסה??? כי נראה שהוא מעוניין בשתיהן

הם דיברו על התפקידים של הגבר והאישה במשפחה

עינב סבורה שהתפקיד היחיד של הגבר זה לפרנס והאישה צריכה לגדל את הילדים ולדאוג למשק הבית. ורק אם הגבר לא מרוויח מספיק כסף אז האישה צריכה לצאת לעבוד אבל רק עד שעה 1-2 כדי שתוכל לקבל את פני הילדים כשהם חוזרים מהגן/ בית ספר.

SuperCrazySheep

New member
צבר פשוט מדהים.

אני באמת לא מבינה מה יש לכם ממנו, אז נכון שהוא מאופק אבל בצדק, הוא מודע לזה שכל העולם ואישתו מסתכלים עליו ולא בא לו להרוס לעצמו את התדמית... הוא חכם בטירוף, ורגיש, והלוואי והיו עוד בחורים כמוהו.

no nick 1989

New member
תכלס צודקת..

חבל אבל שהוא התחבר דווקא לאנשים מסוימים שבכלל לא אהובים(שי,רנין,שפרה...)ומסיבות מוצדקות לדעתי.

jaycom

New member
אינה מחרפנת את צבר

חקירות שב"כ לשב"כניק הראשי... בסוף הוא ירקוד בלט עם תחתונים על הראש רק שהמעיקה הזאת תפסיק לדבר..

eli7r

New member
חייבת להבין את זה פעם אחת

הוא (צבר) באמת עבד בשב"כ או שזה סתם כינוי (כי זו לא פעם ראשונה שראיתי שקוראים לו שב"כניק)?

יNOT

New member
../images/Emo4.gif

יש מי שיש לו זכויות יוצרים על הכינוי המצחיק הזה שאתם קוראים ליוסי? אני רק סקרן מי מרוויח מזה ,כשכל הזמן קוראים לו ככה

SharonPL

New member
יואו אינה חפרנית! ../images/Emo1.gif

כמה זיוני מוח אלוהים! משעמם

אור2221

New member
איזו שיחה קורעת ../images/Emo6.gif

מורה עשתה תואר. דוגמנית קמה בבוקר, אכלה מלפפון, והלכה לסט.

למעלה