עידכונים מהוילה - יום 64, ה-03/11

rpys

New member
הבנו שהיא קצת השתחרפנה משבוע שעבר

היוני הזה שיגע לה את כל הראש והיא לא מודה בזה אבל רנין קלטה את זה

juspan

New member
לגמרי, זה מרגיז אותי

אני ממש לא אהבתי את הריכולים שלה על וונסה איתם, היא ממש ירדה לפרטים מיותרים שלא מדברים עליהם עם אויבים עד לפני שלושה ימים.

beep beep

New member
האם שפרה השוותה כעת את רנין לסבתא שהפכה לזאב?

מהסיפור כיפה אדומה? או שזה נדמה לי? ועכשיו רנין מלקקת לצבר: "אני רוצה להיות לצידך ביומיים האלה"... צבר: "באיזה שלב החלטת לשנות את האיסטרטגיה שלך ולהפוך לשחקנית?" איך הפכת לחברה הכי טובה של מי שהעיף את שי? רנין מגמגמת.... "כל אחד משתנה"... בלה בלה בלה... "אתה חושב שאני חושבת על המשחק?" צבר: "ככה זה נראה ואין לי טענות אליך" רנין: "אתה טועה! אני האחרונה שחושבת על המשחק הזה. בא לי להקיא על המשחק הזה" רנין: "אני רוצה להיות פה בשבילך היומיים האלה. אני כל כך רוצה שתשארו. אני רוצה שכל הכח שלי יעבור אליכם עכשיו... אני לא משחקת שום משחק, הלוואי וידעתי לשחק את המשחק. כל זה התחיל כשליאון היה פה אתמול עצוב ורק אני באתי אליו אבל הוא אמר שהוא רוצה לדבר רק עם שפרה ועזב אותי והלך לשפרה... " בלה בלה בלה בלה בלה..... (בחיי שהיא מסוגלת לזיין את המוח ברמות בלתי נתפסות ממש) ---------------------------------- בקיצור, חבל על הזמן - רנין שרופה אצל צבר שפרה וליאון והם אצלה. וזה סופו של כל בלון...

beep beep

New member
עוד כשלון של צבר = אפס באנטיליגנציה רגשית

כל הבחירות וההחלטות שלו במשחק היו שגויות (בהנחה שהגיע במטרה לקחת את הכסף)

בוני1010

New member
וזה מאוד מעניין כי מבחינת מבט יש לו מבט

מאוד מאוד אינטיליגנטי. אבל כנראה שהוא פשוט מחקה איזה הבעה של איזו תמונה שהוא ראה פעם כי בפועל הוא כל הזמן נכשל במבחני איי-קיו אי-קיו היי-קיו סי-קיו ודי-קיו. בקיצור הוא תמיד יוצא אהבל אבל נשאר עם הבעה מה זה חכמה. עכשיו הוא מפנה כלפי רנין את נשק יום-הדין שלו. את "הכתף הקרה", שמשום מה בתנאי הוילה גורמת לנשים או לרצות להתאבד או לרצות לעשות לו ילד. יהיה מעניין לראות באיזה אופציה תבחר רנין.

בוני1010

New member
אוקיי, אז היא בוחרת להתאבד

נשבעת באבא שלה שהיא עכשיו אורזת מזוודה והיידה הבייתה. ויש גם תחרות ביניהם על מי אוהב יותר את שי, היא או צבר. הוא בטח מתפקע בצחוק בבית ומשתין על שניהם בקשת (מטאפורית כמובן, אבל רק בגלל המרחק).

קפרי

New member
הפורום יותר ריאליטי מריאליטי, בחיי, אתם כ"כ

מצחיקים ועושים אקשן גדול פי שניים מהתוכנית. עם פורום כזה מי צריך טלויזיה.

beep beep

New member
קפרי - קח/י הכל בסבבה

ותרגיש/י כמו עלי בבא. התכנית, כמו הפורום הזה - הכל בידור שצריך לקחתם בפרופורציות.

קפרי

New member
אני זו שזורמת ומביעה לפי מה שאני רואה בתוכנית

אבל המגיבים לא, מקללים, מאיימים, יורדים, בקיצור אקשן סוחף , לא לוקחת כלום ברצינות כי אין לי אף אחד שאני מכירה במציאות כאן אבל יש כאלה חביבים או נראים לי בסדר כותבת, ואם לא ובא לי, כותבת, אז הנה גם אני לוקחת בסבבה (.. ואל תגיד שאסור לי להעריך משהו לטעמי גם אם טעיתי, מקסימום יש מגיבים.

וואלה צודקת,פורום מצחיק ../images/Emo6.gif

בהתחשב,שאת כל העידכונים אני מקבלת מפה ורואה אך ורק את התוכנית "הערוכה" בימי השידור שלה. פשוט מצחיק אותי כל "הפרשנויות" המשונות פה.

balbala5

New member
כנראה שאתה ישן בעמידה-עינב מקנאה בכל דבר שזז

היא מקנאה בונסה ובאיתי , בשפרה וצבר , בלאון , אפילו באבא שלה היא מקנאה !

קפצילי

New member
דווקא אני מקנאה בעינב

מקנאה בה על הדרך שבה היא מקבלת את עצמה כמו שהיא, על מגרעותיה (שהיא מודעת אליהן היטב), מבלי לנסות להתחבב על אף אחד או לשנות משהו בעצמה רק כדי למצוא חן. כשלאון, למשל, הזדנב אחרי שפרה לכל מקום היא נפגעה אמנם, אבל קיבלה את זה בבחינת "שיעשה מה שטוב לו". לרגע לא נראה היה שהיא מתעסקת בשאלה "למה ? מה יש בה שאין בי" ??? וכשתקפו אותה ואת אביה (שלא לומר עשו בהם לינץ') בשל הקללה המפורסמת, היא אמרה בפירוש "לכל אחד יש את המנטליות שלו ואת סגנון הדיבור שלו". לרגע לא התבישה במי שהיא. אני אניח רגע את הצניעות בצד (סליחה מראש): על אף שאני יפה ממנה ומשכילה ממנה, אין לי חצי מהבטחון העצמי שיש לה.

לא לשאול שאלות מי אני, מה אני,

מאיפה אני בא ולאן אני הולך זה לא יתרון אלא חיסרון. אדם אינטלגנטי מנסה כל הזמן ללמוד עוד דברים ולשפר את עצמו ולא מדובר על שיפור של סיליקון, בוטוקס ותוספות שיער.

קפצילי

New member
האמת היא ששאלות קיומיות מהסוג הזה

נשאלות בדר"כ בגיל ההתבגרות, ולאחר מכן בגיל מבוגר יותר, נגיד 40 - 50. בגיל 22 (עינב בת 22, לא?) אתה לרוב רוצה "לטרוף את העולם", לנסות מכל וכל, לשתחרר. כולם רוצים, אמנם, אבל לא כולם באמת מרשים לעצמם. היא מרשה לעצמה, ולכן אני מקנאה בה. נראה לי שהיא כבר עברה את השלב הראשוני של גיבוש הזהות העצמית שלה, ושפשוט טוב לה עם מי שהיא. תחשוב שמהרגע שהיא נכנסה לוילה מנסים להדיח אותה, מנסים לחנך אותה, אומרים לה שזה לא בסדר שהיא מקללת, שזה לא בסדר שהיא צועקת, מכנים אותה "פרחה"... אבל היא, על אף גילה הצעיר, בשלה (תרתי משמע). לא נכנעת לתכתיבים של אף אחד. כבר חודשיים היא נמצאת עם בחורות יפות ממנה, משכילות ממנה, חטובות ממנה, אבל היא לא רואה את עצמה פחותת ערך. להפך. קשה שלא לראות שיש בה הרבה יותר מבוטוקס בשפתיים ותוספות שיער.

בהחלט שיש בה יותר

אבל לא הרבה יותר. בואי נאמר שאם הייתי מחפש בחורה לצאת איתה שתהיה נעימת שיחה ו/או נעימת מראה לא הייתי בוחר בה ואם היא היתה הבחורה היחידה בשטח הייתי בוחר להיות לבד.

למעלה