עידכונים מהוילה - יום 64, ה-03/11

beep beep

New member
צבר: אני לא מאמין שהיא יושבת עם מי שזרק את שי

"אני מסרב לשבת עם אנשים שלא נחמד לי איתם - גם אם זה יעלה לי מיליון שקל" - הוא אמר היום לשפרה. כמה אינפאנטיל יכול להיות בן אדם בן.... נו... בן כמה הוא?

juspan

New member
צבר לא מכיר בכלל את החיילת רנין

הם מרכלים עכשיו על רנין (צבר, שפרה וליאון) וצבר החכם בטוח שרנין התנהגה ככה השבוע עם החדשים "בגלל שעינב אמרה לה". יה, רייט, הנחשית הטפלונית הזו צריכה ללמוד מעינב הלכות צביעות וזיגזוגים. עכשיו הוא קצת מתחיל לפקפק ברנין צבר בטון מאשים: "מי שזרק את שי נהיה החבר הכי טוב שלה..." שפרה: "וואט דה פאק" צבר: "אני רוצה להאמין שזה לא ככה" שפרה: "אני רוצה לדעת איפה הבנאדם הרביעי שאמור היה לעמוד איתנו!... אבל אסור לי לדבר על זה..." צבר: "אני לא יודע על מה את מדברת"
.

Lomsahne

New member
חחחחחחחחחחחח

אני לא יכול להפסיק לצחוק,היא דיברה על ונסה איך הגעת לשפרה ? חחחחחח הרגת אותי.

juspan

New member
אה, סליחה ../images/Emo9.gif

האמת שהייתי בשוק בעצמי, אבל בגלל שעינב הוסיפה שגם היא לא הסתדרה "איתה" עד לפני שבועיים או משהו כזה (גם זה לא שמעתי נכון? הגעתי לאמצע) ובגלל מה שקורה עכשיו בחדר השני, חשבתי שהיא מעזה ככה לדבר על שפרה.

SharonPL

New member
נכון היא דיברה על ונסה

עם שפרה היא דיברה כמה דקות לפני כן , הסכסוך הוא בינה לבין צבר אבל שפרה מאוכזבת שהיא לא באה ומדברת איתו

rpys

New member
למה הם לא מאוכזבים מלאון?גם הוא עם החדשים

לאון מאז ומתמיד היה פרווה תמיד התנדנד בין הקבוצות ,מה רע בזה????

דנה1982

New member
לאון תפס צד באופן ברור

גם עינב אמרה לו את זה. אל תשכחו שהוא אמר לשפרה שהוא יודע מה הצד הנכון (קבוצת צל"ש - צבר, לאון, שפרה) ושהוא אוהב אותם, את "אימא" ו"אבא" שלו. עינב אפילו אמרה לו שהוא כמו בעל בוגדני שרועה בשדות זרים וחוזר למיטה של אשתו (עינב), והוא גם רב איתה בשבוע שעבר כשאמר שההתנהגות שלה מוכיחה שהיא רעה, והיא נפגעה. חוץ מזה, הוא לא התחבר לחדשים ממש. הוא גם כל הזמן מקנא לצבר (בטענה שזה יהרוג את שפרה שהוא עם אינה) והוא יושב עם ש"צ המון, בייחוד מאז הגעת החדשים. ויותר מזה, הוא מעביר המון זמן עם שפרה בלי קשר אפילו למשימות שצבר נותן לו "לדאוג שלשפרה יהיה מעולה". בקיצור, לאון בחר צד והוא משתדל להיות נאמן לו, וש"צ יודעים את זה. יש לו לפעמים בריחות קטנות אבל הוא תמיד "חוזר הביתה".

balbala5

New member
רנין התכוונה לונסה ולאינה

ולא לשפרה ~ ושוב אוהבי הזבובלילים מוכיחים שהם ניזונים מדברים שלא היו ולא נבראו !!!

BMCB

New member
היא דיברה על וונסה בכל!! ../images/Emo4.gif

לא ראיתם ששניה אח"כ אמרה שבמשימת וונסה היא סבלה בטירוף?

juspan

New member
בסדר, הבנו, אולי עוד מישהו יקפוץ עם זה?

בסה"כ הגעתי באמצע השיחה ולא שמעתי על מי היא מדברת, חשבתי שהקור שהגיע מכיוונם של ש"צ ביממה האחרונה (שבאותו זמן באמת ריכלו עליה בחדר, את זה שמעתי טוב) העביר אותה על דעתה בגלל ה"כבוד" שלה ששולט בה המון פעמים, ושהיא כועסת על שפרה בקול רם כי לדעתי היא אוהבת אותה פחות משאוהבת את צבר ואולי חשבה שזה בגללה. טעיתי, זה באמת לא הגיוני שרנין תצא ככה על שפרה ליד עינב בשלב כזה (אם בכלל...). תוקנתי כבר 8 פעמים, תודה.

beep beep

New member
המשיכה של עינב ליוני מפילה אותה בפח

מסתבר שהיציאה של עינב על וונסה נובעת מהקנאה שלה על שיוני בחר בוונסה ולא בה. היא חושפת את כל הקלפים שלה בפני ליאון, צבר ושפרה וזה עלול לעלות לה ביוקר בהמשך. חבל שהילדה חמומת המוח וקצרת הפתיל הזו לא לומדת משהו מאביה.

למעלה