איזה בלאגן
נראה לי שפספסתי כמה דברים, כי בפעם האחרונה שבדקתי שי וצבר היו צמד חמד ופתאום שי מלכלך עליו על כל מיני דברים שלא הבנתי מה מפריע בזה. אני מקווה שצבר לא סומך על שי בעיניים עצומות. צבר חכם, אני סומכת עליו. בכל מקרה עד עכשיו לא ממש היתה לי בעיה עם שי, אני גם עכשיו מבינה אותו, כי הוא נלחם על המיליון, אז הוא פתאום נדבק ומלכלך (מי היה מאמין) עם עינב על כולם ולא להיפך כי הוא מבין שאת עינב אוהבים בחוץ אם היא ניצלה מכמה הדחות כבר, כנ"ל על יוסי. אני מבינה אותו. הוא משחק חכם, אבל בכ"ז אני מעדיפה את צבר שיש לו עקרונות מסויימים שגם מיליון שקל לא יכולים לשבור כי זה נמצא אצלו ממש חזק, ובכללי אני מעדיפה כאלה מאשר אנשים (וזה כבר לא קשור למיליון ולמשחק) שמוכנים להיות הכי מלוכלכים שיש ובצד שנח להם בו בזמן שנח להם. כביכול בלי עמוד שדרה. או לפחות בלי עמוד שדרה מוסרי בסיסי. אני מבינה למה צבר עשה היום בצק בשבת ואני מסכימה איתו לגמרי. אני מבינה את הקטע של הכבוד, אז הוא מתבטא בישיבה לארוחת שישי (דבר שבהרבה בתים חילוניים לא נהוג) אבל לא אמור להתבטא גם בשמירת שבת. למה אשר מרשה לעצמו בכלל לחשוב שיש לו זכות על האנשים בוילה, אם הם שומרים או לא. לדעתי המצב הזה אבסורד, מצב בו אשר יוצא צודק אפילו שכופה עצמו על אחרים ועוד רב הדיירים מקבלים את זה עליהם ומסתכלים עקום על מי שלא. למה זה אמור להיות ככה? אשר ידע שהוא נכנס לבית עם חבורה של חילוניים, מאיפה הבטחון הזה שכולם יסכימו לכבד אותו, מאיפה זכות הבקשה לכך? אז הוא אומר שהוא לא מכריח והוא מבקש יפה, אבל זה ברור שלבקשה כזו יש השלכות אם יתקלו בסירוב. עאלק כפייה אבל בעדינות. ועינב הנחש הזאת מצטרפת לאשר ושי ומחממת עוד קצת את העניינים בזמן ששפרה ישנה ולא יודעת מה הולך. וממתי בכלל שי נגד שפרה? מאז שהוא ראה שהיא מקשיבה לצבר ולא בגלל שהפריע לו ה"דווקא" שלה כמו שהוא קרה לזה. קנאי. הוא מבין שיש לו פה מתמודד חזק. יאללה שאשר כבר יחזור לאשתו ולתינוקת החדשה, שתכיר את אבא שלה, במקום להטיף על דת ולחלל שבת, להתפאר בטלוויזיה על השובינסט שהוא, כולל דעות פוליטיות שלדעתי צרות אופקים. בעיניי זה סוג של הישראלי המכוער. מה לעשות, יש או מליון או דת, אבל הוא לא מוכן לבחור, כמו ילד קטן, גם רוצה את המיליון וגם לכפות את הדת. אי אפשר לאכול את העוגה (גם לא שצבר עשה בשבת) ולהשאיר אותה שלמה.