עידכונים מהוילה PM, היום 34, 4.10

miracle8dl

New member
כנראה זה בגלל שאני רואה יותר את התוכנית

המרכזית ובערוץ 2 לא ממש מראים את הלכלוכים שלו ראיתי למשל איך הוא התנהג לנעמה, אבל הוא פשוט יודע להציג דברים כאילו שהוא תמיד צודק.. סוג של שטיפות מוח חח

JasPoint

New member
עד כמה שאני זוכר

עינב אמרה ששי נראה יותר טוב אבל אחרי 5 דקות שיחה צבר יהיה יותר מעניין משי

miracle8dl

New member
יכול להיות שאני באמת טועה, אבל נראה לי שאת

זה ונסה אמרה - שבהתחלה צבר נראה חנון אבל אחרי 5 דקות שיחה הוא יותר מענין משי

קודם כל- מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא ../images/Emo13.gif

על שי ראיתי ממש מההתחלה איזה אדם שפל הוא. העניין הוא שעכשיו הוא כבר לא עושה הצגות למצלמות והוא כבר לא יכול לשתוק. אחרי חודש הוא נשבר והתחיל לפתוח את הפה המלוכלך שלו. הכי קטע שהוא אומר שהוא נראה הכי טוב בבית. הוא הסתכל במראה בזמן האחרון? איתי וצבר שמים אותו בכיס הקטן!!! אגב, שמתם לב שהוא אמר שצבר גמד? צבר חכם ויפה פי מליון ממנו. אפס מאופס שכמותו. ככה זה, חרא סופו שיצוף...

ליאורי13

New member
בטוחה שהוא מאויים מצבר

אם הוא היה בטוח בעצמו הוא לא היה מרכל ועושה תככים כמו שהוא לא בטוח בעצמו שהוא "יפה" וכל שניה הוא מסתכל בראי לבדוק אולי הוא השתנה לטובה מבחינת היופי ---- שי רחוק מלהיות יפה הפה שלו נוזל כמו גמל, אפילו הגוף שלו עקום

bibaso

New member
המטרה של שי בתככים

שי מתאר לעצמו שאשר ועינב מצביעים לשיפרה הוא מנסה לדאוג לזה שהוא לא יהיה השני שלהם.

ליאורי13

New member
שי בא לוודא אצל אשר ועינב שהם אכן מצביעים

לשיפרה,ושני הטמבלים האלה מסרו לו את המידע בלי לחשוב פעמיים, משמע, שהם לא חכמים מספיק לקרוא מי זה שי האמיתי, למרות ששמעתי את אשר אומר לעינב שהוא לא סומך על שי, פה הטעות או הטיפשות של אשר שמסר לו מידע למרות שהוא לא סומך עליו אין לדעת אם הם לא יצביעו נגדו.

ליאורי13

New member
אולי זאת הטקטיקה של עינב להוציא משי מידע?

רק בהצבעות יהיה אפשר לדעת

MissPop

New member
גם אני חיבבתי את שי עד עכשיו ועוד השבוע

כשהוא דאג לרנין אמרתי לעצמי איזה בן אדם טוב אבל איכס, ככה לדבר על רנין וצבר, על מה? מה הם עשו? כלום. הוא מסית את האש נגדם וזה דוחה.

איזה בלאגן

נראה לי שפספסתי כמה דברים, כי בפעם האחרונה שבדקתי שי וצבר היו צמד חמד ופתאום שי מלכלך עליו על כל מיני דברים שלא הבנתי מה מפריע בזה. אני מקווה שצבר לא סומך על שי בעיניים עצומות. צבר חכם, אני סומכת עליו. בכל מקרה עד עכשיו לא ממש היתה לי בעיה עם שי, אני גם עכשיו מבינה אותו, כי הוא נלחם על המיליון, אז הוא פתאום נדבק ומלכלך (מי היה מאמין) עם עינב על כולם ולא להיפך כי הוא מבין שאת עינב אוהבים בחוץ אם היא ניצלה מכמה הדחות כבר, כנ"ל על יוסי. אני מבינה אותו. הוא משחק חכם, אבל בכ"ז אני מעדיפה את צבר שיש לו עקרונות מסויימים שגם מיליון שקל לא יכולים לשבור כי זה נמצא אצלו ממש חזק, ובכללי אני מעדיפה כאלה מאשר אנשים (וזה כבר לא קשור למיליון ולמשחק) שמוכנים להיות הכי מלוכלכים שיש ובצד שנח להם בו בזמן שנח להם. כביכול בלי עמוד שדרה. או לפחות בלי עמוד שדרה מוסרי בסיסי. אני מבינה למה צבר עשה היום בצק בשבת ואני מסכימה איתו לגמרי. אני מבינה את הקטע של הכבוד, אז הוא מתבטא בישיבה לארוחת שישי (דבר שבהרבה בתים חילוניים לא נהוג) אבל לא אמור להתבטא גם בשמירת שבת. למה אשר מרשה לעצמו בכלל לחשוב שיש לו זכות על האנשים בוילה, אם הם שומרים או לא. לדעתי המצב הזה אבסורד, מצב בו אשר יוצא צודק אפילו שכופה עצמו על אחרים ועוד רב הדיירים מקבלים את זה עליהם ומסתכלים עקום על מי שלא. למה זה אמור להיות ככה? אשר ידע שהוא נכנס לבית עם חבורה של חילוניים, מאיפה הבטחון הזה שכולם יסכימו לכבד אותו, מאיפה זכות הבקשה לכך? אז הוא אומר שהוא לא מכריח והוא מבקש יפה, אבל זה ברור שלבקשה כזו יש השלכות אם יתקלו בסירוב. עאלק כפייה אבל בעדינות. ועינב הנחש הזאת מצטרפת לאשר ושי ומחממת עוד קצת את העניינים בזמן ששפרה ישנה ולא יודעת מה הולך. וממתי בכלל שי נגד שפרה? מאז שהוא ראה שהיא מקשיבה לצבר ולא בגלל שהפריע לו ה"דווקא" שלה כמו שהוא קרה לזה. קנאי. הוא מבין שיש לו פה מתמודד חזק. יאללה שאשר כבר יחזור לאשתו ולתינוקת החדשה, שתכיר את אבא שלה, במקום להטיף על דת ולחלל שבת, להתפאר בטלוויזיה על השובינסט שהוא, כולל דעות פוליטיות שלדעתי צרות אופקים. בעיניי זה סוג של הישראלי המכוער. מה לעשות, יש או מליון או דת, אבל הוא לא מוכן לבחור, כמו ילד קטן, גם רוצה את המיליון וגם לכפות את הדת. אי אפשר לאכול את העוגה (גם לא שצבר עשה בשבת) ולהשאיר אותה שלמה.

yshy

New member
בבית הוא ירגיש הכי טוב

שם אף חילוני לא יזלזל בו, כנראה. מלכתחילה לא היה צריך להכנס לתוכנית, אם הוא לא יכול לחיות עם חילונים.

MissPop

New member
נכון, הם מכבדים אותו כשהם יושבים איתו בקידוש

הם לא חייבים... והם מכבדים אותו, אבל למה הם צריכים לשמור שבת אם הוא שומר? יש גבול, על זה לכעוס עליו? נו באמת... ועינב ושי מחממים את אשר על צבר ורנין... אני אוהבת את אשר אבל בקטע הזה הוא לא צודק. את הכעס שלו על שפרה אפשר להבין כי היא באמת מזלזלת באופן בוטה.

yshy

New member
גם אם שפרה תודח בגללו

הוא ימצא קורבן אחר להאשים אותו ב"דווקא".

TLV GUY2

New member
שי ועינב כבר מתכננים על יום כיפור

אמרו במפורש שינצלו את זה שהמצלמות לא מצלמות... אין בושה...

Ping Poong

New member
המצלמות יצלמו הכל ביום כיפור.

פשוט לא יהיה שידור חי.. אבל -תמיד- 24 שעות יש שם פיקוח על כל מה שהם אומרים ועושים.

למעלה