שירשור הפרק השבועי - פרק 10

יNOT

New member
אני כבר לא רואה עוד

יצא לי לראות קצת מהתוכנית המרכזית כי זה מה שמו לי מול העיניים (כנראה שאין סרטים טובים שאפשר לשים בחגים),שוב בגלל שאין פשוט אלטרנטיבה ראוייה לצפייה בטלוויזיה.

babylon4

New member
באמת אכזבה

האמת שכשצופים קבוע בערוץ 20 רואים את הרוב. הבעיה היא שלא מראים את תא הוידוים וכל מה שסביב ההדחה. אחרת לא הייתי רואה בכלל את התוכנית בערוץ 22

נועה21

New member
שי משליט טרור בבית!

לאף אחד אסור להעלות רעיון? כשעינב הציעה את הרעיון שלה הוא מעז לצעוק עליה, לומר שהיא מפונקת ושאף אחד בבית לא יסכים לרעיון שלה בעוד שכל מי שישב בחוץ דווקא היה בעד הרעיון שלה אבל לאף אחד אין את האומץ לעמוד מולו!!! הבעיה היא שאם היתה הדחה כרגיל ביום ראשון אז בטוח היו מעלים אותו להדחה אבל ההדחה הבאה תהיה רק ביום ראשון הקרוב ולבנתיים ממה שאני רואה בערוץ 20, שי כבר הבין שמתחממים עליו בבית והוא פשוט מוריד פרופיל עד יעבור זעם. תעיפו אותו כבר!

גם אני שמתי לב

ששי(אני לא פתטי) מוריד פרופיל..הוא יושב כמו ילד נזוף ומשתדל לא להתבלט יותר מידי אבל את הרוע והרשעות אי אפשר להסתיר והיום בבוקר הוא יצא על ליאון(אמא!!!!) בקשר למשהו עם הרימונים... איך שלא יהיה יש בשי (מי אמר על רנין שהיא פטתית) משהו מאוד מאוד לא נעים - הוא משרה אוירה של מועקה...

שי צעק על לאון..

בגלל שהוא לקח עם היד חופן מהגרעינים של הרימון אכל קצת ואז החזיר חזרה לקערה. לצעוק הוא לא היה צריך, נכון, אבל במה שהוא אמר הוא צדק.

טלטוש

New member
מי שיצא ראשון על לאון היתה דווקא עינב

עינב ישבה עם לאון ליד הדלפק שבמטבח. היא העירה ללאון על זה שהוא מחזיר את החרצנים של הרימונים בחזרה לצלחת הראשית, היא העירה לו בטון די גבוה, שי שמע ואפילו שלא ישב לידו גם הוא העיר לו ואמר לו שזה מגעיל ושיוציא את הפסולת מהצלחת.

droriko

New member
אני מודה שגם אני הייתי צורח עליו

ולא רק בפעם הזאת. ליאון הוא כמו ילד קטן שמדי פעם צריך לצעוק עליו כדי לחנך אותו , זה פתטי אבל מה לעשות ........

טלטוש

New member
זה באמת לא נימוסי

אתה לא בבית, וזו צלחת ראשית שכולם אוכלים ממנה. ובטלויזיה זה מקבל פרופורציות אחרות.

נכון ..אבל

ההבדל ביניהם היה שעינב (מה זה קשור) העירה לו בקולה ובדרכה הצעקנית ושי (זה כמו לבחור בין אמא לאבא)פשוט יצא עליו בצעקות , אין ספק שליאון היה מגעיל בקטע הזה אבל...כבר העירו לו לא צריך לצאת בכזאת כוחנות...שי (אני המנהיג כאן) התחיל להסתובב מסביב לליאון(אמא!!1) בצעקות מפחידות.... תזרקו את הצלחת וזהו!!! ליאון כבר הבין אחרי שעינב אמרה(צעקה)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טלטוש

New member
לא בדיוק מוריד פרופיל

נכון שהוא פחות מדבר, נכון שהוא מנסה פחות להשתלט. אבל אם מישהו ראה את שולחן ארוחת החג שבובליל האב הכין להם, אפשר היה לראות למי יש כבוד בבית. שי ישב בראש השולחן ( לא אבא בובליל המבוגר ממנו, לא אשר שערך את טקס החג, אלא דווקא שי) עם ידיים פרוסות על השולחן חזה נפוח, ונראה כמו דון קורלאונה בארוחה משפחתית. עינב כשהתפרצה עליו עשתה את זה בצדק, היא אמרה לו במילים אלו ואחרות שלא רק הוא מחליט אלא שיתן גם לאחרים להעלות רעיונות ולדבר עוד לפני שפוסלים אותם

דורוN

New member
או שהוא לקח ממש קשה את

תוכנית ההדחה ביום ראשון ,שבה שהשאירו אותו עם ג'ני לסוף. או שמישהו מבחוץ אמר לו שהוא לא נראה טוב בטלוויזיה ואנשים לא ממש מסמפטים אותו.אולי הרופא שיניים שעשה לו טיפול לפני כמה ימים.

פלדי1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אתמול וגם היום הוא ישב בראש השולחן כמו אפנדי. לפני הארוחה לא טרח בכלום , רק לטעום טעימות. מה ??? הם לא שמים לב? הערה קטנה נוספת . לפני הארוחה מישהו העיר כי צבר כנראה לא יבוא לאכול. מה אמר הבוס? מה איכפת לי ? אני לא מכריח אף אחד לאכול. למה מי הוא? אחראי על הזמנת הסועדים לארוחה? מישהו אוכל בשבילו או בגללו? כמו שאמרה נעמה : הוא מעריץ את עצמו , ללא גבולות.

למעלה