שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

קמבילי

New member
רנין היא אלופה בתמרונים מהירים

זוכר את השיחה שלה עם עינב שבה עינב אמרה: אם הצבעת לי אז את התפדחת, עושה לי קוצי מוצי כל היום ומצביעה להדיח אותי. עינב לא ידעה שרנין באמת הצביעה להדחתה. שנייה אחרי זה רנין כבר היתה חנוקה מדמעות בחדר האח הגדול והביעה את צערה וחרטתה העצומה על שהצביעה להדיח את חברתה הטובה עינב. כי לאישה הזאת יש חושים של שממית, היא מיד קלטה שזה חומר לשידור (מה שבאמת היתה) ורצה לשנות את התמונה. אותו דבר עכשיו: היא רוצה להתנקות מכל אשמה בפרשה הזאת ולכן מפנה במומחיות את רגשות הכעס של הדיירים כלפי ההפקה.

יNOT

New member
../images/Emo12.gif פתאום נזכרתי

את עדיין שולחת 20 SMSים לתוכנית, ,ועדיין מאמינה שאפשר להדיח משתתפים בתוכנית למרות שזה הוסבר (ע"י אחרים ) למה זה לא הגיוני?

beep beep

New member
נו גברת קמבילי, מה דעתך עכשיו?

לאחר שנודע מתייסיר שהוא מסר את המכתב שהתעופף לחצר לידי הקופרמנים? תתכמנו, תביימו, תבשלו אבל תעשו את זה מקצועי ולא חפיף.

יNOT

New member
וואללה ../images/Emo4.gif

אז לפי מה שאת אומרת כל אחד יכול להיכנס למתחם, מספיק קרוב בשביל לזרוק אבנים לתוך הווילה
ענק ! לפי זה אני מתפלא שהם לא קיבלו כבר עשרות אבנים בראש , כי יש להם הרי כל כך הרבה שונאים בפורום, שהיו בשמחה הולכים ומשליכים אבנים במקום לקלל ,לא?!

Antonio Montana

New member
שפרה לא יודעת מי זה צ'אק נוריס!

סחטיין לצבר על האזכור, למרות שהוא עדיין מחוק בפנקס של אנטוניו מונטנה. חוצמזה, נמאס מה Chronicles של שפרה. עושים ליוסי משפט נירנברג על זה שהוא פלט עליה מילה לא נעימה (שנכונה, בלי שום קשר) ועכשיו חקירת אינקוויזציה מזורגגת על מי לקח את כלי הסריגה שלה. מזל שהיא לא שמעה את מה שיוסי אמר, כשהוא דיבר עם איתי. בטח גם על זה היו "צבר נוטריון בע"מ" היה פותח באיזה הליך משפטי...

Antonio Montana

New member
אני נוטה להאמין שזו הייתה שפרה.

למרות שבשבריר השנייה, האפשרות להתבלבל בין הקולות סבירה (כי לא ראו, ממה שאני זוכר). רק צפייה נוספת תגיד.

ordiki

New member
ליאון בדוק

וזה גם בסדר גמור לא לדעת מי זה צ'אק נוריס, אפשר לחשוב איזה שחקן מהולל הוא.

aשרון

New member
הפתעה.....

בסוף הראו את שפרה מתחרפנת מהעלמות המסרגות שלה, אבל כל הכבוד לה שקיבלה את זה כמו גדולה וידעה להמשיך הלאה. מעניין אם יכניסו את תייסיר או את אחד המשתתפים שהודחו? הנה זה מתחיל שווווווווווווווווווב.....

../images/Emo46.gif עריכת התוכנית מוציאה אותי מדעתי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

די די להרוס את התוכנית! אנשים אוהבים אנשים אחרים בבית חוץ משפרה וצבר , זה מוציא את כל החשק לראות את התוכנית. שפרה הזו כבר יצאה לחצי מהצופים מהתחת

עדידי15

New member
למה לא מראים את הקטע ששפרה קראה ליוסי שמוק

אם הבובלילים היו מקללים אותה ישר היו מראים.

למעלה