שרשור חזרה לבית הספר

אניייייי :)

טוב שמעו אני עולה(עליתי
) לי'... עכשיו זה בצפר חדש והכל... ושמעו.. כ-מההההההההההה חתיכיםםםםםםםםםםםםםםםםם גאדדדדדדדדדדדדדד אז ככה.. היה משעמם.. אבל בקטנה.. :) יש לנו חראאאאאאאאאאא כיתה.. מבחינת הבנות זה עוד בסדר.. אבל מבחינת בנים.. דמאט אין בן אחד נורמלי.. או חתיך.. :) חראאאאאאאאא מחנכת.. חחח לא שאני מכירה אותה.. אבל בכל זאת... חראאאאאאאאא מערכת.. היא כל כך עמוסה.. חוץ מיום חמישי אני כל כך אובהת את יום חמישי! :) אני לומדת רק 3 שעות-ברוך השם!! וקרן.. זה בסדר.. חבשתי אולסטואר שחורות גבוהות וכמה אמרו לי: וואוו נוי נהייתה פריקית :) גם לנו אסור צבעים בשיער.. :( אבל לק?! ברור שמותר לק לפחות אצלנו XD קיצר תבינו אותי....!! :) חחח

אני לישנוא בית ספר :| ../images/Emo192.gif

אממ היום עבר לי בסדר.... יחסית לבית ספר... הדבר הכי טוב שקרה זה... אממ... קשה להחליט :O הדבר הכי רע שקרה שכולם חשבו שבילעע הוא בת :[ וישבתי שעה בשמש באיזה טקס משעמם של כיתות א' אם הנאומים של ראש המועצה! ולהקת מחול שלא יודעים לירקוד ביכלל! ואני ממש אבל ממש לא רוצה לחזור לבית ספר! אני רוצה חופש! לפעמים אני מקנא בציפורים XD שנת לימודים שמחה גם לך ולכול הפורום הנחמד
(מעניין איך היא תיהיה שמחה?) משהו להוסיף... [?] *חושבת* נופ אין לי D=

YuviR

New member
וואי אתם לא יודעים מה קרה לי.

זה היה היום הראשון שלי בתיכון. בטקס פתיחת שנה, קראו לכל אחד מהי'ניקים שרק הגיעו לעלות לבמה, אחד אחד. אז כשקראו בשם שלי מן כזה רצתי במורד המדרגות לכיוון הבמה ופשוט נתקעתי במדרגה והבאתי את החלקה של החיים שלי! פשוט מן כזה צנחתי לרצפה
זה היה כל כך נורא
המזל הוא שאף אחד כמעט לא ראה, אלא רק אלה שישבו בשורות לידי. כשנפלתי אז מן כזה התיישבתי מייד על הרצפה והסתכלתי למעלה לראות מי ראה ושמעתי משמאלי מישהו אומר "לא נורא, לא נורא!" מעניין מי זה היה!! וואי אז פשוט קמתי ורצתי לבמה והתחבאתי מאחורי החברים שלי
אוף! רק לי דברים כאלה קורים ביום הראשון בתיכון! זה היה כל כך מביש ;[[[[[ אבל חוץ מזה היה נחמד, ואני מחכה למחר לשיעור מוזיקה. ואני עדיין לא מאמינה שזה קרה. לי. החברים שלי צחקו עליי שעותתת

YuviR

New member
חחח תודה ../images/Emo3.gif גם לך

זה לא היה מצחיק! זה היה עצוב

dorkiflitz

New member
אווו גאד.. מאיפה להתחיל?!

אולי להתחיל בזה שכשמחפשים את עצמך ברשימות אתה לא נמצא בשום רשימה?! כן, כן. כאן מתחילים לחשוב שהעיפו אותך מהבצפר בלי שום הודעה מוקדמת. הלכתי וחפשתי את עצמי ואני לא נמצאת בשום רשימה, לא בגרפיקה, לא במוגבר לא ברשימה של מת' 4 יחידות. ואז גיליתי שהורידו אותי ואת שתי חברות שלי לפאקינג 3 יחידות!
(חכו זה לא הסוף) כאילו, פאק!!!1 למה עכשיו אומרים לנו<?! אחרי כל החופש שקנינו ספרים ל4 יחידות, שעשינו את העבודה המזדיינת של 4 יחידות והצאנו כסף על מלייאן שיעורים פרטיים, עכשיו, עכשיו מודיעים לנו על זה?!?! בקיצור, אחרי הצרחות שצרחתי על היועצת שלי בבצפר, החזירו את שלושתנו ל4 יחידות (כפרעליי
) אחר כך שאלתי אותה למה אני לא נמצאת ברשימת שמות של: גרפיקה,ביולוגיה,מוגבר ועוד.. אז הסבירו לי שעוד השאירו אותי עם הבחירה של פאקינג כיתה ט'!!!!!! כיתה ט'!!! קולטים!? כאילו אני בי"א!!! שיניתי 4 מגמות מאז כיתה ט'!!! אעהעהעה בצפר מפגרררררררר$#@@$
אחרי תור מאוווווווווד ארוך ליועצת, שאשכרה הרגשנו כמו לא יודעת מה, כולנו דחוסים בתוך מסדרון צר וקטן איזה 20 איש, נכנסו לחדר של היועצת (כואסימא שלה איזה מזגן יש לה שם!!!) והחזרתי את עצמי לבצפר.
וכן, הספיקו לתת לנו שיעורים. בצפר מפגר! ארר. (ד"א.. משהו קרא? XD)

dorkiflitz

New member
אה כן.. המערכת שלי למחר..../images/Emo27.gif

אני אחסוך לכם את הזוועה ואני אגיד לכם שמחר אני מסיימת ב7. בערב.

אני קראתי ../images/Emo9.gif ../images/Emo192.gif

אבל לא הבנתי מזה 4 יחידות 3 יחידות... אפשר הסבר? XD

dorkiflitz

New member
../images/Emo27.gif

איך אני אסביר לך.. אממ. יחידות זה יענו בגרויות.. אם עשיתי שנה שעברה יחידה אחת אז למדתי פרק כלשהוא בכל המושג הענק שנקרא מת'.. (בלעכס) ואני עושה 4 יחידות. ככה שאאני צריכה לעשות 4 בגרויות במת'.. כל יחידה היא פרק מסוים.. כש5 יחידות עושים יחידה אחת יותר ולומדים קשה יותר.. כלומר החרשנים. ו3 יחידות עושים פחות.. אעהעהעה אני כל כך לא טובה בלהסביר.. הבנת? חחח

Rukia nik

New member
שאלה~

באיזה כיתה את שאת לא יודעת מזה יחידות?
זו סתם שאלה, אם את לא רוצה, אל תעני!

אני בת 11 ../images/Emo192.gif

אני בכיתה ו' ואני ושירה באותה הכיתה D: אז אני לא יודעת מזה :] *ולא לענות בימקומי בבקשה*

eden55

New member
עונה..

עבר עלי יום נחמד.. הדבר הכי טוב זה לפגוש תלימודים והדבר הרע לגלות שיש לך מלא בגרויות בסוף שנה בעעעעעעעעע

בעעע היה משעמם

דבר אחד טוב שהיה זה שיש לי כיתה עם מזגן מצויין ודבר אחד רע זה המערכת שלי רארר היא לא הגיונית (נסו אתם ללמוד 3 שעות מטמתיקה אזרחות ספורט ואז 3 שעות ביולוגיה!) דיי אני רוצה חופשש *גמאני רוצה לישון!*~~בפוך~עם~ביל~~~>

raisingirl

New member
לא היה משו...

כזה בסדר... כתה מלאה בפרחות מזויינות יש לי [בעעע]

למעלה