אהההה סתם. אוווו! תודה רבה! בהצלחה לכולכן!! אני לא מצליחה להרדם
E Ever Dream Of Me New member 2/9/07 #88 *מרגש עד דמעות* הו, איזה נחמדה את !! תודה רבה, ובהצלחה גם לך , אני עכשיו עולה לי' תחילת בגרויות---> שמישהו יגיד שזה לא סיוט. בהצלחה לכל הפורום!! מגיע לכולם להצליח
*מרגש עד דמעות* הו, איזה נחמדה את !! תודה רבה, ובהצלחה גם לך , אני עכשיו עולה לי' תחילת בגרויות---> שמישהו יגיד שזה לא סיוט. בהצלחה לכל הפורום!! מגיע לכולם להצליח
Y Yamix New member 2/9/07 #93 זה לא סיוט בהשוואה לי"ב../images/Emo6.gif, וד"א אני חדשה ../images/Emo13.gif
R raisingirl New member 2/9/07 #90 תודה תודה תודה תודה ! לכולם שנת לימודים נעימה ושכולם יחזרו לפה אחרי הבצפר !!! D:
ש שנינוושש New member 2/9/07 #91 תתתתתווווווודהההההה../images/Emo24.gif שנת לימוודים מוצלחתת לכוולםםםםםםםםםםם
C chocolate chips New member 2/9/07 #92 ../images/Emo176.gif אני שוב חוזרת ומזכירה יש לי מורה מטרידה!!! ובל זאת... שנה טובה לכוווווווווווולם בהצלחה בבגרויות ומי שעוד אין לי בגרויות [אהמ אני!!] אז שיהיה שנה טובה ומוצלחות עם כמה שפחות הטרדות!!
../images/Emo176.gif אני שוב חוזרת ומזכירה יש לי מורה מטרידה!!! ובל זאת... שנה טובה לכוווווווווווולם בהצלחה בבגרויות ומי שעוד אין לי בגרויות [אהמ אני!!] אז שיהיה שנה טובה ומוצלחות עם כמה שפחות הטרדות!!
ת תמר קאוליץ New member 2/9/07 #96 ../images/Emo191.gif תודה רבה:] אז.. כיתה ח' הא? זה כ"כ מגניב! אנחנו הכיתה הגדולה של בית ספר וכולם קטנים כאלה XD אנחנו הולכים במסדרונות... מגניבים וזה... :]
../images/Emo191.gif תודה רבה:] אז.. כיתה ח' הא? זה כ"כ מגניב! אנחנו הכיתה הגדולה של בית ספר וכולם קטנים כאלה XD אנחנו הולכים במסדרונות... מגניבים וזה... :]
R Rock This Party New member 2/9/07 #107 הווווווווו חמדת ליבי! עשית לי בום בום בלב! D: בהצלחה לכולם!!!!!!!! קצת באיחור אבל בכל זאת D;
D dirty look New member 2/9/07 #149 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה היה מעודד
ע עברי לידר המלך1 New member 2/9/07 #178 טנקס... ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולם..! ובקשר לבגריות.. יהייה טובבבבבבבב
L LiHiLuSh New member 2/9/07 #179 ../images/Emo45.gifבאמת היה טוב ואני אחת שמבינה חח יש לי השנ השנה* 5 >< שנה שעברה היה לי רק 2 XD