שרשור פרק 13- ההדחה

dacou194

New member
נועם ../images/Emo45.gif ליה ../images/Emo31.gif

היא שובניסטית
אבל התחלתי לחבב אותה...

LoveMyLife

New member
למה לא חושבים להדיח את עידן?

דיברו על מושיק, מולי, גיא.. למה אף אחד לא רוצה להדיח את עידן??

אוהד 49

New member
כי חושבים להדיח את החזקים..

וחוץ מזה, שעידן ומושיק מאוד קרובים ואף אחד לא יתעסק איתו..ובכלל זה קרב להעיף את 2 החזקים במשחק!!! כולם ממוקדים בקרב הזה.. סביב זה כל הפרק מתמקד.

זה ממכר

New member
איפה איפה כל אלו שדוד של סבא שלהם

הוא מישהו מההפקה והוא יודע מי יודח, איפה איפה כל אלו שצועקים ספויילרים ויודעים מי יעוף פאק איזה מתח 2 עפים יאוו תענוג

אונגי2

New member
פרק מעולה ../images/Emo70.gif

אני מאושר כי ויקה שוב ניצחה!!! (למרות שאני מתאר לעצמי שמול 2 בנים היא כבר לא תשרוד). וגם מזה שחוזרים ביום רביעי לסבאנה וג'יבארו!!! אבל... עד יום רביעי אני אהיה במתח, ובסופו של דבר אני מתאר לעצמי שיעיפו את נועם. וזה יהיה פשוט אסון!!!

shy6

New member
האם אני היחיד שמרגיש עכשיו מטומטם??

מושכים אותי 2 תוכניות באורך של שעה ומשהו בלי הדחה.

הפרק המרתק ביותר לדעתי

היה לי פה דיון לפני כמה זמן אם ויקה באמת מסוגלת לשרוד על אי המתים, והנה צדקתי! ויקה ניצחה גם את עומר וגם את סיון במשימה פיזית ומשימה מגעילה.. וזה מראה שבאמת טעו לגביה והיא לא היתה החלשה במשחק (אבל אני בספק גדול אם היא תשרוד על אי המתים את אחד מהגברים שיעיפו). דן מנוול! וצפיתי מראש את זה שהוא יסתדר עם כולן אבל שורה לא תאהב אותו במיוחד
הקרב עם בולי העץ היה חזק ביותר גם שם חזיתי את תוצאות הנפילה של הגברים, רק שהייתי כמעט בטוח שנועם ינצח בסופו של דבר.. וזה היה מאכזב, במיוחד בגלל שיש הדחה כפולה.. ועכשיו אני כמעט בטוח שנועם יעוף, וזה יהיה אחד הדברים הגרועים (למרות שיהיה מגניב לרואת אותו שורד עד הסוף באי המתים). הדבר המעצבן של הפרק היו ההערות של גיא זוארץ תוך כדי משימת החסינות: "נועם מראה סימני שבירה" "גיא כמעט נופל אבל הוא נאבק חזק בעגלי הזיעה נשנכסים לו לעיניים", "למולי מגרד מאוד בביצים, אם הוא לא יגרד הוא מאה אחוז ישבר תוך שנייה!"

omrimayo

New member
פרק מפגר, מולי בחוץ מסבאנה... ג'בארו:

אממ... הייתי אומר נעם... אבל לגבי מולי אני סגור. הרי החבר'ה שבסבאנה התעצבנו על מלי ובצדק למען האמת שהוא התלבט בין גיא לנעם... אז מן הסתם הם יעיפו אותו ולא מישו אחר מהשבט שלהם כי ה-3 האחרים ביחד וג'בארו ישמחו להצטרף אליהם כמובן. בג'בארו קצת יותר בעייתי כי שם משה לא יצטרף ויעיף את נעם... ונעם לא יבחר בעצמו וזה יוצר מצב של כמעט שווין... לכן בג'בארו זה פתוח בסבאנה לא. לצערי.

LiRs Lullaby

New member
בואנה, באיזה סרט אתה חי?

אתה כל שבוע אומר שיעיפו את מולי. לפי מה שרואים כרגע הקרב הוא בין הדחה של גיא והדחה של נעם. שום קשר למולי. ומאחר ומדיחים שניים - בטוח שידיחו את את נעם וגיא....

omrimayo

New member
נדבר על זה יום רביעי? מתערב...

איתך מעכשיו על מה שבא לך ואני עומד במילה שלי. הקרב כבר לא בין גיא... תפנים, השבט שלו לא ידיח אותו אבל את מולי כן כי הוא נתפס בפרק הזה כמי שיבגוד בסבאנה כי הוא התנהג כמו מפגר ותכלס מגיע לו לעוף על המהלך הממש טיפשי הזה, ואגב... קרא את התגובות של שאר האנשים ותראה שמי באמת בסכון ממשי מסבאנה זהו מולי ולא אף אחד אחר אז כנראה שאני לא היחידי שחושב כך.

LiRs Lullaby

New member
השבט שלו לא ידיח אותו

אבל השבט של ג'יבארו יעמוד לצד נעם וכן יבחר בגיא. אם מולי יעוף זה בהחלט יגיע לו על זה שהוא מוכר ככה חבר שבט שהיה איתו הרבה זמן. קראתי את התגובות - רובן הגדול מצר על נעם. על מולי לא שמעתי יותר מדי. ואני בת

omrimayo

New member
סורי, בכ"א...

חברי שבט סבאנה יצביעו מולי שזה 3... נאמר וג'בארו יצביעו לגיא? זה 3... מולי לא יצביע לגיא, כי הוא לא חכם מספיק... ואיכשהו הוא כן יעוף. לגבי נעם... אם לא הטוויסט הזה המיותר הוא היה הולך הבייתה לגמרי, לא שאני שונא אותו אבל זה מה שצריך לקרות וזה מה שהיה צריך לקרות פשוט, עכשיו לדעתי בגלל זה יש לו סיכויים טובים להישאר במקרים של תיקו וחשיבה מהירה ולא ממש הגיונית ובכך הוא לא יעוף ואני אומר שמולי עף בטוח ודווקא פתאום יש לי תחושה שאלכס יילך.

LiRs Lullaby

New member
למה ששבט סבאנה יצביע לגיא?

הרי מושיק כבר כרת ברית עם עידן, גיא ומולי (בתקווה) שהם יצביעו נגד נעם..... מצד שני, עכשיו שאין סכנה מרחפת מעל מושיק, הם לא חייבים להוריד את נעם..... ג'יבארו כבר יצביעו לגיא........ ואם מולי לא טיפש הוא לא יצביע לגיא. זה נראה לי כמו סתם עריכה שמוציאה אותו כזה דביל. בקיצור - הכל יכול להשתנות בעקבות ההדחה הכפולה.

adiroy

New member
ביזיון של ההפקה

אני רוצה לומר להפקה שהמניפולציה שהם עשו בכדי לדלל את אוכלוסיית הבנים אך להשאיר את דן במשחק ממש זולה ולא לעניין! ואף הורסת את החשק לצפות בסידרה שכן בכל פעם שיהיה משהו שלא ימצא חן בעייני ההפקה הם יעשו שינוי בחוקים בצורה כה בוטה בקיצור כלום לא תלוי בשורדים אלא בהחלטת ההפקה, פשוט ביזיון. בתור צופה הדוקה של הישרדות האמריקאית, נכון שהם עושים שינויים בשבטים, אך הכל נעשה בהגרלות ולא ע"י בחירה מראש של ההפקה. ביזיון!!!

למעלה