שרשור פרק 13- ההדחה

BKE

New member
../images/Emo184.gifגאדמט לזה לא ציפיתי . ../images/Emo58.gif

היה פרק חזק
אני מהמרת שמי שיודח מסבאנה זה עידן ומג'יבארו זה משה .

אוהד 49

New member
מה? חחח דווקא 2 האנשים שהכי לא דיברו

עליהם (בהקשר של הדחה)
חחחח...אף אחד לא מתעסק בהם בכלל, זה הקרב בין מושיק לנועם שכולם מדברים עליו..

BKE

New member
יש בזה משהו נכון כי נגיד משה היה עף או אלכס

הבנות לא היו בוכות כ"כ כמו שהן בכו בפרומו
אז כנראה שרוב הסיכויים שנועם עף . אבל למה שאלכס ומשה ירצו להדיח את נועם ? אני מחכה רק שדן יעוף ;;;

shavitt93

New member
אל תישכחו שהפרומואים מבלבלים תמיד

אז לכו תידעו אולי גנבו להם את השמפו והם בוכות חח הכל יכול להיות

אוהד 49

New member
מ-ו-ש-י-ק!!! אין עליו!!!!

וכל מילה מיותרת. אבל בכל זאת אגיד
...... הבנאדם שהכי מגיע לו בעולם! הכי תותח שיש, הכי מלך פשוט אלוף!! הכי מוסרי והכי נאמן וחמוד וסימפטי. לא רב עם אף אחד, משחק חכם, מדבר דברי חוכמה- פשוט ה-כ-ל! האיש מלך אמיתי... יאללה איזה קרב היה בינו לבין נועם, מדהים..כבר התחלתי לחשוב שאולי מושיק יפסיד אבל שוב הוא הראה כמה הוא תותח! הבנאדם הכי חזק בכל המשחק!! אין מילה אחת רעה להגיד עליו, פשוט אין. אפילו לא אחת!. אמן שייקח!! באמת הכי מגיע לו! הוא תמיד עוזר לכולם והכל..אין אין...פשוט אחלה גבר ובנאדם מדהים!

יובלוש26

New member
מושיק סוס על פשוט.

והוא הוא בן 47 וככה.. זה לא רגיל.. אבל אני עדיין לא רוצה שנעם יעוף, כאילו אני רוצה את שניהם במשחק.

אוהד 49

New member
גם אני../images/Emo8.gif

אבל זה כבר דיי ברור שאחד מהם יעוף
... ואם לבחור בין מושיק לנועם- זה מושיק! (למרות שאני ממש לא שונא את נועם, להיפך! אני אוהב אותו..אבל אם זה נגד מושיק, אז רק מושיק המלך!!!!!)

מה יא

New member
אמן עידון קקון ומשה הדפוק יעופו../images/Emo9.gif../images/Emo96.gif

אני לא מבינה איך אף אחד לא חושב אפילו על להעיף את משה. ואיך יצא שבתוכנית אחת יש שני מושיקו?
זה לא שם נפוץ בכלל

LoveMyLife

New member
באמת מוזר ומעצבן

שבמקום להעיף את מי שחלש מעיפים את החזק. יכול להיווצר מצב שהחלש הוא זה שישרוד בסוף, למרות שהוא חלש!!!

אוהד 49

New member
../images/Emo12.gifלמה? אני אוהב את עידן!!

ולגביי הדבר השני שאמרת, מהסיבה הפשוטה שאסטרטגית- יותר עדיף להוציא את החזק וככה אתה נישאר עם החלשים שאתה ביתרון עליהם. חוץ מזה, אף אחד לא חושב על להעיף את משה כי כולם עסוקים בלהעיף אחד את השני. משה לא מזיק ולא כלום, בחור נחמד, וסימפטי..אז לעף אחד אין אינטרס להעיף אותו

מה יא

New member
עידן פשוט חופר../images/Emo96.gif

ומילא היה סתם חופר, הייתי אומרת וואלה יש לו מה להגיד, אבל הוא חופר בלי טיפת אינטיליגנציה ועם כל מיני ביטויים שאני לא יודעת מאיפה הוא מקריץ... זה הופך אותו לבלתי אפשרי לצפייה. זה פשוט לא השלב להעיף את החזקים כרגע. כי עובדה שהם הפסידו לבנות נכון? באתגר שהוא יחסית פיזי... הם צריכים כמה שיותר אנשים חזקים כרגע, ובשלבים מאוחרים יותר לחשוב את מי מהחזקים להדיח. כי תכלס מה זה עוזר למישהו להיות חזק בין חלשים, ואז הקבוצה מפסידה בכל המשימות, ובסופו של דבר הם יעיפו אותו על תקן החזק בדיוק כמו שהוא העיף אחרים. ובעובדה שההפקה עשתה מיני-דן לנועם
, כי הוא הכי טוב שם...

Fall Out Shir

New member
הוא לא רק חופר.

יש בו משהו שגורם לך לאהוב אותו, אבל כל מה שהוא אומר "מאחורי הקלעים" בעצם מראה על האני האמיתי שלו. שהוא, הרבה יותר שלילי ואנטיפת מהעידן שהוא מנסה ליצור.

מה יא

New member
חח דווקא לא../images/Emo96.gif

מההתחלה היתה לו תסבוכת קוריצה ותסבוכת אמא והוא בכללי מוזר וחופרררררררררררררררררררררררררררררררררר פשששששש חרררר פשששש..
ולשני שהגיב - הקקון זה בכוונה, ואולי להרבה אנשים קוראים משה אבל לא יותר מגיא, נועם או עידן... ותסכים איתי שיש סבירות די נמוכה ששני אנשים עם אותו שם יתחרו באותה תוכנית טלוויזיה, ובמקרה לשניהם קוראים בשם חיבה מושיקו

אוהד 49

New member
יותר טוב עידן מאשר דן..

אני עוד מההתחלה אהבתי את עידן. הוא אחלה! אהבתי את זה שהוא הגן על קוריצה ואמר "מי שרוצה אותה ייצטרך לעבור דרכי"..ואיזה "בלי טיפת אינטיליגנציה"? על מה את מדברת? עובדה שהוא הגיע לשלבים המאוחרים, מבלי לעורר אף חשד של אחד המתמודדים האחרים ומבלי להתבלט ולעורר ויכוחים ולריב עם אנשים. להיפך- אם כבר, הוא הכי חכם שם!! הנה, עובדה, תיראי את דן ואיך הוא משחק. על דן עלו..עכשיו כולם יודעים שהוא נחש, ולא אמין, שרק מחכה שמישהו ייסתובב בשביל לתקוע לו סכין בגב. גם אם הוא "בברית" עם אותו בנאדם. כולם רואים איזה מלוכלך הוא ואיזה טיפש ומגעיל. לעומת זאת על עידן, שמשחק את אותה אסטרטגיה (של להיות תמים) עליו אף אחד לא עלה ואף אחד גם לא חושב את זה.. זה רק מראה שהוא משחק הכי נכון והכי חכם!! מתי הם הפסידו לבנות, בחסינות? (במשימה עם העיינים הקשורות?) או ב-sos? בSOS זה דיי ברור כבר איך הם ניצחו, אמרו ודיברו על זה פה כבר 200 פעם לכן אני לא ארחיב. ובמשימת החסינות, זאת הייתה המשימה הכי לא פיזית שיש!! איפה פה את רואה פיזיות?...הם היו צריכים להדריך את האנשים כשעינייהם סגורות וזהו..אין פה שום כחו פיזי. לא יודע על איזה כוח פיזי את מדברת פה..

מה יא

New member
טוב, אני גם בעד קוריצה../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

אבל עידן מטומטם, הוא מתבטא כמו מישהו שחושב שהוא ממש חכם... אבל כל מילה שלו צועקת "אהבללל!!!!11" בסדר אולי הוא משחק די אסטרטגי אבל אני לא אתפלא אם שונאים אותו למרות שהוא לא עושה כלום לאפחד (בנתיים). וחוץ מזה אני לא דיברתי מבחינה אסטרטגית, הוא פשוט לא מתבטא כמו שצריך וזה משהו מאוד חשוב, בטלוויזיה במיוחד. וגם לא אמרתי שדן משחק חכם. או יודע להתבטא... כולם שם לא מבריקים בקטע הזה
כן התכוונתי לחסינות וזה יחסית פיזי, לא מאוד פיזי אבל אי אפשר לתת לבנים נגד בנות משימה לגמרי פיזית ככה שיחסית למשימות רגילות, זה לא היה פיזי אבל בהתחשב במצב, זה היה פיזי
התכוונתי יותר שלבנות לא היה ייתרון ראשוני (כמו בSOS שכביכול בנות יותר יצירתיות...) והסיכוי שלהם לנצח היה די שווה.

אוהד 49

New member
../images/Emo12.gif הוא ממש לא מטומטם...

בכל מקרה אני אוהב אותו דווקא, עוד מההתחלה..נכון שיש לו לפעמים יציאות שגרמו לי להתעבן/או להיות בשוק ממנו, אבל עוד ניקשרתי אליו מהפרק הראשון..ככה שאני לא יכול לשנוא אותו, גם אם אני רוצה (מה שממש לא). היציאה שהכי גרמה לי להיות בהלם ממנו זה שהוא אמר (משהו בסביבות הפרק 9-12 לא זוכר בדיוק איזה) שהוא סתם מעמיד פנים שהוא נחמד והכל. ובאמת שהייתי בשוק!! כי הוא גם גרם לי (ולעוד הרבה צופים) שהוא אכן כזה. חמוד, מצחיק, נחמד, סימפטי ועוד...ואז פתאום הוא אומר לי "זה הכל הצגה" - מזה התאכזבתי.. ואני דווקא חושב שהוא מתבטא סבבה. ואף אחד לא שונא אותו זאת בדיוק בנקודה.ולא ממש הבנתי את השורה האחרונה(על הSOS)
אבל אם הבנתי נכון, את אומרת שהמשימה הייתה שווה?? אז אם כן, תעברי בדפי הפורום ותיסתכלי עד כמה לא צודקת הייתה המשימה

shavitt93

New member
עידן קפון * חח קקון

לא שם נפוץ? טוב שלא לחצי עם ישראל קוראים משה

אין מה לכתוב ;\

במידה ונעם הולך, זה ממש מדכא ומבאס, אבל אני בטוח שהוא ישרוד את כולם באי המתים. ויקה מעצבנת אותי! היא לא מפסיקה לנצח ארגגגגגג. נעם ומושיק סוסים

למעלה