שרשור פרק 13- ההדחה

מסויאס

New member
אני מניאק עם הבנות היו מפסידות הם לא היו

מדיחים 2. הכל שם דפוק בהפקה של התוכנית הזאת פסיכופטים ממש.

Ori California

New member
פאקקק איזה פרק גאוני,הפרק הכי טוב שהיה

עד עכשיוD: אבל הם חייבים להיות החלטיים יותר,העורכים של הסדרה.נמאס שכל חצי דקה הם פועלים לפי העדיפויות שלהם.הם רואים שהולכים להדיח את דן אז מעבירים אותו לבנות,רואים שרוצים להדיח אחד או מסבאנה או מג'יברו אז מדיחים 2 ואז עוד מחזירים אותם לשבטים המקוריים,זה אדיוטי:S אבל נגיד...ונראה לי שידיחו את גיא,ובקשר לג'יברו שיעפו כבר את משה!

Ori California

New member
חח ושמתם לב כמה התבלבלו בפרק?

גיא אמר "זה אתגר הכוח הכפול החשוב ביותר" או משו כזה,שזה בכלל אתגר חסינות אישית
בחסניות קבוצתית עידן קרא למשה "מושיקו" וגיאזוארץ קרא למושיקו משה
מסטולים שםXD

XקוקיX

New member
פרק מזעזע, נוראי :(

בטוח יעיפו את נעם וזה הולך להיות הדבר הכי נוראי בעולם :'(

אוהד 49

New member
הדבר הכי נורא שיכול לקרות

זה אם היו מעיפים את משה..נועם זה הדבר השני הנוראי
...

lordof the

New member
"מרוב טווסיטים לא רואים את המתח"

זה מה שיש לי להגיד על הסדרה. הם מנסים לעשות כל כך הרבה טוויסטים שזה כבר נהיה פתטי. רוב הטווסיטים כבר הופכים לצפויים, וזה הורס מההנאה של הפרק. הם צריכים להפסיק לנסות "להפתיע" את הצופים ולהתרכז בדברים הקטנים והחשובים - עריכה, עריכה ומשימות. בהתחלה התלהבתי, עכשיו אני אדיש. די

מסויאס

New member
כל תוכנית ממציאים משהו איזה השרדות

הכל שם בולשיט ההפקה הזאת דפקה את הכל.

פנומן 72

New member
כמו שזה נראה עכשיו

אם העורכים רוצים להעיף מישהו מהתוכנית הם יעשו הכל כדי שהוא יעוף. להעביר את דן היה סנונית ראשונה. בפעם הבאה אם ירצו להעיף את מולי - הם יעשו שבט אחד שבו רק מולי, הוא יפסיד בחסינות, ויאלץ להעיף את עצמו ...

Imai

New member
צודק,

הם היו צריכים להשאיר את המצב כמו שהוא ולא לשחק עם שני השבטים. וזה ממש נמאס המשחק שלהם עם הפרקים. אמור להיות פרק אחד משימה ביום רביעי. ופרק אחד הדחה ביום שבת. ההפקה צריכה להשאיר את זה ככה, ולא לשחק עם זה, זה לא מותח, זה מעצבן.

אורפל 1

New member
יום הדין מגיע

מי ילך הביתה איזה
רק לא נעם ומולי סוף סוף הוכיח את עצמו ומושיק כל הכבוד על הקרב שחקת אותה ודן תחזור לבנים אבא שלך בטח קנה את המשחק סדר לך מקום טוב

shavitt93

New member
לדעתי זה מה שיקרה אחרי שיעיפו שתיי בנים

דן יחזור לקבוצת הבנים ופעם הבאה שהם מפסידים הוא יעוף לצערייייי

אורפל 1

New member
מה אכפת לך שדן יעוף גם ככה הוא לא עושה כלום

לפי דעתי היו צריכים לסדר את נעם או את מולי או את גיא אפלו את קקון או את משה ומשיקו וגם את אלכס אגב הם בצען משחק חסינות חזק ומגיע להם

shavitt93

New member
שמעיי ...

אני היתאהבתי בדן איך שראיתי אותו אי אפשר להיתווכח עם זזה :p ואני גם מתה על נועם בלי שום קשר מקווה מאוד מאוד מאוד שהוא לא יעוף , .. \= אחד החזקים שמה

גם אני התאהבתי בדן על השנייה הראשונה

שראיתי אותו....
מקווה שהוא לא יעוף ..

יותר מדי מתח!!

אני כל כך מקווה שלא יעיפו את נעם! הוא הכי תותח שם! וחוץ מזה, למה העבירו את ההדחה לרביעי?

Volldemort

New member
היה היום אחלה פרק.

משימת החסינות הייתה נחמדה ודי מצחיקה ,עם כל הנפנופים של דן, וגם כל האסטרטגיות של נועם נגד מושיק. אבל (והנה התלונות הרגילות)... משימת החסינות האישית הייתה יותר מדי ארוכה. יכלו לחתוך ממנה והרבה. הקטע שבו עידן לוחש למושיק משפטים מעודדים באמת היה נחוץ? גיא מכריז כל 10 דקות כמה זמן עבר, באמת היה נחוץ? זאת הבעיה בעריכה של התוכנית. ברגע שהם מגלים משהו טוב ומעניין, הם מותחים אותו יותר מדי עד שזה נהיה מעיק. את משימת החסינות האישית היו יכולים לקצר ולהשאיר עם טעם טוב בפה, וגם להכניס את ההדחות לפרק אחד. אבל אל תבינו לא נכון, אין לי בעיה עם זה שההדחות שבוע הבא.
עוד מתח לא יזיק... אבל יכלו להכניס את זה לפרק הזה.

Fall Out Shir

New member
../images/Emo7.gif

אחד הפרקים העצובים [לפחות בשבילי] בתוכנית הזו. נמאס מההצלות של דן. קצת התחשבות. עידן קפון הזה טוען שהכל בשביל השבט שלו, אבל הוא עושה הכל כדיי להציל את עצמו. זה פשוט מדהים מה שהולך שם. כל כך מאכזב.
מושיק אכן תותח, אבל בשבילי זה אך ורק נועם וליה.
אני לא מוכנה לבושה הזאת. לא מוכנה לחכות ליום רביעי. ומה יהיה לנו עכשיו בפרומואים? הכל בולשיט אחד גדול! גרררררר.

למעלה