שרשור פרק 13- ההדחה

Red One

New member
הגמר בין 3 האחרונים עדיין לא צולם!!!

אז תפסיקו לקשקש בקשר לזוכה המאושר.

Black Jane

New member
זה לא בסדר שהם מורחים יותר מדי את

הרייטינג. פרק הדחה זה אומר הדחה, אז סיון הודחה בבירור מאי המתים, אבל תכלס הדחה שבטית לא הייתה פה. זה כבר מותח לפעמים את החבל יותר מדי...

JoNy Boi

New member
אני פשוט מזועזע

פשוט להקיא חתיכת סתומים ערוץ 10 האלה!!! היום זה לא פרק הדחה???? ממש פ=א=ת=ט=י=ם הערוץ 10 האלה למה יום רביעי היום זה מועצת שבט אז למה ל-ע-א-ז-א-ז-ל אין מועצת שבט???? זה פשוט מטריףףףף יואוו אני פשוט בשוק שחיכיתי שעה וחצי כדי שיגידו לי שזה יקרה ביום רביעי!!!!!

אז מי נראה לכם יעוף??

קודם כל מזל שהם חוזרים לשבטים המקוריים....... נראה לכם בכל זאת שנועם יעוף? הרי מי יצביע נגדו? חברי השבט שלו לא יצהביעו נגדו.. וחברי שבט ג'בארו למה להם להעיף אותו?? הוא הרי לא נשאר איתם..? מה יהיה?? ומה מועם אמר בסוף? מה זה אומר שהוא נשאר? אמאלאאאאאאאאאאאאאאאאא

LoveMyLife

New member
מה יהיה???

למישהו יש הסבר הגיוני למה פתאום צריך להעיף 2? ואיך זה שתמיד הכל מסתדר לטובתו של דן???

אוהד 49

New member
מקומבן, שתול..מה לא../images/Emo3.gif

איך שלא תיסתכל על זה- הוא עדיין יהיה מניאק!!!
וההפקה רוצה אותו בשלבים המאוחרים..

shy6

New member
הם עושים צחוק?!?!? אני סיימתי לראות הישרדות!

2 פרקים של שעה וחצי כל אחד ואין הדחה!111 בארהב זה 42 דקות והדחה

deja vu 23

New member
אני לא מאמין. אני פשוט לא מאמין.

פרק הדחה... בלי הדחה. איפה ראיתם דבר כזה? לדחות את ההדחה לפרק הבא? באיזה עונה של הישרדות זה היה. אני מודה שלא צפיתי את ההדחה של 2 מתמודדים, ואת החזרה לשבטים המקוריים. זה היה טוויסט נוסף, אבל חיובי לשם שינוי ולא צפוי. מן הסתם מי שיודחו יהיה נועם וגיא, לא? אבל בלי קשר - שיפסיקו לסיים את הפרקים ככה!!! פרק של יום שבת הוא פרק הדחה!! אין מה לדחות את ההדחה לפרק הבא, זה מטומטם. זה לא יביא להם יותר רייטינג.

אורפל 1

New member
אתה צודק../images/Emo70.gif

הם הרסו הכל הם חושבים שהקהל בבית מטמטם אבל עוד שבועיים זה כבר יגמר

etiiii

New member
הם מגזימים עם הטוויסטים!!

בתור אחת שראתה את כל 15 העונות של חו"ל ... מה שהם עושים זה לקחת 15 עונות ולהכניס בעונה 1! זה מוגזם.! הרסו את הסידרה! מה עוד שאמרו שהיום פרק ההדחה ופתאום זה יהיה ברביעי???

למעלה