הפרקים... 1
טוקיו פוטר פרק 1 "היה כ"כ כיף, אנדרס. אתה פשוט לא מאמין!" צעק ביל בהתלהבות לתוך הפלאפון. "אני שמח...." צחק אנדרס. "אני כבר מת שתגיעו...." "תאמין לי שגם אנחנו מתגעגעים לגרמניה. אל תדאג, מחרתיים נטוס לארץ..." "הוהו!" צהל הקול מהצד השני של הקו. "איזו שמחה..." צחק ביל. "אז תגיד, מה שלום ורוניקה?" "הכל בסדר... למה?" "סתם, לוודא שעוד לא הברחת אותה...." "מצחיק מאוד, ביל!" "אני יודע.." גיחך ביל. "תו...." -"אעאעאע! ביל!!!!!!!!!!!!" "שנייה, אנדרס, טום צורח לי." מיהר ביל להתנצל. "מה, טום?!" -"בוא לפה ותעיף ת'דבר הענק הזה!!!!" "מצטער, אנדרס. אני חושב שטום הסניף יותר מדי שמפו. הוא קורא לי להעיף ממנו דברים ענקיים, ואני חושבת שהוא הוזה." "חהחה..." צחק אנדרס "ביי ביל." ביל ניתק, ומיהר לטום. "מה יש?! גרמת לי לנתק שיחה עם אנדרס!" "תסתכל על זה!!!!!" הצביע טום בבעתה לכיוון המרפסת המפוארת שבבית המלון. ביל העיף מבט, וכמעט ולא נפל מרוב תדהמה; על מעקה המרפסת, ישבה תנשמת אפורה ענקית והחזיקה מכתב בפיה. "שאני אמות.. מישהו חיי כאן בימיי הביניים!" פלט ביל בטמטום. "זה לא מה שחשוב כאן, ביל! מה שחשוב זה איך אנחנו מסלקים ת'דבר הזה!" "אבל טום, יש לה מכתב!" "לא מעניין אותי!" ביל נחר בבוז. הוא התקרב אל עבר התנשמת ולקח ממנה בזהירות את המכתב. לתדהמתו, ברגע שהמכתב המפואר היה בידו, הסתלקה לה התנשמת בעצמה. ביל סקר את המכתב בעניין. "ביל, אני חושב שמכתב נועד כדי שתפתח אותו, ולא תבהה בו כמו דיסלקט." "כן טום, ואתה זה שלא מעניין אותו, הא?" אמר ביל בזלזול ופתח את המכתב בעדינות. "חכה רגע, ביל! יש עוד אחת!" אמר טום והביט במבט מלא שנאה על עוד תנשמת, הפעם לבנה, שישבה על המרפסת. ביל לקח גם ממנה את המכתב, פתח אותו, והחל לקרוא: "ביל קאוליץ היקר, אנו שמחים להודיע שהתקבלת לבית הספר הוגוורטס. אנו מצטערים שפנינו אלייך רק עתה, אך יכולותייך התעצמו מאוד, ואנו בטוחים ששמת לב אליהם עד עכשיו. הלימודים יתחילו בראשון לספטמבר. תחכה ב1.7, בשעה שתיים עשרה בתחנת הרכבת, ברציף תשע ושלושה רבעים. בתודה,אלבוס דמבלדור." "פחחח..." גיחך טום, "אתה מזה תילך לשם." "כן הא?" "מה כתוב במכתב הזה?" "אותו הדבר, רק שזה נועד לך." "אני כבר הלכתי לארוז..." לגלג טום. הם ללא ספק לא רוצים לחזור ללמוד. _____~*~*~______ כאשר חזרו גיאורג וגוסטב, ירדו הארבעה לאכול ארוחת צהריים בחדר האוכל במלון. "אתם לא תאמינו מה קיבלנו!" אמרו הארבעה פה אחד. "מה קיבלתם?" התעניין טום. "מכתבים לאיזה הוגוורטס, שמוגוורטס. איזה בית ספר. והוא הגיע עם תנשמת!" צחק גיאורג. "גם אנחנו קיבלנו את המכתבים האלה..." צחק ביל. גוסטב, בניגוד לשלושה שהתגלגלו מצחוק, היה רציני. "חבר'ה... זה לא קצת מוזר? מישהו שמע על הבית ספר הזה בכלל?" "לא, ואני גם לא רוצה לשמוע עליו בזמן הקרוב." פלט טום, גורם לגוסטב להניד את הראש בייאוש. הארבעה בחרו להתעלם מהמכתבים, ועד סוף היום אף שחכו מהם לגמרי. למחרת: "ביל!!!!!!!! התנשמות מפלוצ-גוורטס חזרו! והביאו חברים!!!!" הדהד קולו של טום ברחבי הסוויטה. ביל, גוסטב וגיאורג מיהרו אל טום, וכאשר הגיעו כמעט ולא התעלפו: כל המרפסת+ חצי מהסלון היה מלא בתנשמות ענקיות בשלל צבעים. וכולן אחזו במקורן מכתב. בדיוק כמו אותו מכתב שקיבלו הבנים יום קודם.