שרשור פאנפיקים חדש

dorkiflitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifהמשך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

לא היה מספיק מקום
איימי יצאה למסדרון, הולכת לכיוון מכונת הסנדביצ'ים כשהיא מפשפשת בארנקה להוציא את הכסף. היא הגיעה למכונת הסנדביצ'ים כשהיא סיימה להוציא את הכסף, וקלטה את טום עומד מולה. "שיט!! מה אני לעזאזל עושה?!" אמרה בליבה והתחילה לקפוץ במקומה "ידעתי שאסור לי לצאת עם הבגד גוף" אמרה לעצמה ונראיתה מודאגת מתמיד טום סיים לקחת את הסנדביץ' שלו מהמכונה והתסובב הוא קלט את איימי עומדת מולו, בבגד גוף די לחוצה.. איימי עמדה קפואה במקום לא ידעה מה לעשות "שלום שלום.." אמר טום וחייך "היי.." אמרה איימי בקול צייצני והסמיקה קלות "מה.. מ.. קורה?" הוציאה איימי שאלה מפיה "הכל טוב.." אמר ובחן את גופה של איימי, אבל לא להרבה זמן.. הפנים שלה היפנטו אותו.. איימי התקדמה לעבר המכונה והפנתה לטום את הגב, בתקווה שהוא יילך משם ושהפאדיחה תיגמר כמה שיותר מהר "אז מה.. איך הולכות החזרות..?" שאל טום, הוא עדיין נשאר שם איימי שהייתה עם הפנים למכונה עשתה פרצוף מיואש "אה.. הולך טוב" אמרה והמשיכה לעמוד כדי לקחת את הסנדביץ' שלה.. "יש לי הרגשה שאת לא מחבבת אותי במיוחד.." אמר טום בבטחה איימי קפאה שוב במקום והסתובבה אליו "איך הסקת את המסקנה הזאת?" שאלה בתימהון "אז את כן מחבבת אותי?" שאל טום וחייך חיוך קונדסי "אוה. באמת." אמרה וחזרה למכונה ולקחה את הסנדביץ' והשתיה שלה איימי חלפה על פני טום, בחיוך שלא ירד לה מהפנים, קיוותה כל כך שטום לא ראה אותו "נדבר.." צעק טום לאיימי שהתרחקה ממנו היא הסתובבה לטום, הלכה עם הגב לכיוון ההפוך, חייכה חיוך וחזרה לסטודיו שלה..

16yaeli

New member
המשך המשך המשך!!ותני לבלי משו גםה וא יוצא פה

רק עצבני חח:)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif איפה למטה ?! =]]

כל פרק זה יותר ויותר יפפה :]] אוף אני רוצה להיות איימיי

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif אה הנה חח ../images/Emo9.gif

מדהים כרגייל
יש לך כישרון כתיבהה

florgirl20

New member
ביל לא אוהב שוקולד במציאות!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל אהבתי שהוא מסנג'ר את טום P:

dorkiflitz

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifפרק 6../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

החזרה הסתיימה, והבנות הלכו לביתן. היה כבר מאוחר.. הבנים עדיין היו בחדר. איימי נשארה בלובי של הסטודיו כדי לחכות ללולה כי היא רצתה לדבר איתה לגבי הריקוד. בתיקה של איימי, היא תמיד סחבה איתה את היומן שלה. הדבר הכי קרוב אליה, הדבר הכי אמיתי וכנה שיכול היה להיות לה. היא כתבה שם הכל, את הנשיקה הראשונה שלה, את ה100 הראשון שלה, את הפרידה מג'ון.. את הייסורים שעברה בגללו. ובעיקר, את החלום שלה. היא ישבה על הספסל בלובי, לבדה. אוחזת ביומנה ומתחילה לכתוב. "עוד מעט אני יוצאת לסיבוב הופעות עם טוקיו הוטל. אני חושבת שהולך להיות לי ממש מגניב. זאת באמת תהיה חוויה בלתי נשכחת.. ועוד הזדמנות לממש את החלום שלי התבזבזה. בעוד שבועיים הבחינות לתחרות הרקדנים הצעירים תתחיל, ולא תיהיה לי אפשרות לגשת.." איימי קטעה את רצף מחשבותיה והחלה לרשום Tom מבלי להבין מה היא עושה. לאחר מכן היא פשוט העבירה על השם שכתבה כרגע קו, והבחינה בלהקת הבנים שיוצאת מהחדר מאחורי דייויד. היא סגרה מיד את היומן שלה בפזיזות יתרה ומבלי לשים לב הדף שעליו כתבה כרגע נפל. היא לא שמה לב והלכה לכיוון לולה שהייתה על הדלפק למסור לפקיד את המפתחות של הסטודיו. היא לא התכוונה להסתכל לכיוון טום, או לא להיתקל בו בכל דרך אפשרית.. "חכו כאן" אמר דייויד והבנים התיישבו במקומה של איימי. איימי יצאה עם לולה החוצה. השתדלה כמה שיותר לא להסתכל על טום או על אחד מחבריו. טום לעומתה עקב אחריה במבטים שלו.. "תרים את הדף הזה לידך. שלא יגידו שאנחנו מלכלכים אחרינו" אמר דייויד בזמן שהוא בטלפון לטום טום התכופף להרים את הדף בזמן שהאחרים היו עסוקים בשלהם. הוא פתח אותו, והתחיל לקרוא.. ואז כשהוא ראה שכתוב טום עם קו מחוק מעליו, הוא הבין שמדובר באיימי שראה אותה יושבת שם לפניו. הוא ידע כרגע על החלום שלה. כל הנסיעה למלון טום לא הוציא מילה. הוא בהה בחלון.. וחשב על הפתק של איימי. הוא הבין שגם היא, כמוהו. לא יכולה להוציא אותו מהראש.. הוא הבין שיש סיכוי.. הוא הבין שסיבוב ההופעות שלהם לא נותן לה לממש את החלום שלה.. "טום?" שאל ביל את אחיו שישב לידו "אה?" אמר טום ולא הזיז את מבטו "אוקיי הבנתי" אמר ביל "במלון..לא עכשיו" אמר טום והתהפך כולו לצד של החלון ביל הנהן והמשיך לאכול את דובוני הגומי שלו. "היי מתוקה. רוצה תה חם?" אמר אביה של איימי כשהיא נכנסה לביתה לאחר יום מפרך "כן.. תודה" אמרה ופרקה את הציוד שמעליה והתיישבה על הכיסא "אבא.." אמרה איימי לאחר שלגמה מהתה "כן?" אמר והתסובב מעיסוקיו "אם אני ארצה לגשת לבחינות לרקדן הצעיר של המדינה, אתם תסכימו לי?" שאלה בהיסוס "חמודה. כל מה שתרצי, וכל מה שיעשה לך טוב, כל עוד הוא בטוח ואמין- אנחנו מאחוריך." אמר אביה והסתכל עליה היא חייכה חיוך ונאנחה.. והמשיכה לשתות את התה שלה. רגע של שקט מהיום שעבר עליה.. "ביל.." אמר טום ונכנס למקלחת שם ביל חידש את הפן שלו.. הוא התיישב על האסלה הסגורה וחשב איך להתחיל "נכון איימי..?" אמר והרים את הראש "הרקדנית המצטיינת?" שאל ביל "כן." אמר "אני לא מצליח להוציא אותה מהראש." אמר טום "מתי בפעם האחרונה דיברתם?!" שאל ביל "נתקענו אחד בשני בטעות. והיום.. ליד המכונת סנדביצ'ים.." אמר "טוב שנזכרת לספר לי, נחמד מצידך.." אמר ביל "נכון הדף שדייויד רצה שאני ארים היום?" אמר טום "נו כבר!" זירז ביל את אחיו "היא כתבה שמה.. היא כתבה שהיא עוד מעט נוסעת לסיבוב הופעות עם טוקיו הוטל.. ושהחלום שלה שוב פעם איבד הזדמנות להתממש.. ו.." אמר טום והפסיק לרגע. "טום?" אמר ביל והסתובב לאחיו לראות שהכל בסדר איתו "ו.. היא רשמה את השם שלי." אמר ביל הסתובב שוב פעם "ומחקה אותו." מיהר טום לחסום את התלהבותו של ביל "אבל היא רשמה!!!" אמר ביל וניסה לעודד את אחיו "אני חייב לעשות משהו.." אמר טום "בקשר לחלום שלה?! מה החלום שלה.. לא הבנתי" אמר ביל וניסה למצוא את הפואנטה "להתקבל לתחרות הרקדן הצעיר של המדינה." אמר טום "הבחינות בעוד שבועיים" המשיך "והסיבוב הופעות דופק לה הכל!!!" אמר והרים את קולו. הוא התעצבן בשבילה.. "ומה אתה בדיוק יכול לעשות דון קיחוטה?" שאל ביל ושילב את ידיו "אני לא יודע.. אבל אני חייב." אמר טום ויצא מהמקלחת והשאיר את ביל לבדו הוא החליף בגדים ונשכב במיטה שלו. "מה עובר עליו?!" שאל גוסטב את גיאורג בלחישה "כנראה הכניס מישהי להריון.." אמרה והמשיך לאכול את חטיף הבריאות שלו שניהם צחקו והמשיכו לצפות בטלוויזיה "לא מצחיק!" צעק טום וכיסה את עצמו. הוא לא נרדם. הוא פשוט שכב שם ובהה בקיר שהיה מולו. מנסה למצוא כל פתרון שיעזור לאיימי.. איימי, זאת שלא יוצאת לו מהראש.. איימי נשכבה במיטתה, הניחה את ראשה על הכרית ופתחה את הספר שהיא קוראת כדי להתקדם.. הסיפור שקראה סיפר על התאהבות ראשונה. על שני נערים שסיפור האהבה שלהם פרח ושגשג, איך הנערה השיגה את כל מה שרצתה למרות הקשיים, איך שאהוב ליבה עזר לה לעבור את המכשולים. היא נהנתה לקרוא את הסיפור.. היא פתחה את הספר והמשיכה לקרוא.. עד שנעצרה. היא הניחה את הספר קרוב לחזה שלה והחלה לדמוע. היא ידעה שאהבה כזאת היא לא תשיג בחיים. היא ידעה שהמשבר שעברה עם ג'ון לא ייתן לה להמשיך בחיים ולהתקדם הלאה.. היא חשבה על טום. הוא לא יוצא לה מהמחשבות שלה לרגע, בגללו היא מעופפת ולא שמה לב דברים שקורים מסביבה. היא ידעה גם שאין לה סיכוי איתו. עם כוכב רוק שכל העולם סובב סביבו כרגע.. היא שמה את הספר במקומו ולא חזרה לקרוא אותו, והמשיכה לבכות ולהרטיב את הכר.. כבר בוקר, והבנים ישנים בחדרם. חוץ מטום שלא נמצא שם.. ביל קם למראה המיטה הריקה שלידו.. הוא חשב שטום במקלחת, או שהוא ירד לאכול.. לפתע טום נכנס לחדר עם שקית בידו. הוא ראה את ביל שקם כרגע. "סדר את עצמך" אמר טום והניח את השקית והתיישב מול הטלוויזיה "נו, עלה לך רעיון סופרמן?" שאל ביל ושפשף את עיניו טום לא ענה.. הוא רק זיפזפ בשלט הטלויזיה..

Lilo093

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo36.gifתמשיכי!!!!!! דחוף!!!!../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif תתממששייכייי ! מדהיםם ../images/Emo9.gif

יאו אתן כאלה מוכשרות פפה ! פשוט יפהה :]

dorkiflitz

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifפרק 6../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

"דווקא ביום החופשי שלנו אתה קם מוקדם? מה נסגר איתך בנאדם.." אמר גיאורג ופנה למקלחת "הייי!!!" צעק גוסטב כי גיאורג נכנס לו באמצע "תעשה את זה מהר" אמר גיאורג ונשען על הקיר טום המשיך מצידו לצפות בטלוויזיה, כשהוא מזפזפ הוא נעצר בערוץ 28. היה בדיוק פרסומות. "חושבים שאתם הרקדן הבא של המדינה? רוצים לזכות במלגת לימודים לשנה שלמה בניו יורק, במכונית, ובפרסום? זה הזמן להירשם ולהגיע לאודישנים שיתקיימו בעוד שבועיים. היכנסו לאתר שמופיע למטה ואולי אתה תיהיה הרקדן הבא של המדינה." טום בהה בטלויזיה למשך כמה דקות וסגר אותה. הוא קם אל המקרר ובדק אם יש משהו לשתות. הוא הוציא מהמקרר פחית קולה וחשב על הצעד הבא שלו.. כבר היה לו משהו מתוכנן בראש. הוא הניח את הפחית קולה שלא גמר לשתות אותה ויצא מהחדר. "מה עובר עליו?" שאל גיאורג "אל תשאל" אמר ביל וחזר לישון. טום ירד לקומה הרביעית, חסר סבלנות יותר מתמיד וניגש לדלת חדרו של דייויד. "רק רגע" צעק דייויד ולבש את חולצתו "היי.. כנס" אמר דייויד וטום נכנס כבר הרבה לפני "מה קרה טומי טום?" אמר דייויד והוציא מהמיני מקרר שלו את המעדן היומי שלו "סתם. אני לא יכול יותר איתם אז באתי לכאן" אמר טום, הוא לא ידע לשקר "אוקי. אז אתה יכול להתרווח כאן בנתיים, אני צריך שניה לרדת ללובי לסגור כמה עניינים בקשר לצוות הפקה. כבר בא.." אמר דייויד וסגר את האור במקלחת, ויצא מהחדר. טום חיכה לרגע המושלם והנה הוא הגיע. הוא פנה ישר לתיק של דייויד והוציא משם מסמכים, קיווה למצוא את הדף שאותו הוא מחפש ובדרך גם לא לבלגן יותר מדי. בין כל הניירת, הוא הגיע לדף שהוא חיפש הנושא את הכותרת "רשימת קשר של להקת הרקדניות". עם האצבע הוא עבר אחת אחת עד שנעצר והגיע לאיימי וונטגן. שם, מס' טלפון, כיתה, בית ספר ו.. כתובת. הכתובת. טום הוציא מיד מהתיק של דייויד עט ופיסת נייר. הוא כתב את כל הפרטים שיכלו להיות רשומים על איימי. סיים לכתוב הכל ודחף את כל הדפים חזרה לתיק, ניסה איכשהוא לסדר את זה שלא יראה חשוד מדי.. ויצא במהירות מהחדר. כבר ערב, ואיימי חזרה מבית הקפה. שם ישבה עם סטפני וג'ניפר חברותיה. להירגע, להתפרק ולשכוח מכל הדברים שיש לה לעשות. זה היה ערב גשום, הרחובות נראו רטובים ואפרוריים והבית של איימי היה ריק. משפחתה נסעה לאירוע משפחתי ומסתבר שהם יחזרו מאוחר הלילה. היא החליפה לפיג'מה והלכה להתכרבל מול הטלוויזיה בשמיכת הפליז שהביאה. השוקו החם, מעלה אדים, חימם אותה.. "הלו?" ענתה איימי לצלצול הטלפון "היי חמודה, מה נשמע?" נשמע קולה של אימה מהצד השני "הכל בסדר. מתי אתם חוזרים?" שאלה איימי "לא יודעת. אנחנו עוד לא הגענו. תקבלי צלצול כשנצא" ענתה אימה "אוקי" "ביי חמודה" אמרה וניתקה "איפה גיאורג וגוסטב?" שאל טום את ביל כששניהם יושבים על המיטה, חסרי מעש. "אני לא יודע, חזרתי לחדר והם לא היו כאן.." ענה ביל והסתכל על טום טום ישב מול אחיו בשילוב רגליים, מחזיק את ראשו בין ידיו.. "אני לא יודע מה לעשות.. אני לא מצליח לא לחשוב עליה אפילו לא לדקה" אמר טום והניד את ראשו לשלילה "מבזק חדשות קצר! טום אתה מאוהב" אמר ביל לטום "אני? מאוהב?" שאל טום "אני..? טום? טום קאוליץ מאוהב?" שאל שוב בליבו "כן מאצ'ו מאן, התאהבת. מה כל כך מוזר בזה?" שאל ביל "אני לא יודע." אמר טום והתייאש "למה שלא תנסה איכשהוא להתקרב אליה..? לראות שהתאהבת בבנאדם הנכון..?" הציע ביל את עצתו "לא יודע." אמר טום ונשכב על המיטה "אני מאוהב.. מאוהב בך איימי." אמר טום בליבו ובהה בתקרה. איימי בביתה, צפתה בקומדיית נעורים, סרטייה האהובים. היא נהניתה מהשקט שהיה מסביבה, רק היא, השוקו והטלוויזיה. הסרט נגמר ואיימי החליפה ערוץ לערות המוזיקה. זאת הייתה תוכנית עם שירים קופצניים, כאלה שמתאימים למסיבת בנות, שאפשר לרקוד ולקפוץ מבלי שיסתכלו עלייך מוזר. לפתע איימי קמה מהספה, הורידה ממנה את השמיכה והחלה לרקוד ולקפוץ. היא נהנתה, היא צחקה, היא אהבה לרקוד לצלילי השיר הקופצני, אט אט היא הסירה מעליה את השכבות שחיממו אותה משום שהריקוד חימם אותה מספיק. היא הגיעה למצב שהיא רק עם תחתונים וגופייה. היא הניפה את שיערה לכל עבר, פיזזה על רחבת הסלון כאילו היא לבדה בעולם. היא התפרקה.. סופסוף כמו שצריך. גופה החטוב והמעוצב התנועע לצלילי השיר, וחיוך מרוח על פניה.. השיר הסתיים ואיימי נחה לרגע. היא התנשפה ונאנחה. צחקה עם עצמה, על עצמה.. היא נשכבה על רצפת הסלון, לא היה לה אכפת אם היא קרה, במילא חם לה מהריקוד. נשכבה ובהתה בתקרה. לפתע נזכרה בטום, דמיינה את פניו על התקרה. את העיניים שחודרות אליה כל פעם כשמבטיהם נפגשים אחד בשני, את שפתיו החושניות שלא מפסיקות לגרות אותה, את הראסטות שנופלות על כתפו, את האף המושלם, את הפנים שלא עוזבות אותה לרגע. היא עצמה עיניים, התהפכה על צידה וחיבקה את השמיכה שהתכסתה בה מקודם. "איימי וונטגן, את מאוהבת." אמר לה קול פנימי. היא נרדמה בחיוך.

למעלה