שרשור פאנפיקים חדש

SpongBobit

New member
יש ../images/Emo9.gif

אבל עכשיו אני לא בבית, אני בבייביסיטר ..אז לא לא מחוברת .. ואנשים, תוספיו חופשי !,רק בבקשה תזדהו;; [email protected] ואגב, אם יהיה מפגש פורום (א-מ-ן שיהיה רק של הפורום ) מבטיחה להביא לך את הפוסטר של לינקין פארק...

lid15

New member
תןדה!! :]

חח אני דיי גרועה אבל תחיו עם זה! חח פשוט משעמם לי בשביתה אז החלטתי להראות לכם כמה אני גרועה בזה חח

florit11

New member
פעם ראשונה?

יא חתיכת כישרון מהלך שכמותך! המשך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tsofa

New member
אייזה ייאפפה =] תממשיכי כמה שיותר מהר! ../images/Emo85.gif

Lilo093

New member
את צוחקת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif זה מקסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Lilo093

New member
אני מקווה ש../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני מקווה שאהבתם את הפאנפיק שלי..... כי אתם לא יכולים לתאר לעצמכם מה הולך לקרות לביל
ואני לא צוחקת, סיימתי את הפרק ה-9 שלי עכשיו, וכמו שאמרתי, מה4 הדברים מתחילים להיתחממם....... חיחיחיחיחיחי

Lilo093

New member
אני מקווה שעוד הלילה אני אוכל ל../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

לפרסם את הפרק ה3.... אבל לצערי הרב לא היו הרבה תגובות..... אני יודעת שזה לא משו, כי זאת פעם ראשונה שאני כותבת פאנפיק.... אבל זה משתפר מפרק לפרק! אז אני מאוד מקווה שיהיו עוד תגובות, ואנשים יואהבו את זה, ואני אולי אפרסם את הפרק ה3 (מה אולי?? בטוח!!!)

Mrs Kaulitz

New member
האמת שזה די דומה לפאנפיק שמיכל כתבה...

אז מקוריות אין פה כל כך. אבל הכתיבה שלך יפה

lid15

New member
חח אוך אף אחד לא קרא את זה!

וישבתי על זה אתמול שעתיים חח XDD

למעלה