שרשור פאנפיקים חדש

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג זה ממש יפה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

תהני בפולין, ואני רוצה עוד!!

dorkiflitz

New member
אני טסה רק יום ראשון! XDDDDDD

נראלכם שזאת ההודעה שאני אשאיר כשאני אטוס ל8 ימים?! חחחח איזה מצחיק היה בכנס מטוס אלוהיםםם XDDDD הקצין ביטחון שלנו מה זה הגזים.. כל דבר שהוא אמר הוא הרצין בטירוף.. "לא לעלות במעלית!!! זה מקרה של חיים או מוות! לא לשחק בפלאפון באוטובוס! זה מעשה חמור!!!" XDDDDDDDDDDDDD היה כל כך מצחיק!!!! הוא סיפר לנו שבולין יש דיין נאצים וכאלה ומישהי פעם הצביעה על מישהו עם מוהק 8 צבעים ומלא פירסינגים אז הוציא את החגורה שלו וקרא לחברים שלו
ויהיו לנו שומרים פולנים! אומייגאד זה כזה מפחיד XDDDD זה נשמע כמו איזה 2 בריונים שעוד שניה מביאים לכם כאפה! XDDD עזבו הרגע חזרתי ואנחנו לא מפסיקים לצחוק על זה XD פרק 3 עוד מעט ותודה רבה לכולם!!

נועמייי

New member
דורררר

אני טסה ביום שלישייי :] .. וגם אצלנו הזה של הביטחון ממש ממש ממש הגזים!!! והראו לנו סרט עם איזה יצור מוזר כזה =|

dirty look

New member
אומג!!!!

במשפטים: |פתאום ביל שומע בום, משהו כבד נפל. הוא קם וראה את טום מעוך על הרצפה... הוא נפל מהמיטה.. "מוכן לראות כוסיות?" שאל ביל את טום שעדיין היה מרוח על הרצפה" "מה? כוסיות? איפה?" קם טום עם הסימנים של הכרית על לחיו וחיפש בנות מסביבו" הרגת אותי@!!!! אני שפוכה כאן על הריצפהXDDDDD ואחותי בטלפון וכזה חברה שלה אמרה מזה הצחוק הזה? XDD

keren eckshtein

New member
אומיגאד דור זה ממש יפה ../images/Emo2.gif ../images/Emo99.gif ..

תמשיכי , תמשיכי . ואת יכולה לשנות את השם של איימי לקרן ? חחחחח סתם סתם
זה ממש ממש ממש ממש ממש יפה מאוד אהבתי .

dorkiflitz

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifפרק 3../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

איימי נכנסה הביתה אחרי אימא שלה.. הולכת לכיוון האמבטיה. "הכל בסדר איימי?" שאלה אליס את ביתה, היא ראתה את המבט העצוב על פניה.. "כן.. נכנסתי להתקלח" אמרה וסגרה את הדלת. איימי נכנסה לחדר המקלחת. פתחה את המים כדי שימלאו את האמבטיה. בזמן הזה היא התפשטה.. בגד לאחד בגד.. כל השכבות שהיו מעליה.. המעיל, הסווטצ'ר, הצעיף.. הכל. עד שהגיעה לבגד הגוף.. היא הסתכלה על עצמה במראה.. "למה לא להמשיך הלאה? למה? יש לי את כל מה שנחוץ לי לצאת מהמצב המעצבן הזה.. למה להיתקע על ג'ון? אני שונאת אותו.. כל שונאת אותו.." חשבה לעצמה בליבה.. עדיין מתבוננת במראה, המים ממלאים את האמבטיה "אני יפה, אני חכמה, אני מצחיקה, אני אוהבת, אני עוזרת.. למה לי להיתקע על הבנאדם שהכאיב לי כל כך הרבה?" אמרה איימי לעצמה את כל הדברים הטובים שמצאה בעצמה, הכל כדי לעודד את עצמה.. היא הפסיקה את הבהייה במראה והסתובבה לאמבטיה. היא פשטה את הבגד גוף מעליה ונותרה עירומה לגמרי. היא נכנסה לאמבטיה החמה, שהייתה מלאה בקצף .. בדיוק כמו שהיא אוהבת...רגל, ועוד רגל.. אחר כך כל הגוף.. היא אספה את שיערה ונשענה לאחור.. היא הסתכלה לצידו של קיר החרסינה המבריק.. דמיינה את פניו של טום שלא יצאו לה מהראש מהרגע שראתה אותו.. טום, הוא שהזכיר לה ממה היא נפגעה כל כך הרבה.. מבן. בן שבגד בה.. "טום?! איפה המסרק שלי!?" צעק ביל כשהוא מפשפש במזוודותו.. "מה?" צעק טום בחזרה מהסלון "אה..תזכיר לי מתי נגעת בפעם האחרונה במסרק.." מילמל ביל לעצמו כשהוא נזכר שהוא שואל את הבנאדם הלא נכון.. "וואי הבנות האלה עשו לי חשק להתחיל ללמוד לרקוד.." אמר גיאורג כשהוא מתיישב ליד טום עם שקית חטיפים "גיאורגי? לקנות לך ליומולדת חצאית טוטו וגרביונים?" גיחך טום על גיאורג כשהוא מעביר ערוצים בשלט "אם אפשר שיהיו ורודים.." אמר והכניס לפה את החטיף שלו.. "תגידו, מה עושים מחר? פיספסתי את החלק הזה.. " צעק גוסטב כשהוא קורא את הספר שלו.. "כן, שמנו לב שנרדמת.." אמר גיאורג וסובב את ראשו לגוסטב "הוא דיבר כל כך הרבה דייויד.. לא הייתה לי ברירה אחרת" אמר גוסטב "הולכים לראות עוד חזרה של הרקדניות.." אמר טום בקול וקם לעבר המקרר "באמת? מאיפה לך?" אמר ביל כשהוא מסתרק "המורה שלהן אמרה לי.." אמר ומזג לעצמו כוס קולה.. שאר הבנים המשיכו בעיסוקיהם.. טום היה ליד המקרר, שתה את הקולה שלו כשהוא נשען על השיש.. הוא חשב על איימי, על ההתנגשות שלה איתו.. על מחר, שהוא יראה אותה שוב.. רוקדת. על המחשבה שהוא הולך להעביר איתה את הזמן הכי טוב שלו בחיים.. "את לא רוצה סנדביץ'?" שאלה אליס את ביתה כשהיא חותכת לעצמה סלט.. המאכל האהוב עליה על הבוקר "לא, אני אוכל כבר שם.. מהמכונת סנדיבצ'ים.." אמרה איימי ואכלה את הדגנים המלאים בחלב.. "מתי תחזרי היום?" שאל אחיה הקטן של איימי, אדם כשהוא מתיישב לידה "אני לא יודעת.. אני חושבת שמאוחר" אמרה וקמה.. היא לקחה את התיק שלה, שמה את המעיל מעליה, עטפה את צווארה בצעיף הסגלגל.. "רוצה שאני אקפיץ אותך חמודה?" אמר אבא של איימי כשהוא יורד במדרגות ומסדר את העניבה.. "לא זה בסדר.. אני רוצתה להתחמם בהליכה.. תודה אבא" אמרה איימי ונשקה לאבא שלה.. היא יצאה מהבית וסגרה את הדלת.. "רק אני, או שהיא מוזרה..?" אמר אבא של איימי "אבא, זאת איימי.. היא תמיד הייתה מוזרה." אמר אחיה הקטן ונדנד את רגליו בכיסא, ואכל מהדגנים שלו.. איימי יצאה מהבית, סגרה את הדלת וירדה במדרגות לעבר הרחוב המלא בשלוליות לעוד יום בסטודיו שכל כך אהבה.. הלכה ברחוב, בין כל האנשים, בבוקר הסגרירי הזה.. התיק מעליה, מלאה בשכבות שכל כך חיממו אותה מהקור שבחוץ.. אבל שום דבר לא עניין אותה חוץ מלהגיע כבר לסטודיו ולהתחיל כבר לרקוד.. היא הגיעה למעבר חציה.. עמדה ברמזור, עם כל האנשים.. שחיכו שהרמזור יתחלף לירוק. מולה עמד זוג אוהבים צעירים.. היא הסתכלה עליהם.. ונזכרה, שוב. במחשבה שלא עזבה אותה מאתמול.. לפתע היא לא שלטה בעצמה ודמיינה את עצמה ואת טום עומדים במקום הזוג האוהב ממול.. ולאחר 2 דקות הרמזור התחלף ואנשים התחילו ללכת ולעבור את מעבר החצייה. היא יצאה מהמחשבה שחדרה לתוכה והתחילה ללכת. "מה לעזאזל עובר עליי?" חשבה לעצמה והנידה את ראשה לשלילה.. "היי.." אמרו הבנות בחיוך שחיכו בלובי הסטודיו לאיימי שנכנסה כרגע לשם.. "היי בנות.. מה קורה?" אמרה איימי והניחה את התיק שנשאה עליה "בסדר.. שמעתי שאת תלמדי אותנו עם לולה את הריקוד.." אמרה ג'ניפר.. חברתה הטובה של איימי "כן, היא ביקשה שאני אעזור לה בזה.." אמרה איימי והתיישבה לידה "הוא לא קשה נכון?" שאלה אחת הרקדניות שישבו מולה " לא כזה קשה.. פלייה, סיבוב, קפיצה לאחור, ומסיימות בשפגט בנים.." אמרה איימי ונשענה לאחור "זה מאיפה שעצרנו אתמול נכון..?" שאלה ג'ניפר "כן.. תגידו איך הסנדביצ'ים מהמכונה החדשה..? ניסיתם אותם כבר..?" שאלה איימי את הבנות "היי בנות!! בואו ניכנס.." אמרה לולה ונכנסה למסדרון מלאה באנרגיה " מה כל האנרגיות האלה על הבוקר..?" שאלה איימי בזמן שהיא וחברותיה לסטודיו קמות על רגליהן.. השאר צחקו והבנות המשיכו בעיסוקיהן ושיחות הבנות הנדושות.. "קום כבר! טיפש!" צעק טום על ביל וזרק עליו כרית "נו מה אתה דפוק?! מה השעה?" שאלה ביל כשהוא מכסה את פניו בכרית מפני טום "עשרים ל8!" צעק טום ברחבי החדר, מחפש את הכובע שלו "ומתי החזרה עם הרקדניות?" שאל גוסטב "ב11!" צעק טום "אתה צוחק עליי?! אידיוט! יש עוד מלא זמן!" צעק ביל וצנח אל תוך מיטתו "קום עכשיו או שאני קופץ עלייך!" אמר טום ומתקדם לעברו של ביל ביל לא ענה.. טום עלה על ביל והתחיל לקפוץ עליו "קום!!! קום כבר!!" צעק טום והמשיך לקפוץ על ביל ביל קם והעיף את טום ממנו. "שברת לי את הגב חתיכת בהמה!" צעק ביל וסידר את שיערו "קום..! עד שאתה מתארגן כבר יהיה 11!" אמר טום וחזר לסדר את כובעו לאחר שהעיר את ביל לגמרי "מה אתה ממהר כל כך? ממש מוקדם.." אמר ביל ואסף את שיערו "אני אספר לך אחר כך.. עכשיו קום ותעזור לי להעיר את גיאורג! זה הכי קשה מהכל.. אני לא יכול לעשות את זה לבד.." אמר טום "נו באמת.. איך קוראים לה?" אמר ביל.. הוא כבר יודע במה מדובר.. "לא עכשיו! בוא תעזור לי להקים את גיאורג! אאאאאווווווווו" אמר טום והשמיע קולות כאב כשהוא מרים את גיאורג ממיטתו.. "מה אתה דפוק? אחר כך אתה תתלונן שייכאב לך הגב ושזה באשמתי.." אמר ביל ולא מבין למה טום עושה את זה לבדו "בטח שזה באשמתך! בוא תעזור לי כבר!" אמר ומנסה להרים את גיאורג "טוב.." אמר ביל וקם לעזרתו של אחיו..

dorkiflitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

צומי!$@#

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gifדורקיפליצ' ../images/Emo3.gif איזה יפה ../images/Emo9.gif

המשך המשך המשך

../images/Emo191.gif דורררררררררר-ררררר!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זה כל כך יפה ! וגם ממש מגניב :] 333>

Simple Dani

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וואו!

זה פשוט פאנפיק יפה! אני אוהבת את סגנון הכתיבה שלך ^^ רוצה המשך! D:

שאלה... זה דחוף!

טוב לא כל כך דחוף אבל לפחות ככה אתן תיכנסו יותר מהר..... מישהי מוכנה להסביר לי מה עם הסיפור של תמר? או שאני מפספסת אותה או שהיא הפסיקה לכתוב.... אם היא הפסיקה לכתוב איך אני אוכל לחיות כשאני יודעת שבילוש אומלל??!! חח טוב אם אתן יודעות פליז תענו לי....

dorkiflitz

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifפרק 4../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הבנות נכנסו לסטודיו והניחו את כל הציוד שלהן במקום הקבוע.. איימי הלכה אל ג'ניפר.. "תגידי.. שמעת על התחרות החדשה הזאת בטלויזיה לרקדנים צעירים..?" שאלה איימי כששתיהן פושטות את בגדיהן לבגד הגוף.. "כן.." אמרה ג'ניפר וחולצתה חסמה את פניה "אבל יש לנו עכשיו להיות עם טוקיו הוטל בסיבוב הופעות.. קצת מעמיס." המשיכה ג'ניפר כשהיא מסדרת השיער שהתבלגן לה איימי לא ענתה. היא רק חשבה על החלום שלה להתפרסם בתור רקדנית.. החלום שלה מאז שהיא זוכרת את עצמה.. לזכות בפרסים, ולהתחיל להתפרסם בזכות הכישרון המדהים שלה.. "בואו בנות.. נעשה חימום.. תתמקמו על הבר ותעשו 50 כפיפות עם נגיעה בקצה האצבעות" אמרה לולה כשהיא מתכוונת ללכת לחפש את הדיסק של טוקיו הוטל ג'ניפר, איימי וחברתן, סטפני התמקמו אחת ליד השנייה בשורת הרקדניות.. איימי הייתה עם הפנים אל ג'ניפר וג'ניפר אליה. סטפני הייתה מאחורי איימי "מה.. אנחנו רציני הולכות לסיבוב הופעות עם טוקיו הוטל?" שאלה סטפני את עצמה ואת חברותיה.. "מסתבר שכן.." אמרה ג'ניפר והתכופפה לעוד סט איימי העדיפה שלא לענות והמשיכה בחימום "אתן יודעות כמה זמן זה יימשך..?" שאלה סטפני את הבנות "אני מאמינה שכמה חודשים.." אמרה ג'ניפר "עם הפסקות אני מקווה.." ענתה סטפני "אני לא יודעת.. איימי יש הפסקות של כמה ימים נכון..?" שאלה ג'ניפר את איימי לוודא את תשובתה איימי לא ענתה, היא חשבה.. חשבה הרבה. על טום, כמובן. שישר מתחילה לחשוב עליו.. "איימי?" שאלה סטפני "איימי!" קראה ג'ניפר והורידה את רגלה הימנית מהבר "אה..? מה?!" הזדקפה איימי וענתה לג'ניפר "הו, כבר חשבתי שנתפס לך השריר" אמרה ג'ניפר "מה שאלת..?" שאלה איימי שלא הייתה עדיין בפוקוס "אם יהיו לנו הפסקות במסע הופעות עם הלהקה" אמרה סטפני ועברה לרגלה השמאלית "אני חושבת שכן.. אני מקווה." אמרה איימי.. ועברה לרגלה השנייה לחימום סטפני וג'ניפר הסתכלו אחת על השניה בתימהון והמשיכו בעיסוקיהן ביל, טום, גיאורג וגוסטב נכנסו למיניבוס שהסיע אותם אל הסטודיו.. "וואי.. איזה קור.." אמר גוסטב והתיישב במקומו בשילוב ידיים, מנסה להתחמם בדרך כלשהיא "איפה הארנק שלי..?" שאל טום והתחיל לחפש בכיסיו הענקיים את הארנק שלו "אצלי בתיק.." אמר ביל והסתכל בחלון האוטו המשיך לנסוע וכל אחד היה שקוע במחשבותיו.. הם היו עייפים מלדבר.. הם התעוררו מוקדם מהרגיל בזכות טום.. שרק הוא מרטיט את רגלו באנרגיה רבה, מצפה כבר להגיע לסטודיו, לראות כבר את איימי, שלא יוצאת לו מהראש. ביל שם לב להתרגשותו של טום והבין. הוא קלט את אחיו.. הבין מה הוא חושב. וחזר לתסכל ברחובות הרטובים. בדרך, הבנים אספו את דייויד מבית הקפה, שם נפגש עם המנהל האישי של הבנים. "היי בנים" אמר ונכנס למיניבוס האטום. "היי.." סינן ביל והמשיך לבהות בחלון. דייויד לא כל כך עניין אותו.. "איך ישנתם?" שאל והוריד את הכפפות שלו מהידיים "מעולה. עד שטום קם" אמר ביל והסתכל על טום, שלא מפסיק להרטיט את רגלו ללא הרף "מה קרה טום..? הכל טוב?" שאל דייויד "הכל מצויין" חייך טום חיוך מאוס לדייויד עד שהוא עזב אותו הבנים ודייויד נכנסו ללובי הסטודיו והלכו לקבלה "להקת הרקדניות בפנים?" שאל דייויד את הפקיד שהיה עסוק בטלפונים.. "רק רגע" אמר הפקיד ללקוח בטלפון "מה שאלת?" שאל הפקיד את דייויד "הלהקה בפנים?" שאל דייויד בחוסר סבלנות בזמן שהבנים מאחורי. טום מתהלך סחור סחור, וביל, גוסטב וגיאורג עומדים שלושתם ולא מבינים מה יש לטום "כן, הן נכנסו לפני כחצי שעה" אמר הפקיד וחזר לדבר עם הבחור שהיה איתו בטלפון "בואו בנים" אמר דייויד והוביל אותם לחדר מאחורי המראה הגדולה טום התהלך ראשון ושלושת הבנים מאחוריו.. "כמה רדבול שתית על הבוקר?" שאל גיאורג את טום טום לא ענה ונכנס אחרי דייויד לחדר ואחריו הבנים דייויד הסיט את הוילון מהמראה, בנתיים טום התמקם על הספה. ולידו ביל וגיאורג. גוסטב ישב בכורסה טום קלט ישר את איימי.. יושבת על הרצפה, עם הגב מכופף, בהתחלה לא הבין מה קרה לה, למה היא יושבת עם ראש מורכן..? ואז היא קמה, וחברתה גם. שתיהן צחקו.. ואז הוא הבין שהן עשו תחרות.. הוא שמח לראות אותה, סופסוף. מאתמול.. זה נראה לו כמו נצח. הוא ראה אותה, צוחקת, רוקדת עם חברותיה ריקוד שלא קשור לשום שיר שלהם.. שמחה. "מה השיר שהן עובדות עליו היום?" שאל ביל "אני חושב שReden.." אמר דייויד ויצא מהחדר לסגור כמה עניינים חשובים בטלפון "Reden?!?!!?" קפץ טום ממקומו בשמחה "אוהו.. מישהו קם לתחייה!" אמר גוסטב והסתכל על טום שצוהל משמחה "הן הולכות לרקוד את Reden! את השיר שלי!!!" אמר וחייך חיוך מרוח מלא שיניים "איזה אידיוט.." סינן ביל והמשיך לבהות בבנות.. שמתארגנות לריקוד הבא שלהן. טום לא הגיב לביל.. הוא היה יותר מדי נרגש ונפעם מזה שאיימי הולכת לרקוד את השיר שלו.. "זה בטח יהיה ריקוד קופצני" אמר גיאורג והסתכל על ביל "מן הסתם.." ענה ביל הבנות התמקמו במקומותיהן, איימי כמובן, מקומה היה בשורה הראשונה באמצע. מקומה של כל רקדנית מצטיינת. השיר התחיל להתנגן, והן התנועעו במקומותיהן לפי הקצב הקופצני.. כל אחת התחילה בזמן שלה את הריקוד שלה, ואיימי גם. היא קפצה, הניפה את רגליה לכל עבר, בהתאם לריקוד. הגיעה הפזמון, והיא התחילה לקפץ ולחייך, היא נהינתה מכל רגע שרקדה. ואז טום שם לב שהיא גם יודעת את המילים.. "רגע.. איך הן.." אמר טום "יודעות את המילים? הן למדו בשביל לשמור על הקצב של הריקוד.." קטע ביל את השאלה הצפויה של אחיו התאום. הוא ידע הכל.. הכל. "איך ידעת..?" שאל טום "נו באמת.. תעשה לי טובה. ותנגב את הריר.." אמר ביל בצחוק טום לא ענה לאחיו והמשיך להתבונן באיימי.. שרקדה את הריקוד בהנאה מרובה, קופצת ומחייכת לכל עבר. וגם שרה את מילותיו. יותר גאה ומאושר טום לא יכל היה להיות.. "קחו רבע שעה הפסקה.." אמרה לולה ויצאה מחדר הסטודיו לשירותים "וואו, אני רעב. לא הספקתי לאכול.." אמר ביל "אני הערתי אותך מוקדם בשביל זה! אל תבוא בטענות!" ענה טום "אם לא היית מלחיץ אותי הייתי גם מספיק להביא לך כאפה!" אמר ביל "אבל הבאת לי!" ענה טום "נכון. ואני אביא לך עוד אחת אם לא תלך ותקנה לי עכשיו סנדביץ'" אמר ביל והוציא כסף מהתיק שלו "אבל למה אני?" ענה טום "כי זה באשמתך! קח ותביא לי סנדביץ' עם שוקולד." אמר ביל ודחף לתוך ידו של טום את הכס "וואו, איזה חום.." אמרה אימי וניגבה את פניה במגבת שלה "תגידי זה בסדר אם אני אצא ככה למסדרון?" שאלה את סטפני "כן, מה הבעיה. זה כולה בגד גוף.." ענתה סטפני והתיישבה על הרצפה "טוב, אני הולכת לקחת לי סנדביץ' רוצה גם?" שאלה ולקחה את הארנק שלה ביד "תביאי לי לשתות, אני מעולפת" אמרה סטפני כשהיא שוכבת על גבה -המשך למטה-

למעלה