../images/Emo15.gifטוב מדי מכדי להיות אמיתי../images/Emo15.gif
שם: Too good to be true דירוג: Pg13. [אלימות קלה, וניסיון לאונס. ] שיפ: טום/oc , ביל/oc [OC= דמות מקורית של היוצר. אוריג'ינל קריקטר.] ז'אנר: רומנטיקה בעיקר, קצת דרמה, כי אין רומנטיקה בלי דרמה, הומור, והפעם יש אנגסט, זה יעבור בפרקים הקרובים. פאנדום: טוקיו הוטל ^__________^ נקודת מבט: כללי. הערות: כל מה שקרה כאן הוא דמיוני. הגילאים של הדמויות שונים, ביל וטום עדיין לא בני 17, הגילאים יוזכרו באחד הפרקים הבאים. "---" : דיבור. '-----': מחשבות -בלהבלה- : אסמס. שעת לילה מאוחרת, באחד הרחובות היותר שקטים של תל אביב, מונית נפתחה בחבטה, וממנה יצאה נערה, נמוכה, לא שמנה,אבל לא רזה,כבת ,16רצה. "לעזאזל!" הנערה צרחה, רצה מהר ככל שרגליה נשאו אותה, מאחוריה, הסיבה לריצה שלה, היה אדם גבוה, רחב כתפיים, שרדף אחריה. "תפסתי אותך." הוא אחז בכתפה, לאחר שהשלים את קצב הריצה שלה, שלצערה של הנערה, לא היה מספיק מהיר. הנערה ניסתה לפגוע בבטנו של האיש בעזרת הבעיטה הכי חזקה שגופה יכל לגייס, אך ללא תועלת, האיש תפס את רגלה. "נו,נו,נו. אני לא אוהב כשנשים מנסות להתחצף." אמר ודחף אותה אל הקיר, מצמיד אותה בעזרת הרגל שלה. היא ניסתה לבעוט בעזרת הרגל השניה, ולפרק זמן קצר חשבה שזה הצליח, ורצה מחוץ לסמטה שאליה נגררה על ידי האיש צורחת "הצילו! מישהו!" בכל גרונה. "לא אמרתי כבר כמה אני שונא התחצפויות?" האיש תפס בכתפה, גרר אותה חזרה לסמטה, ושיפד אותה לרצפה, ידיו מתחילות לגשש מתחת לחולצה התכלת הרחבה שלבשה, עד לפס הצמוד ממש מתחת לחזרה שהצמיד את אותו אזור לגוף ומשם התרחב. ידיו עברו על הקשר שסגר את החולצה מאחורי הצוואר, בקושי מסוים, בגלל התנגדותה של הנערה. , מושך את הבד התכול הצמוד שכיסה את החזה שלה, חושף את החזיה הלבנה שלה. [מצטערת על הפירוט, זו פשוט הסצנה שהיא הבסיס לכל הסיפור,גמלי לא כיף לכתוב את זה, אבל בסוף הפרק אני אסביר למה זה ככה.] , מרוויח יבבה חנוקה ממנה, שבירור ניסתה להסתיר. הוא התחיל לפתוח את מכנסי הג'ינס הבהירות שלבשה, ונאבק לשחרר אותן מהירכיים, האזור שבו היו צמודות, אך מהברך, הוקל לו באזור שבו הג'ינס התרחב. [מכירות? ג'ינס שנצמד עד הברך ומשם מתרחב שכזה?] הדבר הבא שהנערה הרגישה היה ידיים. ידיים בשיער החום בקבוקים שלה, ידיים על החולצה התכולה שסיימה לתפור לפני שבוע בכזה אושר, ידיים שחדרו דרך העור וקרעו אותה מבפנים, מעלות דמעות לעיניים הירוקות-חומות שלה. ואז זה קרה. קול מוכר. למה הוא מוכר? הוא לא של אחד החברים שלה.. ונהמה כועסת באנגלית. "מה לעזאזל אתה חושב שאתה עושה?" *---------------------------------*--------------------------------*--------------------------------* "הופעה מעולה כולם!" ביל חייך, נכנס למכונית שלקחה אותם מאולם ההופעות. "ידעתי שיהיה שווה לבוא לישראל!" חיוך גדול נמרח על פני של גאורג. "בהחלט. קהל אוהב, בחיים לא הייתי מאמין לכמות המעריצות שיש לנו בישראל אם לא הייתי רואה את זה בעצמי!" גוסטב נאנח. "ראיתם שזרקו לנו אזיקי פרווה? את האחד הזה לא ראיתי עדיין,מקוריות,הישראליות האלה. גם יפות.." טום חייך חיוך שטני קטן. "טום,אל תתחיל עם זה אפילו.." זו הייתה נזיפה,אבל העובדה שביל לא יכל להיפטר מהחיוך הרחב שעיטר את פניו די הרסה את כל הכוונה. המכונית בדיוק עברה פניה לרחוב יחסית שקט, והצחוק שבא בעקבות ההערה של ביל גווע. ואז הוא שמע את זה. קול מרוחק, צעקה שהוא לא הבין, אבל הקול נשמע כל-כך נואש. "הצילו! מישהו!" הוא הסתכל לכיוון ממנו שמע את זה, וראה בחורה נגררת לסמטה על ידי בחור שהיה פי 2 מגודלה. "עצור!" טום הורה לנהג וקפץ מהמכונית, רץ בכל המהירות לכיוונה של הנערה, דמו רותח. אם היה דבר אחד שעצבן אותו [ביל לא נחשב, הוא אהב אותו יותר מדי מכדי באמת להתעצבן] זה היה ניצול של בנות, הוא לא יכל לראות בנות בוכות, או נפגעות. ובחורים שהזיקו לבחורות בשביל טובה אישית, טוב, הוא רק ידע שאם זה היה תלוי בו, את הלילה הם יבלו בבית חולים. הוא הגיע לסמטה, והדבר הראשון שהוא עשה היה לשאול באנגלית "מה לעזאזל אתה חושב שאתה עושה?" לא מנסה אפילו לעצור את הכעס מלהישמע בקולו. הוא ניצל את העובדה שהבחור היה על הרצפה [הסיבה שהוא היה על הרצפה גרמה למעיים שלו להתהפך מרוב זעם וסלידה] כדי לבעוט בעורף שלו, דבר שהימם אותו, ואז לתפוס את צווארונו, ולתת את האגרוף הכי חזק שהיה לו, אל תוך אפו של הבחור, מוציאו אותו סופית מהכרה. לאחר שסיים לטפל בבחור, הוא פנה לנערה. היא ישבה שם, רועדת. ידיה כרוכות סביב ברכיה, מכורבלת בעצמה, לא נעה מלבד קפיצות קטנות, שטום חשד שנגרמו מבכי. שערה החום הארוך והמתולתל כיסה את פניה, כך שאי אפשר היה לראות. "את בסדר?" שאל באנגלית [וול, אין לי כח להזכיר מעכשיו, אז תדעו שהם מדברים באנגלית.] , מניח ידו על כתפה. היא קפצה, מבוהלת, ולאחר מכן נרגעה קצת,אבל לא ענתה, ולא טרחה להסתכל למעלה, למושיע שלה. "בואי, זה בסדר." הוא הניח את ידו השניה על הכתף השניה של הנערה, זוכה לעוד קפיצה מבוהלת, והפעם גם למבט מפוחד,שהשתנה למבט המום. "טום..קאוליץ..." הנערה לחשה, וטום חייך חיוך קטן ומנחם, מסיר את ידיו מהכתפיים של הנערה, מושיט אחת קדימה "אז את יודעת את השם שלי,מה? אני מקווה שהעובדה שאת יודעת מראש מי אני תעזור לך להאמין לי שאני פה כדי לעזור לך, אל תפחדי." היא הנהנה ולקחה את היד שהושטה לה, מתרוממת באיטיות. ככל שקמה, טום יכל לספור את כמות הסימנים הכחולים שראה על גופה. על מותניה החשופות, על הירכיים החבולות, אפילו [וטום ידע שכאב לו לחשוב על כך] על החזה החצי חשוף שלה. "ממזר." מלמל. היא החלה להרים חזרה את בגדיה, חסרת כוחות, אך כמעט התמוטטה,צונחת אל תוך ידיו של טום. "רוצה עזרה?" הוא שאל, והיא הסמיקה, אך הנהנה, היא ידעה שאין לה ברירה. הוא הרים את החוטים שנועדו לקשור את החולצה שלה, וניגש לקשור אותה מאחורי גבה, עת שהיא הרימה את החלק שנועד לכסות את החזה בחולצה, ובזמן שטום קשר את החולצה, הרימה את הג'ינס המשופשפים שלה, סוגרת באיטיות את הכפתורים. לאחר מכן, משכה את החלק התחתון של החולצה כלפי מטה, והחליקה אותי, מנסה להיפטר לא רק מהקמטים, אלא גם ממגעו של האיש. "אני לא חושב שקיבלתי את השם שלך," לחש לה, כאשר התחילו לצעוד לכיוון הואן, שעוד חיכתה במקום בו טום עצר אותה. "ריין, זאת אומרת, צוף,אבל.." נאנחה בעייפות, טום החליט שזה חכם יותר לא ללחוץ עליה. "בסדר, צוף, עכשיו את תבואי איתנו למכונית,ותספרי לנו לאן לקחת אותך." הוא לקח את ידה בשלו, והוביל אותה אל הואן. "מה קרה?" עיניו של ביל היו פעורות לרווחה למראה הנערה החבולה שהלכה עם טום. הוא סרק אותה מלמטה למעלה. נעלי ואנס אפורות עם נקודות לבנות, ג'ינס משופשפים, חולצת קשירה תכולה,למעלה צמודה,למטה פחות, שרשרת בצורת סהר, ביל הסתכל על פניה, חיוורות, פנים חתומות, עיניים ירוקות-חומות, מימיות,של אדם שכרגע בכה, חסרות ניצוץ. 'הם יכלו להיות מדהימות.' חשב. מסגרת הפנים של הנערה הוקפה בשיער חום כהה ומתולתל, בקבוקים בקבוקים, חלקם היו מחוצים כרגע, אך ביל ראה שבמקור היה לה שיער יפיפה [לול, בדוגרי השיער שלי לא משו, סתם נורמלי, אבל אני אחמיא לעצמי קצת P: ] "נסיון לאונס. ממזר טיפש." מלמל טום בגרמנית. פיו של ביל צנח, והוא מיהר לזוז, מפנה מקום לנערה החבולה. היא ישבה בשקט, מכונסת בעצמה, ליד טום. "אז, לאן?" שאל אותה באנגלית, ורק אז שם לב, היא נרדמה. [סצנת הניסיון לאונס כוכך מפורטת, כי דבר ראשון, אי אפשר לא לעשות סצנת אונס מפורטת. זה עוד נחשב לא מפורט, וכי רציתי להדגיש באיזה מצב טום מצא אותה.] -אל תכתבו בחיים סצנות כמעט אונס, קריעת תחת, וגם קורע את הלב רק לחשוב על זה.-