../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifפרק 1../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif
הסיפור השני שאני כותבת. יש לי עוד אחד.. הפלאפון של ביל קיבל הודעת SMS "טום תביא את הפלאפון" אמר ביל כשהוא שוכב ורואה טלוויזיה באוטובוס שלהם ביל לא כל כך שם לב למה שטום עושה.. הוא רק המשיך לבהות בתוכנית שהוא רואה רגע, טום נרדם וביל לא שם לב כל כך.. פתאום ביל שומע בום, משהו כבד נפל. הוא קם וראה את טום מעוך על הרצפה... הוא נפל מהמיטה.. "איזה חמור.." אמר וקם לעבר הטלפון שלו, עובר מעל טום וקורא את ההודעה. "ב11:00 אתם הולכים לראות את הרקדניות" קרא ביל את ההודעה שקיבל מהמפיק שלהם "מוכן לראות כוסיות?" שאל ביל את טום שעדיין היה מרוח על הרצפה "מה? כוסיות? איפה?" קם טום עם הסימנים של הכרית על לחיו וחיפש בנות מסביבו "תגיד הן יודעות שאנחנו רואים אותן?" שאל טום את ביל כשהם יוצאים מהאוטובוס לעבר הסטודיו הענק של להקת הבנות הייצוגית של גרמניה. "אני לא יודע, תכף נראה את דייויד והוא יגיד לנו הכל. בינתיים תמרח מייק-אפ על הבלוטה הסגולה שצמחה לך הראש" אמר ביל וצחק על אחיו "אולי בואי תמרחי לי אחותי?" גיחך טום על ביל. הם אהבו לרדת אחד על השני בלי סוף.. זה כל כך שיעשע אותם. "זה בסדר.. נראלי הכובע הבהמתי הזה מסתיר לך אותה" אמר ביל ובחן את הכובע של טום כשהוא נותן לו כאפה בראש "סתום ולך כבר" אמר ושניהם צחקו.. "היי.. איפה דייויד.. הוא לא אמור להיות איתכם?" קם גוסטב מהספה שהוא וגיאורג ישבו עליה "לא.. הוא אמר שנפגוש אותו כאן.." אמר ביל "כמה זמן אתם פה?" שאל טום.. "משהו כמו רבע שעה, מה קרה טומי..? רוצה ללכת כבר לראות בנות מפזזות על רחבת הריקודים?" שאל גיאורג ועשה קול מצחיק "את האמת שכן" אמר טום והתיישב "שלום בננים!" אמר דייויד ונכנס ללובי הסטודיו בכניסה שמשכה את כל תשומת הלב של הבנים "היי.." אמר ביל והמשיך להסתכל בעיתונים שהיו שם טום ישב שם והרטיט את הרגל שלו, גוסטב עשה כל מיני פעלולים עם מקלות התיפוף שהיו לו בתיק וגיאורג פשוט ישב ולא עשה כלום "אוקיי תקשיבו, זה הולך ככה.." אמר דייויד והניח את התיק הכבד שסחב איתו ביל סגר את העיתון והפנה את כל תשומת הלב שלו לדייויד "החדר של הרקדניות שילוו אותנו בהופעות ובקליפים הוא חדר ענק עם מכשירים והכל. בקיר אחד של החדר יש מראה על כל הקיר. אנחנו נכנס מהצד השני ונראה את הרקדניות דרך הקיר של המראה. הן לא יודעות שאנחנו שם. ביקשתי מהמדריכה שלהם לא להגיד להן כדי שיהיו טבעיות. אוקיי?" ""אוקיי" אמר גיאורג "יאללה בואו" אמר דייויד ולקח את התיק שלו והוביל את הבנים "אין שם מעריצות שלנו, נכון?" שאל ביל בדרך את דייויד "לא, אני הייתי בועדת בחירה של הרקדניות והשתדלתי כמה שיותר לא להכניס מעריצות. הן יודעות מי אתם והכל, אבל הן לא מעריצות אתכם." אמר ופתח את הדלת של החדר. ארבעת הבנים ודייויד נכנסו לחדר. הייתה שמה ספה גדולה, שולחן, כמה נשנושים ושתייה. "אני כאן!" אמר טום ומיהר לתפוס את המקום הכי טוב שבו אפשר לראות הכל "איזה טיפש" אמר ביל והתיישב לידו "מה הן עושות עכשיו?" שאל גיאורג והתיישב "אין לי מושג" אמר דייויד והוריד את משקפי השמש שלו. הבנות היו בחזרה. הן בסטודיו שם מהבוקר עד הערב כדי להוציא את הריקוד הכי טוב בשביל הקליפ הבא של טוקיו הוטל. הן התמקמו על הבר, הרימו את הרגל שלהן הכי גבוה ונמתחו עד לסופה. "גמישות..." אמר ביל והכניס את הבייגלה לפה "כן.." אמר טום והנהן הבנות הסתובבו והתכוננו לרקוד את הביצוע שלהן לRette Mich.. הייתה נערה מרכזית, שבכל ריקוד היא הייתה שורה ראשונה, באמצע. רקדנית מצטיינת. מגיל 4 היא רוקדת. היא הסתובבה, וחייכה. היא כבר הייתה מתה לרקוד את הריקוד.. הן הסתובבו למראה כדי להתחיל את הריקוד. טום קלט אותה. קלט את החיוך המקסים שלה ונכבש. "אתה רואה אותה?" אמר דייויד לגיאורג והצביע עליה "היא הרקדנית המצטיינת. היא רוקדת שם הכי טוב.. אין דברים כאלה." אמר טום המשיך לבהות בה. נערה, בת 16 וחצי. היא הייתה הרקדנית המצטיינת של הסטודיו. כל חייה הוקדשו לריקוד.. היא רקדה הכל. מודרני, קלאסי, בלט, היפהופ, סלסה.. היא באה לסטודיו 4 פעמים בשבוע. יש לה שיער גלי, חום, ארוך עד לקו החזיה. עיניים כחולות, גוף משגע, ופנים יפייפיות. קראו לה איימי. היה לה חיוך כובש. היא הייתה תמיד בחברת אנשים שאהבו אותה והיא אותם. הסטודיו בשבילה זה החיים שלה. כל כך כיף לה שם, לבוא כל פעם ולפגוש את חברותיה.. כל אחת התמקמה בתנוחה שהייתה צריכה להתחיל את הריקוד שלה. השיר התחיל, וכך גם הריקוד. מהתנועה הראשונה שאיימי עשתה טום נכבש עוד יותר. הוא לא יכל להזיז את העיניים ממנה.. ההנפה עם הרגל, הסיבוב המכופל. כל התנועות שלה היו מושלמות. וכל הריקוד היא חייכה, חיוך מדהים. באיזשהוא שלב ביל שם לב שהן גם יודעות את המילים של השיר.. "איך הן יודעות את כל המילים? אמרת שהן לא מעריצות.." שאל ביל את דייויד "הן לא. המדריכה שלהן אמרה לי שהן למדו את המילים כי זה עוזר להן לשמור על הקצב של השיר.." אמר "אה.. מגניב." אמר ביל והמשיך לצפות. טום אהב את זה שאיימי רוקדת ושרה את השיר שהוא הלחין. גרם לו תחושת גאווה. ולעוד הרבה תחושות.. "יו איזה מגניב! ראית את השפגט הזה!?" אמר גוסטב לגיאורג "ששש.. תן לראות" אמר הריקוד הסתיים. כל אחת בתנועת הסיום שלה.. "לאיזה עוד שירים יש להן ריקוד?" שאל טום את דייויד.. עדיין בוהה ברקדניות "כמעט לכל השירים הן הכינו ריקוד.." אמר דייויד "אוקיי.. תיהיה לנו חזרה איתן מתישהוא?" אמר טום שלושת חברי הלהקה הסתכלו על טום. הם כבר ידעו מה הוא חושב אבל לא אמרו מילה.. "כן.. או מחר או מחרתיים" אמר דייויד וחייך טום המשיך להסתכל על הרקדניות. יותר נכון המשיך להסתכל על איימי, שנשבה בקסמיה. הוא היה מת לדעת איך קוראים לה, מת להחליף איתה מילה, מת להעביר איתה את החזרות שלהם ביחד, מת להופיע איתה על הבמה.. הוא נכבש על ידה..