שרשור פאנפיקים חדש

נועמייי

New member
ההא

אני קוראת בבלוג שלךךךך :] של הסיפוריים :]. את כותבת ממש ממש יפהה.

3has3

New member
איזה יפה ../images/Emo2.gif

דור, אל תשאירי אותי במתח XDDD אני לא עומדת בזה D: *אני נשמעת כמו איזה מפגרת XDD *

tsofa

New member
ייאפפפההההה !! אהבבתתתי =) ../images/Emo85.gif

תתממשייכי =)

dorkiflitz

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifפרק 2../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הסתיים הריקוד. איימי הלכה לחברותיה ונשכבה על הרצפה. זו הייתה ההפסקה שלהן, היא צחקה, היא רקדה, היא כל כך נהנתה.. וטום לא הפסיק לבהות בה.. "הן אוכלות משהו? איזה רזות הן אלוהים.." אמר ביל ולגם מהקולה שלו "זה פשוט גוף מחוטב.." ענה דייויד לביל "מחוטב מאוד.." אמר גיאורג וחיוך ערמומי על פניו שאר הבנים הפנו את מבטם לגיאורג בתימהון "מה.." גימגם גיאורג והשפיל מבטו. הוא הסמיק ולקח בייגלה אל פיו השאר צחקו והמשיכו להתבונן בלהקת הרקדניות שתלווה אותם לאורך מסע ההופעות הקרב ובא. החזרה של הבנות הסתיימה.. כל אחת לבשה מעל בגד הגוף שלה את הטרנינג והתארגנה לקראת סיום.. הבנים כבר קמו ממקומותיהם.. הם תיכננו לצאת רק אחרי שהבנות ייצאו. "איימי?" קראה לולה המורה שלה לריקוד מאז ומתמיד "כן..?" אמרה איימי ושמה את הקפו'צון שלה.. "מחר, בחזרה אני רוצה שתעזרי לי ללמד את הבנות את הריקוד. אני ראיתי שאת שולטת בזה.." אמרה לולה ושמה את התיק שלה על כתפה "אה.. אוקיי. אין בעיה.." אמרה איימי והינהנה בחיוב.. "צריכה טרמפ?" שאלה לולה "לא.. זה בסדר. אימא שלי באה לקחת אותי. תודה" אמרה איימי וחייכה את החיוך הכובש שלה כל הבנות כבר יצאו מהסטודיו. החושך בסטודיו כבה ואיימי יצאה ממנו.. ארבעת הבנים יצאו מהחדר למסדרון שמוביל היציאה.. היה כבר חושך בחוץ.. איימי הייתה עסוקה בלסמס לאימא שלה שהיא יוצאת כרגע ולא שמה לב כל כך לאן היא הולכת.. כשאיימי יצאה מחדר הסטודיו היא נתקעה במישהו.. התיק נפל לה מהידיים ולקח לה זמן להרים את הראש ולהתנצל בפני מי שנתקעה בו.. היא הרימה את ראשה לאחר 2 דקות של דממה היא ראתה נער יפה, עם ראסטות ועגיל בצד השפה.. ואז הבינה שטום קאוליץ עומד מולה.. היא לא התרגשה מזה כל כך.. היא רק הייתה עסוקה באיך לצאת מהפדיחה שנקלעה אליה "אה.. אני מצטערת.." אמרה איימי והתכופפה להרים את התיק שנפל לה טום התכופף גם הוא והם הגיעו למצב ששניהם מכופפים על הרצפה, פנים מול פנים, מסתכלים אחד לשני בעיניים. שניהם הרימו את התיק יחדיו "תודה.." אמרה איימי וחייכה "אני טום.." אמר וניסה להבין איך קוראים לה "כן, אני יודעת.." אמרה וסידרה את חולצתה לאחר דממה שנמשכה כמה דקות "אה.. אני איימי" אמרה הוא הסתכל לה בעיניים כמה דקות.. "איימי.." חשב לעצמו, הנהן וחייך "כן.. אממ. טוב ביי" אמרה והלכה לכיוון היציאה "ביי.." אמר טום ונשאר שם צופה בה הולכת ונעלמת אחרי כמה דקות לולה יוצאת מחדר הסטודיו וקולטת את טום עומד שם בחוסר מעש היא מחפשת את המפתח לדלת ובזמן שהיא עושה את זה.. "הא.. הייתם כאן.. איך הייתה החזרה?" אמרה ומצאה את המפתח טוב עדיין עמד שקוע במחשבות עד שהבין שהיא מדברת אליו.. "אה? אה. אממ.. יפה מאוד. התרשמנו לטובה" אמר והתקדם לעברה של לולה "יופי.. אני שמחה. מתי תגיעו שוב?" אמרה והפנתה את תשומת הלב שלה לטום "אממ.. מתי יש לכן עוד חזרה?" שאל טום "מחר.. מחר עוד חזרה." אמרה ושילבה ידיים "אז מחר.. נשתדל לבוא" אמר וחייך "טוב בוא.. דייויד מחכה לי בחוץ.." אמרה ושנים הלכו לחניה שם חיכו ביל, גוסטב, גיאורג ודייויד.. איימי נכנסה לאוטו של אימא שלה לאחר שעברה את הגשם שהיה בחוץ.. "היי אימא.." אמרה וסגרה את דלת "שלום חמודה, איך הייתה החזרה?" שאלה אימא של איימי, אליס, בזמן שהיא מתניעה את האוטו "היה ממש כיף.." אמרה איימי ונמרחה על הספה של האוטו.. בוהה בטיפות הגשם שיורדות על החלון, על הכבישים הרטובים.. היא לא יכלה להוציא את טום מהראש שלה.. אבל היא לא יכלה שמישהו יתקרב אליה אחרי מה שג'ון עשה לה.. החבר הקודם שלה. היא נזכרה באותה תמונה.. אותה תמונה שלא יכלה להוציא מהראש כמעט חצי שנה.. התמונה של ג'ון וג'ניפר מתנשקים ביער.. איך שהוא בגד בה כל הזמן שהם היו ביחד.. הלב שלה התפרק לרסיסים.. היא לא יכלה לתת לאף אחד להתקרב ללב שלה, הוא עדיין שבור מאהבה כואבת. כל הבנים שמחזרים אחריה, כל המחמאות שהיא מקבלת.. היא לא מייחסת לאף אחת חשיבות. היא לא נותנת לאף אחד להיכנס ללב שלה.. היא מפחדת להתאהב.. היא מפחדת.. יאללה, זזתי לפולין. ביי ביי

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif כשאמרתי שבנים

הם עם מוגבל שכלית.. כתבתי את זה בשרשור לוידוי של הבי סקסואלית לפני כמה זמן.. ולא סלחת לי

3has3

New member
דור!

לא! תישארי
אני רוצה המשך XDDD את באמת כותבת מדהים
נתגעגע

למעלה